bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebrikler elissa hangi duygularda olduğunu anlayabiliyorum bende bi hafta önce öğrendim 4 haftalıktı keseyi gördük inşallah sağlıkla kucaklarımızada alırız bebişlerimizi....kendine dikkat et......

Aminnn, çok sağol canım.. O kadar istememe rağmen testte çift çizgiyi görünce bir süre donup kaldım. İnan hala heyecanlıyım böyle kendi kendime gülüp duruyorum Senide çok tebrik ederim, Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin, her isteyene nasip etsn.. Bu arada benimde sanırım en fazla 3 haftalık filandır diye tahmin ediyorum. Uğurlu bu topik

Son düzenleme:
topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar bende yeni üye sayılırım ve temmuzda hamile kalmayı planlıyorum işallah olur sizlerle bilgilerinizi paylaşmak güzel olacak :)

mrb arkadaşlar bende yeni üyeyim + anne olmaya adayım
temmuz ayında evleneli 3 yıl olucak artık ailemize bizden bir parçanın katılma zamanı geldi son bir aydır denemeye karar verdik eşimle bu ay 8 gün geçiktim idrar testi negatif çıktı ayrıca kan tahlilide %10 şüpheli çıktı doktor negatif sonuçlanır dedi ve de öyle oldu aslında çok ümitlenmiştim ama hayırlısı artık........
hamile kalmak için neler yapmak lazım yediğimize içtiğimize dikkat etmek yada özel bişeyler yapmak gerekiyor mu???

Hoşgeldin canım, İnşallah çok bekletmeden gelir bebişiniz :) Bende 3 gün öçnce öğrendim çok bişmiş konuşmak istemem ama bildiğim kadarıyla şimdiden folik asit kullanmaya başla sen. Kötü alışkanlıkların varsa bırak, ekstra ne gerekir bilmem yani ben bişey yapmadım :) Çok şükür bizim bebiş bizim atağı bekliomuş bende hiç beklemiyordum ama ilk seferde tutmuş :) Ovülasyon hesaplamıştım ben ama adetimden hemen sonra hamile kalmışım, her şeyin vakti zamanı oluyo canım dua et Allah'a olur inş. neden olmasın. Ha birde stres yapma sakın :)

hatırlarsan canım böyle bir tavsiyem olmustu sana ,ben böyle bir karar aldığımda hamile kaldım,inşallah sendende güzel haber alırız.....Allah hayırlısını nasip etsin...

ne güzel haberler var hamile arkadaşları bende tebrik ediyorum....saglıklı kucagımıza almak nasip olsun inşallah,tüm isteyenlere Allah nasip etsin,siftahı ben yapmıştım sanırımbereketi Allahtan,sağlıklı hamilelikler diliyorum,hamile arkadaşlara,bu arada ben yarın 7 haftalık hamile oluyorum.. inşallah..bulantılarım çok fazla,yemek yiyemiyorum,arada sırf bebiş için atıştırıyorum birde miğdemi bastırsın diye...miğdesi kötü olan varmı?5 haftalıkken falan başladı....

slm kızlar nasılsınız uzun aradan sonra burdayım eşim geldi tatilede gittik ve artık evdeyim ama çok mutsuzum kafaya takmak istemiyorum ama olmuyor bu ayda bebiş yok regil olacam ağrılarım arttı malesef bu arada hamile arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah

biraz saçma olabilir ama bişi sorcam şimdi benim hastalığıma bi 8 9 gün var genel olarak..saçımın dibi geldi:) ve acil boyatmam lazım şimdi boyatsam bişi olurmu acaba hamile falansm eğer..:) ya da öğrendiğimizde boyatmak doğru mu boyatan var mı:)

Sağol Ceylincim Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah. benimde 5 haftalık ama şu anda hiç birşey hissetmiyorum. İnşallah böyle geçer hamileleiğim :) yalnız bende grip olmuşum antibiyotik almaya bile korkuyorum. Ben henüz doktora gitmedim, bir çok arkadaşım aynı şeyi söyledi çok erken olduğu için gitme keseyi göremeyebilirler 6. haftada gidersin diye bakalım bende bekliyorum. Göremezsem üzülürüm. Yinede bişeyler yemeye çalış, çantanda tuzlu bişeylerin olsun, yengem öle yapardı hep :) tatlı daha çok mide bulandırırmış

Şimdiden boyatıcaksan boyat bence sonra öğrenirsen boyatamazsın. Kimyasal madde olduğu için çok zararlı olduğu biliniyor. Bitkisel oyalar filanda varmış ama bence sen daha bişey belli değilken boyat.. Bende tam saçımı kestireceğim hafta hamile olduğumu öğrendim. Herkes sakın kestirme filn dedi ama saçma geldi bana gidip kestircem haftaya.. Zaten belime kadar rapunzel gibimi gidim doğuma

ben 6 ay önce doğum kontrol hapı kullanmayı bıraktım doktorum smear testi yaptı sonuç negatif allahıma şükür bişi çıkmadı ve folik plus verdi günde 3 tane ve bir ayda bitti 2-3 ay korunun dedi kontrol hapının etkisinin geçmesi için biz son bir aydır korunmuyoruz malesef bu ay negatif çıktı ben tekrar folik plus kullanmalı mıyım???

arkadasım hoşgeldin hep aklım sendeydi ama söylemiştin tatile gitttiğinizi düşünmüştüm bende. aa sen hep bize diyodun takmayın diye şimdi senmi takıyosun kafaya dur bakalım kocan daha yeni geldi. öyle ilk aydan olacak diye birşey yok bak bana 5. ayımdayım :))) bende bıraktım herşeyi gün falan takip etmiyorum artık :))

canım sen şimdiden boyat şimdi bişey olmaz rahat ol. doktorum bana ilk 1 ay bişey olmaz demişti

hatırlarsan canım böyle bir tavsiyem olmustu sana ,ben böyle bir karar aldığımda hamile kaldım,inşallah sendende güzel haber alırız.....Allah hayırlısını nasip etsin...

inşallah canım Allaha havale ettim doğrusunu o bilir. ne zaman gelirse gelsin kafam çok rahat cidden keşke baştan germeseydim kendimi

tabiki kullanmalısın gebelikten en az 3 ay önce başlamalısın. istersen doktoruna sor folbiol al günde bir tane alıyorsun genelde gebelikten önce folbiol veriyorlar gebe kalıncada folıcplus

yaa elimde değil bu aralar biraz duygusalım galiba hala mens olamadım 3 gün geçti ama bütün belirtiler var bebiş yok yani onun sıkıntısınıda çekiyorum şimdi çok kötüyüm. sen nasılsın görüşmeyeli kendi derdimden soramadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…