1 bitiyo 20 gün sonra inşallah
arya son bi soru sen arada busiteye giriyomusun.bişey sormak istediğimde cvp.yazarmısın bana.yazmazsanda canın sağolsun.bukadarı bile bile yardımcı oldu.k.i.b.by
iyi akşamlar arkadaşlar kimseler yok mu?
canım ben yazmıştım zaten çok seviniyorum senin adına. demekki stres yok ama çook zor sende biliyosun bende yapmayım diyorum ama başarabilecekmiyim bakalım
Kızlar selam, nasılsınız? Giremedim bir süredir işlerimin yoğunluğundan. Varmı kimsede bir gelişme? bende bugün çok heyecanlıyım. Normalde adet günüm bugün, o sıkıntı var üstümde ama inşallah olmam.. Olmazsam 2-3 güne kadar bi test yaparım.. Ama daha öncede bahsettiğim karnımın alt tarafında ki hassaslık hala var. Neden bilmem.
kızlarrr bir karar verdim paylaşmak istedim ( tabi yarın fikrim değişmezse şu anda içimden geçenler tam olarak böyle)
ben artık gün takip etmeyi ovulasyonu falan bırakıyorum:))) çok sıkıldım bu durumdan baktımki takıntı olmuş bende,yazık eşim bugün diyoki bugün yapmasak olmazmı :))) zaten esasında benim en erken ağustosta yapmam lazım okul bitimine denk gelsin diye ama ben niye acele ediyorsam bilmiyorum. neyse bıraktım artık uğraşmayı yine korunmam ama gün falan takip etmicem bakmıcam bile ovulasyon günlerime Rabbimin doğru zamanda vereceğine inanıyorum biz ne kadar uğraşsakta boş o yüzden bıraktım herşeyi ohh be rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?