bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum nete benimde güzel haberlerim var eşim geldi askerlik bitti süpriz yapmış 5 gün erken geldi sözde ben ona süpriz yapacaktım ... tabi hemen çalışmalarada başladık inşallah dahada güzel haberler verebilirim size .meryemcim çok sevindim darısı başımıza inşallah alyacım güle güle otur yokluğun farkediliyor burda

aaa ne güzel sürpriz olmuş canım hadi gözün aydın diyelim allah ayırmasın bidaha

bende işlerimi bitirdim internetim yeni geldi dün kayınvalidemler geldi özür dilemeye şimdilik yolunda görünüyor işler. ha birde bu hafta sınav açısından rahatım çok yoğunluk yok
dünde adet oldum dün canım sıkkındı ama bugün gayet iyiyim eşimede şimdi rendevu aldık testlerini yaptıracak inşallah o açıdanda bir problem çıkmaz bende haberler böyle

canım doktorlar son adet tarihini baz alırlar gebelik haftası için 3.5 demez yani. artık kendine dikkat et bir an önce dr.a git folık asit kullanıyomuydun? folık plus verir heralde gebeler onu kullanıyorlar bizleride haberdar et bebişide ii bak canım ve bol bol dua et bizimkilerde çok bekletmesinler

bizde cuma yola çıkıyoruz tatil yapıp kendimize gelelim değilmi bebek içinde tatilden sonra kendimi vermeyi düşünüyorum şimdilik çalışöalara devam ama kasmıyorum kendimi hayırlısı sende hiç kafana takma biliyorsun stres çok önmeli belki birlikte veririz güzel haberi kayınvaldenlerin özür dilemeside iyi olmuş çok sevindim aranız çok iyi olmasada düzelmiş torunda gelince herşey daha iyi olur testlerdn inşallah bişey çıkmaz canım kendini hiçbirşey için üzme olurmu tailde internetle ilgilenemeyebilirim ama söz dönünce herşeyi anlatacam sizlere

zaman ayırıp düşüncelerinizi paylaştıqınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar..Rabbim en hayırlı olanı nasip etsin sizlerede saqlıklı sıhatli ve hayırlı bebişler versin

adetime 10 gün var ama, psikoljikmi bilmem karnımın alt tarafında garip bi hassaslık var.
ya birde bi arkadaş yazmış çok sık tuvalete gidiyordum diye bende bu ara öyleyim.. 1 haftadır o kadar çok çıkıyorum ki iş yerindekiler artık dalga geçer oldu :) ya üşüttüm gene ya da inş düşündüğüm şeydir. gerçi bi tuvalet için heveslenmem şimdi saçma olur ama neyse bakalım

ya bu belirtilere hiç güven olmuyor ben neler neler yaşadım sık idrara çıkmamı dersin mide bulantısımı dersin bakıyorum adet geliyo bakıyorum geliyo artık bende belirti neyin kalmadı :))) ama seninkiler inş. gerçek belirtidir diyorum hadi hayırlısı

kızlar eşimin sonuçları iyi çıkmış çok şükür, ee benimde iyi bi engelde yok ama bebişler niye gelmiyo çıldırıcimmmm doktor daha yeni evlenmişsiniz stres yapmayın değerlerin gayet iyi demiş.
eşim aradığında dersteydim bi heyecanla çıktım dediki haberler kötü tedaviye başlamam lazım zor ihtimalmiş bebek yaa varya ömrümden ömür gitti o bi anda kalbim durucaktı yaaaa şaka yapıyosun dedim gülmeye başladı ama hakketten bi an bayılıcaktım
allahım olmayan isteyen herkese versin rabbim

gözünaydın canım...inşallah darısı başınıza...

canım dün doktora gittim,ne kadarlık oldugunu söyleyemedi haftaya gel dedi çok erkenmiş,anlamdım,keseti gösterdi ultrasonla,ondan önce alttan bakmam lazım çok yeni oldugu için dedi ben istemedim beklerim dedim,anlamıyorum bacaklarını açma iş yapma diyor dikkat et diyor ama nasıl alttan bakıyor anlamadım kızlar,birde kist varmış 4 cm önemli değil,zararsız , bebek büyüyünce kaybolabılır dedi ama yinede takip etmememiz lazım dedi,düşük riski yaratabilir dedi biraz moralim bozuk,bilgisi olan varsa fikir almak isterim,haftaya yine gideğim kontrole inşallah kistim gider bebeğim kalır kızlar dua edin,folik asit kullanıyorum,kanım düşükmğs kan ilacı verdi...

iyi yapmışsın canım beklemekle sen gönlünü rahat tut. kistin problem olacağını sanmıyorum doktorda söylemiş zaten. hem düşük riski ilk 3 ayda bütün gebelerde var zaten hiç moralini bozma bekle bakalım haftaya inşallah görürsün bebişini

teşekkür ederim canım iyi geliyor söylediklerin.. inşallah bebişi görürüm,hamile kaldım demeklede bitmiyormuş asıl stres bundan sonrasıymış,Allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım iyi geliyor söylediklerin.. inşallah bebişi görürüm,hamile kaldım demeklede bitmiyormuş asıl stres bundan sonrasıymış,Allah yardımcımız olsun...

canım hiç böyle kötü düşünme pozitif ol. o kadar önemliki stresten salgıladığımız hormonlar bir çok şeye etken. herşeyin hayırlısı en başta yüce rabbim bizim bilmediklerimizi bilir ondan gelen herşeyde bi hayır vardır sen gönlünü rahat tut tevekkül et. ayrıca doktorlar bile diyorki bir gebelikte doğum yapma şansı düşük yapma riskine göre kat kat fazladır. benim ablam 9. ayında kanama yaşadı düşün hiçbişey olmadı bebişimiz 40 günü geçti bile. yakınlardada bi arkadasım gebe kaldı inan 3 aydır kanaması var düşük tehdidi var ama hiçbişey olmadı.

inşallah bu kuşkuları atlatmak için Allah a cok dua ediyorum,doğrusunu o bilir..elimden geleni yapıyorum pozitif olup düşünmemek gerekliymiş seninde dediğn gibi biraz zor oluyor ama... bu salı kontrolum var, kesin birseyler belli olunca rahatlıcam...inşallah cok sagol canım

kızlarrr aa kimse uğramaz oldu valla ben akşamları buralardayım bi selam verin bari :)))

reglim bitti bugün çalışmalara başladım. kaynanamlar özüre geldiler bende lütfettim affettim :))))
detayları yarına anlatırımmm

merhaba ..bnde yeni sayılırım forumda..özeelllikle gebelik bölümünü takip ediyorum ..sinüzit grip nezl bi sürü hastalıkla başım dertte ve ben hamile kalmak istiyodm kullanmamm gereken ilaçlarım da vardı.bide akıntı sıkıntım fazlasıyla kadın doğuma gittim ve bana hazırda bi yumurtan var madem istiyosun hemen bugün bırak korunmayı dedi ama ben bu konularda biraz cahilm ya ne kadar araştırsamda tam anlamıyorum bu yumurta işini şimdi yumurtlama günlerinde oluşuyo bu ymurta peki döllenme gerçekleşirse bebk bir günlük mü deniyor buna ..bende braktım korunmayı ama akıntı için antibiyotik ve fitilde verdi ..şimdi onları da kullanmaktan korkuyorum ya hamile kalırsam die korkuyorum ama doktor kullan bişi olmaz dedi ama yinede çekiniyorum..adetime de daha 15 gün falan var ..ilacı kullansammı bilemedim ..bide bazıları yazıyo bebek 5+4 günlük gbi bu artı ne oluyo..

Son düzenleme:

canım yumurta ayda sadece bir kez oluşur ve ortalama 24 saat yaşar bu süre içinde döllenmesi gerekir gebelik için.ama spermlerin 48 saat yaşadığı göz önüne alınırsa yumurtlamadan bir gün önce veya yumurtlama günü ilişki olması gerekir. döllenmeden itibaren sayılmaya başlanmaz , son adet tarihin baz alınır mesela sen en son 25 nisanda adet olduysan o tarih baz alınır. ilk ay kullanılan ilaçtan bişi olmaz ama ben şahsen doktor kontrolünde değilse kullanmıyorum senin kadın doğum uzmanın verdiyse sorun yok kullan. enfeksiyon varsa buda gebeliği engelleyebilir bir an önce iyileş.5+4 demek 5 hafta 4 günlük demek.

kızlar seda hamile kalmış şimdi öğrendim ay nasıl sevindim umarım bizde çok beklemeyizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…