yaa elimde değil bu aralar biraz duygusalım galiba hala mens olamadım 3 gün geçti ama bütün belirtiler var bebiş yok yani onun sıkıntısınıda çekiyorum şimdi çok kötüyüm. sen nasılsın görüşmeyeli kendi derdimden soramadım hiç
yaa elimde değil bu aralar biraz duygusalım galiba hala mens olamadım 3 gün geçti ama bütün belirtiler var bebiş yok yani onun sıkıntısınıda çekiyorum şimdi çok kötüyüm. sen nasılsın görüşmeyeli kendi derdimden soramadım hiç
Sağol Ceylincim Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah. benimde 5 haftalık ama şu anda hiç birşey hissetmiyorum. İnşallah böyle geçer hamileleiğim :) yalnız bende grip olmuşum antibiyotik almaya bile korkuyorum. Ben henüz doktora gitmedim, bir çok arkadaşım aynı şeyi söyledi çok erken olduğu için gitme keseyi göremeyebilirler 6. haftada gidersin diye bakalım bende bekliyorum. Göremezsem üzülürüm. Yinede bişeyler yemeye çalış, çantanda tuzlu bişeylerin olsun, yengem öle yapardı hep :) tatlı daha çok mide bulandırırmış
elissa doktora ne zaman gideceksin ben ilk gittiğimde kese göründü ...şimdi 6. haftaya yaklaştık doktora gittiğimde kalp atışları başlamış dedi çok şükür...bende kasık ağrısı dışında pek bişey hissetmiyorum midem bulanmıyo..
akdslar ya bugünbenim regl günüm aslında tam 29.günü.çok ağrım kaçgündür peçeteye biraz bulaştı hastalandım sandım ama devamı gelmedi.bugün gece devam edebilir sanki die düşünyorum ççünkü kasıklarım çok ağrıyo ama leke olmasıda düşündürdü beni.acaba hamile kaldım o yüzden mi leke oldu die ..öyle bişey olabilir mi?
herkese merhaba arkadaşlarr ben de 2 yıllık evliyim biz de karar verdik bu hafta bakalım hayırlısı...
hastalık günüm yaklaştıkça bekliodumm heyacanlaregl ağrılarım başladı..
ben ewledgm günden beri bebek yapmaya karar werenlerdenim ama olmuobebeğim gelmiio tedavıye basladık haftaya 21 gun testim olack
şimdi bu mesajınıda görünce aklıma geldi gebelik belirtileride regl belirtileriyle aynı imiş. yani gebe olma olsılığın bence yüksek anlattığına göre yerleşme kanaması yaşamışsın
ne kadar denedin ? benimde bu ayy 5. denemem oluyor. 21 gün testi nedir yumurtlama takibi falanmı daha önce hiç duymadım merak ettim ???
bende beklemedeyim ve bu bekleme insanı gerçekten yoruyo.. 35 gün oldu ve gecikip gecikmediğini bile bilmiyorum çünkü 30 36 gün arası değişkenlik gösteriyo.. psikolojim bozulacak valla.. dün test yaptım negatif çıktı.. bekliyorum işte ooof ooffff... allahım inşallah hamişimdir....
1 yıldır denioruz olmuo ewet yumurta takibi pregostron tahlilim olack umarım güzel gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?