tesekkur ederim insallah sizede nasip olur.... bu duyguyu tatmanızı dilerim....belirtiler varmış,ama ben psikolojik sanmıştım,10 gün önceden adet belirtileri kendini gösterir benim 15 gün önceden belirtiler vardı adet olcam sandım,hatta erken olucam sandım..kasıklarıma sancı giriyordu ve belim agrıyordu benim adet olmadan önce belim ağrımazdı,bu değişiklikti....en belirgin sey;adet tarihimden 3-4 gün önce sık idrara cıkmaya basladım gece adet olacakmış gibi sancıyla uyanıyordum idrara cıkınca rahatlıyordum,geceleri 15 dakika arayla lavaboya gittiğimi biliyorum,şimdi biraz daha az gidiyorum adet sancılarımda geçti,koku hassasiyeti oluyor,çok acıkıyodum,doyana kadar yiyodum,sonra hiç yemek yememişim gibi tekrar acıkıyodum,öğrenmeden bir gün önce bir kilo erik yedim herkes sok olmustu eşim annem falanşuanda parfüm kokusu çok ağır geliyor,miğdem çok kötü değil,ama daha erken tahminen 3,5 haftalık falan yarın doktora gideceğim belli olacak net ne kadarlık,dua edin bana.....
Yazılarından seninde sanki hevesin var ama yaşından dolayı istemiyormuşsun gibi bişey sezdim ne kadar doğrudur bilmem ama :)) Bence yaşında bişey yok, bir kaç sene sonra fikrin değişse istesen o zaman gerçekten geç kalmış olacaksın. Bende Allah nasip ederse ikinci çocuğuma 30 yaşımdan sonra doğurmak isterim ( önce ilkini bi doğurmam lazım o ayrı) tekrar yeniler insanı diye düşünüyorum.
Ben çalışmayı çok seven biriyim ama yinede anne olmak, çocukları için çalışmak yapılan en kutsal iş.
Yinede o senin bileceğin iş, ona bişey diyemem ama yaşın için endişelenme derim. Eğer seninde hevesin varsa :) Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
bitti canım çok şükür misafir bile ağırladım yatılıbu haftada bir sınavım var bu aralar rahatım
ben hep 3 çocuk istemişimdir. ama daha ilkini yapamadık biz :)) bende 3. çocuğum kendimden söyleyeyim anne babalar 3. çocukta çok rahat oluyorlar. ilk deneyimsizlikler korkulardan uzaklaşıp gerçektende doya doya anne babalığı yaşıyorlar.
saolasın canım çok ii oldu çıktı aradan gözüm korkuyodu ama oldu bitti çok şükür.sen nasılsın tatlım?
hoşgeldin canım herzaman bekleriz ben hep buralardayım :))
adetime 10 gün var ama, psikoljikmi bilmem karnımın alt tarafında garip bi hassaslık var.
ya birde bi arkadaş yazmış çok sık tuvalete gidiyordum diye bende bu ara öyleyim.. 1 haftadır o kadar çok çıkıyorum ki iş yerindekiler artık dalga geçer oldu :) ya üşüttüm gene ya da inş düşündüğüm şeydir. gerçi bi tuvalet için heveslenmem şimdi saçma olur ama neyse bakalım
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum nete benimde güzel haberlerim var eşim geldi askerlik bitti süpriz yapmış 5 gün erken geldi sözde ben ona süpriz yapacaktım ... tabi hemen çalışmalarada başladık inşallah dahada güzel haberler verebilirim size .meryemcim çok sevindim darısı başımıza inşallah alyacım güle güle otur yokluğun farkediliyor burda
canım doktorlar son adet tarihini baz alırlar gebelik haftası için 3.5 demez yani. artık kendine dikkat et bir an önce dr.a git folık asit kullanıyomuydun? folık plus verir heralde gebeler onu kullanıyorlar bizleride haberdar et bebişide ii bak canım ve bol bol dua et bizimkilerde çok bekletmesinler
canım dün doktora gittim,ne kadarlık oldugunu söyleyemedi haftaya gel dedi çok erkenmiş,anlamdım,keseti gösterdi ultrasonla,ondan önce alttan bakmam lazım çok yeni oldugu için dedi ben istemedim beklerim dedim,anlamıyorum bacaklarını açma iş yapma diyor dikkat et diyor ama nasıl alttan bakıyor anlamadım kızlar,birde kist varmış 4 cm önemli değil,zararsız , bebek büyüyünce kaybolabılır dedi ama yinede takip etmememiz lazım dedi,düşük riski yaratabilir dedi biraz moralim bozuk,bilgisi olan varsa fikir almak isterim,haftaya yine gideğim kontrole inşallah kistim gider bebeğim kalır kızlar dua edin,folik asit kullanıyorum,kanım düşükmğs kan ilacı verdi...
iyi yapmışsın canım beklemekle sen gönlünü rahat tut. kistin problem olacağını sanmıyorum doktorda söylemiş zaten. hem düşük riski ilk 3 ayda bütün gebelerde var zaten hiç moralini bozma bekle bakalım haftaya inşallah görürsün bebişini
teşekkür ederim canım iyi geliyor söylediklerin.. inşallah bebişi görürüm,hamile kaldım demeklede bitmiyormuş asıl stres bundan sonrasıymış,Allah yardımcımız olsun...
canım hiç böyle kötü düşünme pozitif ol. o kadar önemliki stresten salgıladığımız hormonlar bir çok şeye etken. herşeyin hayırlısı en başta yüce rabbim bizim bilmediklerimizi bilir ondan gelen herşeyde bi hayır vardır sen gönlünü rahat tut tevekkül et. ayrıca doktorlar bile diyorki bir gebelikte doğum yapma şansı düşük yapma riskine göre kat kat fazladır. benim ablam 9. ayında kanama yaşadı düşün hiçbişey olmadı bebişimiz 40 günü geçti bile. yakınlardada bi arkadasım gebe kaldı inan 3 aydır kanaması var düşük tehdidi var ama hiçbişey olmadı.
merhaba ..bnde yeni sayılırım forumda..özeelllikle gebelik bölümünü takip ediyorum ..sinüzit grip nezl bi sürü hastalıkla başım dertte ve ben hamile kalmak istiyodm kullanmamm gereken ilaçlarım da vardı.bide akıntı sıkıntım fazlasıyla kadın doğuma gittim ve bana hazırda bi yumurtan var madem istiyosun hemen bugün bırak korunmayı dedi ama ben bu konularda biraz cahilm ya ne kadar araştırsamda tam anlamıyorum bu yumurta işini şimdi yumurtlama günlerinde oluşuyo bu ymurta peki döllenme gerçekleşirse bebk bir günlük mü deniyor buna ..bende braktım korunmayı ama akıntı için antibiyotik ve fitilde verdi ..şimdi onları da kullanmaktan korkuyorum ya hamile kalırsam die korkuyorum ama doktor kullan bişi olmaz dedi ama yinede çekiniyorum..adetime de daha 15 gün falan var ..ilacı kullansammı bilemedim ..bide bazıları yazıyo bebek 5+4 günlük gbi bu artı ne oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?