hayırlı olsun bayanlar çok güzel duygular çok güzel değerlendirin
allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
tebrikler elissa hangi duygularda olduğunu anlayabiliyorum bende bi hafta önce öğrendim 4 haftalıktı keseyi gördük inşallah sağlıkla kucaklarımızada alırız bebişlerimizi....kendine dikkat et......
mrb arkadaşlar bende yeni üyeyim + anne olmaya adayım
temmuz ayında evleneli 3 yıl olucak artık ailemize bizden bir parçanın katılma zamanı geldi son bir aydır denemeye karar verdik eşimle bu ay 8 gün geçiktim idrar testi negatif çıktı ayrıca kan tahlilide %10 şüpheli çıktı doktor negatif sonuçlanır dedi ve de öyle oldu aslında çok ümitlenmiştim ama hayırlısı artık........
hamile kalmak için neler yapmak lazım yediğimize içtiğimize dikkat etmek yada özel bişeyler yapmak gerekiyor mu???
haile kalan arkadsları tebrik ediyorum...darısı başımıza inşaallahhhhhh:)
kızlarrr bir karar verdim paylaşmak istedim ( tabi yarın fikrim değişmezse şu anda içimden geçenler tam olarak böyle)
ben artık gün takip etmeyi ovulasyonu falan bırakıyorum:))) çok sıkıldım bu durumdan baktımki takıntı olmuş bende,yazık eşim bugün diyoki bugün yapmasak olmazmı :))) zaten esasında benim en erken ağustosta yapmam lazım okul bitimine denk gelsin diye ama ben niye acele ediyorsam bilmiyorum. neyse bıraktım artık uğraşmayı yine korunmam ama gün falan takip etmicem bakmıcam bile ovulasyon günlerime Rabbimin doğru zamanda vereceğine inanıyorum biz ne kadar uğraşsakta boş o yüzden bıraktım herşeyi ohh be rahatladım
ne güzel haberler var hamile arkadaşları bende tebrik ediyorum....saglıklı kucagımıza almak nasip olsun inşallah,tüm isteyenlere Allah nasip etsin,siftahı ben yapmıştım sanırımbereketi Allahtan,sağlıklı hamilelikler diliyorum,hamile arkadaşlara,bu arada ben yarın 7 haftalık hamile oluyorum.. inşallah..bulantılarım çok fazla,yemek yiyemiyorum,arada sırf bebiş için atıştırıyorum birde miğdemi bastırsın diye...miğdesi kötü olan varmı?5 haftalıkken falan başladı....
biraz saçma olabilir ama bişi sorcam şimdi benim hastalığıma bi 8 9 gün var genel olarak..saçımın dibi geldi:) ve acil boyatmam lazım şimdi boyatsam bişi olurmu acaba hamile falansm eğer..:) ya da öğrendiğimizde boyatmak doğru mu boyatan var mı:)
arkadasım hoşgeldin hep aklım sendeydi ama söylemiştin tatile gitttiğinizi düşünmüştüm bende. aa sen hep bize diyodun takmayın diye şimdi senmi takıyosun kafaya dur bakalım kocan daha yeni geldi. öyle ilk aydan olacak diye birşey yok bak bana 5. ayımdayım :))) bende bıraktım herşeyi gün falan takip etmiyorum artık :))slm kızlar nasılsınız uzun aradan sonra burdayım eşim geldi tatilede gittik ve artık evdeyim ama çok mutsuzum kafaya takmak istemiyorum ama olmuyor bu ayda bebiş yok regil olacam ağrılarım arttı malesef bu arada hamile arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah
biraz saçma olabilir ama bişi sorcam şimdi benim hastalığıma bi 8 9 gün var genel olarak..saçımın dibi geldi:) ve acil boyatmam lazım şimdi boyatsam bişi olurmu acaba hamile falansm eğer..:) ya da öğrendiğimizde boyatmak doğru mu boyatan var mı:)
hatırlarsan canım böyle bir tavsiyem olmustu sana ,ben böyle bir karar aldığımda hamile kaldım,inşallah sendende güzel haber alırız.....Allah hayırlısını nasip etsin...
ben 6 ay önce doğum kontrol hapı kullanmayı bıraktım doktorum smear testi yaptı sonuç negatif allahıma şükür bişi çıkmadı ve folik plus verdi günde 3 tane ve bir ayda bitti 2-3 ay korunun dedi kontrol hapının etkisinin geçmesi için biz son bir aydır korunmuyoruz malesef bu ay negatif çıktı ben tekrar folik plus kullanmalı mıyım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?