hoşgeldin tatlım hayırlı olsun öncelikle
canım bildiğim kadarıyla kuru olunuyor adete yakın ama bu belirtiler herkesde farklı şekilde oluyor sana tavsiyem belirtilere takılıp kendi kendini yeme bekle adetini gecikirse test yap. kendimden biliyorum yukarıdada yazdım bu benim 5. denemem olacak. iki ay herşeyi belirti sandım işin komiği düşündükçe belirti yaşıyosun zaten, mide bulantısına kadar yaşadım
en güzeli çalışmalarını yap ve bekle bunu sürekli düşünme oldumu olmadımı diye stres yaptıkça gecikiyor. ayrıca madem karar verdin folık asit almaya başla en önemlisi o
bu arada hoşbulduk.ya ben seni fazla meşkul etmeden olgunlaşma endüstürisi hakkında bazı sorular sormak istiyodum.bu endüstiriler hala var dimi. bu endüstüriyi okuyunca ikinci bir lise meslek lisesimi diploman oluyor açık lise gibi
alyacım merhaba sınav demişsin öğrenci misin okulla çocuğu nasıl birarada götürebilirim bana da yardımcı olur musun
tatlım yukarıdada yazdığım olg. ens. lise diplomamı değiştiriyorum .çocuk gelişimi diploması için. 1.5 sene sürecek. bunun son dönemi staj. sonrada allah izin verirse ücretli öğretmenlik yapıcam ve aynı zamanda açık öğr. okul öncesi öğr. okumak istiyorum. şimdilik bebek yok ama uğraşıyorum. bebek doğduğunda okul bitmiş olacak yada dondurup bir dönemine sonra devam edicem. sonrası açık öğretim zaten. senin durumun ne???
sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben ankaradayım. bu endüstiriler her ilde var mı bi bilgin varmı .burayı bitirince açık lise gibi üniversitelere kendi bölümünde dikey geçiş hakkı varmı .anaokullarda öğretmen yapabiliyomusun yoksa yardımcı öğretmen felanmı oluyosun.hafta içi hergünmü.ve son olarakta ücretler nekadar.
bu olgunlaşma endüstürileri için halk eğitimememi baş vuruyoruz
ben hukuk okuyorum günüm okulda geçiyo yani 9 aylık da evliyim bebiş de istiyorum ama korkuyorum yetişemezsem herşeye diye
bende çok istiyorum lise diplomamı değiştirip çocuk gelişimi mezunu olmayı.açık lise için halk eğitime sordum.dediğin gibi üniversitede kaydın bile olmaması gerekmiş.bende senin gibi olgunlaşma endüstirisinde okumayı düşünüyorum.ama bazı sitelerde buralardan mezun olunca sadece yardımcı öğretmen olunduğu yazıyordu.belkide ben yanlış anladım.kendi bölümümüzden üniversiteye geçiş yapıyoruz yani burayı bitirince dimi
dediğim gibi birazgeç yazıyorum galiba cvpların için çok teşekkürler alya.inan açık liseye gidemiyceğim için çok üzülüyordum.sayende bu bölümü okumak için bi ümidim oldu.tekrar çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?