bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uf fellaket heyacanlıyım..kimseyle konuşamıyorum..buraya yazıyorum..eşimede söylemedim,..şu bikaç ün geçse bi an öce

uf fellaket heyacanlıyım..kimseyle konuşamıyorum..buraya yazıyorum..eşimede söylemedim,..şu bikaç ün geçse bi an öce

bence sen hamilesin hadi bakalım hayırlısı. hiç bekleme yarın al bi gebelik testi niye bekleyesinki
bu ilk denemenmiydi benmi öyle hatırlıyorum???

yarın test yapcam ,keyfim yok biraz eşime çıtlattım ama inanmadı gecikmedir falan dedi sormadı bile..ilgisiz hali yüzünden moralim bozuldu..bi aydır işte deniyoruz...hayırlısı inşaallah..

yarın test yapcam ,keyfim yok biraz eşime çıtlattım ama inanmadı gecikmedir falan dedi sormadı bile..ilgisiz hali yüzünden moralim bozuldu..bi aydır işte deniyoruz...hayırlısı inşaallah..

Bencede sen hamilesin :) hamileysen testte çıkar bence bekleme yap hemen. Bende 1 gün gecikmiştim test yaptığımda çıktı hemen. Eşin içinde üzülme bence, oda heveslenmek istemiyor olabilir.

eşimin testi ve benım hormon testimiz yapıldı onun dısında bısey olmadı

üzülme erkekler hep böyle bizim kadar heyecanlı yada duyarlı değiller emin olmadan tepki göstermiyorlar valla bende hep kötüsünü düşünüyorumki hayal kırıklığı yaşamamak için o yüzden eşinde böyle davranmış olabilir.benimde adetim perşembe gün 4 gün var yani bu sabah gebelik testi yapayım dedim. çünkü ishal oldum ki hiç olmam normalde aklıma geldi kul55 de yazmıştı ishal olmuş belirtilerden diye okumuş benimde aklıma geldi acabamı dedim çook çook silik bir çizgi yani dikkatle bakman lazım. aynı markayı daha öncede kullandım hiç çizgi yoktu bakalım bekliyorum bende inşallah vardır

eşimin testi ve benım hormon testimiz yapıldı onun dısında bısey olmadı

o zaman yumurtlama takibi yaptırın oda olmazsa rahim filmi çektir bakalım tüplerde sıkıntı varmı öğrenmiş olursunuz

Son düzenleme:
arkadaşlar inşallah güzel haberlerinizi alırız.Bizde geçtiğimiz ay ilk defa deneme yaptık.4 gün gecikince bende bayağı ümitlenmiştim ama regl oldum.Adetim bitti sayılır inşallah bu ay olur.Bu ay burdan okuduklarımdan soğan kürüne başlamayı düşünüyorum.

hemen hemen aynı durumdayız cnm seninle. biz de geçen ay ilk kez denedik 3 gün gecikmeli oldum reglimi :) ne büyük heyecandı, test yaptım ikinci çizgi çıkmadı tabi, akşamına da kırmızıları gördüm :) Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin, inşallah bu ay olur :)

kızlar benimde mart ayında hiç gecikmeyen adetim gecikmişti ama o ay bende geç yumurtlama olmuştu yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor belki sizde geç yumurtlamışsınızdır. bende 3 gün gecikmiştim kan testi yaptırdım ama negatif çıktı zaten ben vajinal enfeksiyon olmuştum ilşki falan yaşamadık tamda yumurtlama günlerinde ama insan tabi acaba falan diyor
inşallah bu ay olur
soğan kürüne gelince bildiğim kadarı ile varsa enfeksiyona iyi geliyormuş hayırlısı olsun

ya geç yumurtlama oldu cnm dediğin gibi ya da ben kendimi biraz fazlaca ümitlendirince psikolojik olarak geç regl oldum :) yumurtlama günü filan da hesaplamamıştık aslında, öyle rastgele oldu işte, ihtimal azdı yani ama yine de acaba mı diye düşünüyo insan, hayallere dalıyo. e vücudumuz da bize küçük oyunlar oynuyo :) inşallah hayırlısıyla bu ay olur :)
geçmişi pek okumadım senin durumun nedir alya?

canım ben 5 aydır deniyorum ama ilk iki ay kayganlaştırıcı jel kullandım ki bilmiyordum gebeliğe engelmiş sonra marttada vajinal enfeksiyon geçirdim ilişki yasaktı bakalım adamakıllı denediğim 3. ay oldu bu ay. adetime 4 gün var bu sabah gebelik testi yaptım çook silik çıktı bilmiyorumki bekleyip görücez bakalım hayırlısı. zaten bu aydan soonra gün falan takip etmeyi düşünmüyorum ben takıntılı bir insanım dünyamın merkezi haline getirmeye çok meyiiliyim ve bu şekilde çok sıkıldım cidden şimdi kendime başka bi takıntı edindim :))) kilo almak için kürlere başladım bikaç ayda bunla uğraşırım napalım :))

aa jellerin gebeliğe engel olduğunu bilmiyodumm aslında aklıma da gelmedi diil zararlı olduğu iyiki söyledin cnm yaa, ben de kullanmim artık
silik çizgi çıkınca gebelik oluyo diye biliyorum cnm :) hayırlısı olsun, inşallah hamilesindir ben de bu ay hamiş olurum gelsin bebişlerrr

evet canım engelmiş içindeki kimyasalların spermleri öldürücü etkisi varmış. presed diye bi marka var sperm dostu diye geçiyo hatta hamileliği kolaylaştırıcı falan yazıyo kullananlar var topiğe baktım düşük yaşayanlar varmış kullanıp tabi bilinmez bu jeldenmi yoksa zaten düşecekmiydi onu bilmiyorum bende ama almaktan vazgeçtim galiba riske girmeye gerek yok. gebelik testine gelince o kadarr silikki çook dikkatli bakman lazım. bakalım adete 4 gün var tekrarlarım testi inşallah koyulaşır.
birde korunmayı bıraktığım ilk ay acaip psikolojik belirti yaşadım mide bulantıları iştah artması vs. o yüzden şimdi yaşadıklarım pskolojikmi gerçekmi ayırt edemiyorum tabi

alya bence hamilesin çünkü hamile olmadın mı tek çizgi hemen çıkıyo.İnsan kendini psikolojik olarak etkiliyo bede kokulara falan çok hassaslaşmıştım mide bulantıları falanda oldu ama regl oldum.Bakalım bu ay ne olacak.Ama anlamadığım yumurtlama düzenim bu kadar uzun olmamıştı.Denemeyi yaptığımız ay bayağı uzun oldu.Bu ay neye göre hesaplayacağım şaşırdım.Bide geçen ay o kadar çalışmamıştıkBu ay düzenli çalışmalara başlıyacağız.Soğan kürünüde senin dediğin gibi temizlik olsun diye içeceğim bakalım içebilirsem.

canım valla kendimi umutlandırayım istemiyorum inşallah dediğin gibidir ama yoksada üzülmek istemiyorum. bende mide bulantıları falan yaşamıştım daha önce :)) bu ay ishal oldum iştahım arttı bide halsizim başka birşey yok. ben iki aydır ovulasyon kullanıyorum bak tavsiye ederim ben memnun kaldım çünkü benimde yumurtlama döngüsü farklı bikaç gün bile olsa farkediyor. mesela geçen ay 10. gün yumurtladım bu ay 14. gün oldu. en azından ona göre denersin

zararlı olduğuna dair en küçük bi ihtimal varsa bile riske girmeye gerek yok bence. kullanmam bundan sonra zaten. ben de çok belirti yaşadım geçen ay :)) tamamen psikolojikmiş tabi :) inşallah vardır cnm bebişin, yakın zamanda alırız burdan haberlerini :)

aynen riske girilmez böyle bi durumda. bende belirti yaşadığım için belirtileri dikkate almıyorum eğer gerçekten hamileysem anlıcam artık :))) burdan gelişmeleri yazarım perşembe regl günüm

tabi alırsın testi eline bak bakalım doğrumu söylemişim yoksa gecikmişmiyim dersin :))) canım inşallah vardır valla ne diim hayırlısı ikimiz içinde ama olursa güzel olur burdan takip ederiz :))

Son düzenleme:
kul55 altta görüyorum ismini hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidio hamilelik

bende ishal oldum sonra aklıma birden senin yorumun geldi sende olmuştunya acabamı dedim ya inşallah öyledir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…