bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alya konuyu bilmiyorum merak ettim canım ne sorununuz vardı? birde canım giremedim nete bu aralar mide bulantılarım var yatıyorum birkac gündür canım o sebepten...

Son düzenleme:
kızlar topiğimize bi hamiş haberi daha veriyorum çok şükür bugün gebe olduğumu öğrendim heyecanlıyım ve çok şaşkınım kızlar darısı başınıza inşallahhhhhhhh

1,5 yıl oldu evleneli çok şükür 7 aylık çalışma sonucu rabbim bana bugünleri gösterdi 1172 acaba kaç haftalık yaaaaaaa

1,5 yıl oldu evleneli çok şükür 7 aylık çalışma sonucu rabbim bana bugünleri gösterdi 1172 acaba kaç haftalık yaaaaaaa

canım sen daha önce düşük falan geçirmişmiydin ben niye öyle hatırlıyorum aceb???
benimde 5. olacak bu sefer içimde bir his bu ay olacak diyor inşallah öyle olur

canım sen daha önce düşük falan geçirmişmiydin ben niye öyle hatırlıyorum aceb???
benimde 5. olacak bu sefer içimde bir his bu ay olacak diyor inşallah öyle olur

yanlış hatırlıyosun alya bu ilkkkkkk rabbim inşallah tamamını erdirir.sanada nasip eder

daha günüm olmasına rağmen hast olcakmışım gibi kasık ağrılaım var sağ taraımda özellikle ,acaba bu bebeğe işaret olablir mi?

yanlış hatırlıyosun alya bu ilkkkkkk rabbim inşallah tamamını erdirir.sanada nasip eder

doğrudur canım. inşallah hayırlısı olsun rabbim doğru zamanda vericek ben inanıyorum

daha günüm olmasına rağmen hast olcakmışım gibi kasık ağrılaım var sağ taraımda özellikle ,acaba bu bebeğe işaret olablir mi?

canım olabilir valla ama bekle bakalım adetin gecikince test yap derim ben. çünkü bebek aklına girdimi çok belirti yaşanabiliyor bende korunmayı bıraktığım ilk iki ay belirti baya yaşadım. ama baktımki psikolojik kendimi dinlemiyorum artık belirti falanda kalmadı doğal olarak. ama gerçek bi belirti yaşasam ciddiye almıcam oda var

slm kızlar bir süredir gizliden gizliye sizleri takip ediyorum ama aranıza yeni katılabildim.Ben de 9 aylık evliyim ve cocuga karar verdik ve ilk defa bu ay calışmalara başladık.Benim adatime 1 hafta var daha ama surekli bi ıslaklık var bende.Çok sık da tuvalete gitmeye basladım normalde bu kadar sık gitmezdim acaba simdiden bir belirti olabilir mi:44:

hoşgeldin tatlım hayırlı olsun öncelikle

canım bildiğim kadarıyla kuru olunuyor adete yakın ama bu belirtiler herkesde farklı şekilde oluyor sana tavsiyem belirtilere takılıp kendi kendini yeme bekle adetini gecikirse test yap. kendimden biliyorum yukarıdada yazdım bu benim 5. denemem olacak. iki ay herşeyi belirti sandım işin komiği düşündükçe belirti yaşıyosun zaten, mide bulantısına kadar yaşadım

en güzeli çalışmalarını yap ve bekle bunu sürekli düşünme oldumu olmadımı diye stres yaptıkça gecikiyor. ayrıca madem karar verdin folık asit almaya başla en önemlisi o

merhabalar kızlar benı hatırlayan hatırlar zaten burda tanısmısdık sımdı sukurler olsun 6 haftalık hamıleyım
bana hep dıyorlardı doktorda dahıl stress sakın yapma dıye ama nasıl yapmıyım ınsan delırıyor oldumu olmadımı dıye
bu ayın basında doktorda randevum vardı randevumuda nısanın sonuna dogru aldıgımdan hıc kafama takmadım nasıl olsa cocugum olmuyor sımdılık doktora gıdecem dıye ne gun tuttum ne bırsey :)
doktorda asılama onerdı dırek ve adetımın 2. gunu bekledı benı
benım bekledıgım adet gelmedı ama nasıl olsa hep duzensızdım vede normaldı gecıkmesı
ara ara kasık sancılarım oluyordu 15 20 sanıye gırıp gıdıyordu ve fecı akıntım vardı ıslanacak kadar dusunun artık
sonra tam beklenen adetımden 2 gun sonra ıdrarda bakdım yokdu beyazdan cok cok az koyuydu ama yokdu
13 Mayıs cuma sabahdan saglık ocagına test vermeye gıttımkı barı hamıle olmadıgıma emın olayımkı psıkoljıktır belkı adet gelmemesı gelsınde asılamaya baslayım dıye kan verdım
kadın salı gunu gel al sonucunu dedı
bende ogleden sonra netten sonuclara bakayım belkı cıkmısdır dedım
bakdımkı ne goreyım 307
hayatımın rakamı oldu o 307 benım ıcın
Umudunuzu hıc yıtırmeyın
Herkes ıcın dua edıyorum Allah tum anne olmayı ısteyenlere nasıp etsın dıye
ınsallah bır sorun cıkmadan kucagıma alabılırım bebısımı ve tum bekleyenler ınsallah alırlar bebıslerını kucaklarına

canım ben yazmıştım zaten çok seviniyorum senin adına. demekki stres yok ama çook zor sende biliyosun bende yapmayım diyorum ama başarabilecekmiyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…