bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu duaları diğer formdan aldım okuyun sizde sayı belirtmeksizin hergün okuyabildiğiniz kadar okuyun (RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTEL ĞAYRU VARİSİN) anlamı yarabbi beni dünyada evlatsız bırakma benim bebeğim oldu diye varmı sizleri yarı yolda bırakma herzaman dalarımdasınız her namazda her ezan sesinde ben bana söylenenleri yaptım rabbim yolladı hediyesini sizde yapın yılmayın sakın ikindi ezanı okunurken bütün işinizi gücünüzü bırakın en önemli ezan vaktiymiş ikindi ezanıNDA HAYYA LAL SELAH HAYYA LEL FELAH DEDİĞİ ANDA HAYIRLI EVLAT İSTEYİN o anda cenabı mevlam isteyin benden vereyim size diomuş rabbim dualarınızı kabul eyler inşallh

napim canım ben okulla uğraşıyorum son sınavlardayız az kaldı onun dışında bebek işini bıraktım artık saldım gün falan takip etmiyorum hayırlısı olsun
tatil nasıldı

hoşgeldin seymenk öncelikle şu stresi bi at üstünden....bende bütün adet belirtisini sancısını yaşadım bekle biraz daha ama rahat ol evde test yaptınmı

elissa doktora ne zaman gideceksin ben ilk gittiğimde kese göründü ...şimdi 6. haftaya yaklaştık doktora gittiğimde kalp atışları başlamış dedi çok şükür...bende kasık ağrısı dışında pek bişey hissetmiyorum midem bulanmıyo..

İyi geceler arkadaşlar yine pek kimse kalmamış sanırım ben geç kalıyorum.Bebek bekleyen arkadaşlara Allah bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.Allah bizlere de nasip etsin.Bizde geçen ay ilk denememizi yaptık fakat olmadı regl oldum.Benim bat 20 mayıstı fakat 4 gün gecikince bende hamileyim sandım fakat 24 mayısta regl oldum.Ümitler diğer aya kaldı.İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

Ya o kasık ağrısı bendede var, sol tarafım arada hafif hafif ağrıyo. Normaldir heralde.
Haftaya gidicem inşallah, şimdiye soluğu doktorda almam lazımdı ama bi sabır geldi bana :) Gidince kalp atışlarınıda duymak istiyorum. bu hafta 6. haftamızdayız 7. haftadada duyarım heralde.. randevu aldım haftaya çarşamba gününe, inş bi terslik çıkmaz. Görmeyince inanamıcam galiba hamile olduğuma, değilmişim gibi geliyo..

bu arada bugün içime dert olan bişeyi paylaşayım. Ben öğrendiğimden beri 2 tane sigara içtim yalnızca sonra kendime söz verdm içmicem diye. Bugün vicdanım sızlayarak bi sigara aldım tam yakacakken arkadaşta çalışan çakmak bende bozuldu.. Daha ne olsun dedim, içmedim ama içme girişimimden dolayı kendimden utandım. Çok zor oluyo birden bire arkadaşlar bebek düşünüyorsanız şimdiden bırakmaya çalışın..

akdslar ya bugünbenim regl günüm aslında tam 29.günü.çok ağrım kaçgündür peçeteye biraz bulaştı hastalandım sandım ama devamı gelmedi.bugün gece devam edebilir sanki die düşünyorum ççünkü kasıklarım çok ağrıyo ama leke olmasıda düşündürdü beni.acaba hamile kaldım o yüzden mi leke oldu die ..öyle bişey olabilir mi?

tabiki olabilir yerleşme kanaması yani halk dilindede üstüne görme denilen olay. bence kesin öyle gebelik testi yap

herkese merhaba arkadaşlarr ben de 2 yıllık evliyim biz de karar verdik bu hafta bakalım hayırlısı...

hayırlısı olsun folıc falan almaya başlamışsındır heralde

hastalık günüm yaklaştıkça bekliodumm heyacanla regl ağrılarım başladı..

şimdi bu mesajınıda görünce aklıma geldi gebelik belirtileride regl belirtileriyle aynı imiş. yani gebe olma olsılığın bence yüksek anlattığına göre yerleşme kanaması yaşamışsın

ben ewledgm günden beri bebek yapmaya karar werenlerdenim ama olmuo bebeğim gelmiio tedavıye basladık haftaya 21 gun testim olack

ben ewledgm günden beri bebek yapmaya karar werenlerdenim ama olmuo bebeğim gelmiio tedavıye basladık haftaya 21 gun testim olack

ne kadar denedin ? benimde bu ayy 5. denemem oluyor. 21 gün testi nedir yumurtlama takibi falanmı daha önce hiç duymadım merak ettim ???

şimdi bu mesajınıda görünce aklıma geldi gebelik belirtileride regl belirtileriyle aynı imiş. yani gebe olma olsılığın bence yüksek anlattığına göre yerleşme kanaması yaşamışsın

girip çıkıp bakıyorum kanama olmuş mu die..ama test için bi kaç gün geçsin die bekliyorum çünkü daha hastalığımın ilk günü bi iki gün gece,kme olabliyo bazen ..bi kaç gün daha beklyip test almak istiyorum..daha çok üzülmeyim..inş hayırlısııı olurr...hepimiz için...

bende beklemedeyim ve bu bekleme insanı gerçekten yoruyo.. 35 gün oldu ve gecikip gecikmediğini bile bilmiyorum çünkü 30 36 gün arası değişkenlik gösteriyo.. psikolojim bozulacak valla.. dün test yaptım negatif çıktı.. bekliyorum işte ooof ooffff... allahım inşallah hamişimdir....

inşallah hamişsindir. bende çok sıkıldım yumurtlama takip et ay oldumu olmadımı bıraktım herşeyi önümüzdeki ay hiçbirşey takip etmeyi düşünmüyorum allaha emanet bakalım :)))

1 yıldır denioruz olmuo ewet yumurta takibi pregostron tahlilim olack umarım güzel gelir

eşinde testlerini yaptırdımı birde sen hsg çektirdinmi;?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…