bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol alya halsizlik dışında pek bişeyim yok devamlı yatıyorum çok şükür mide bulantısı yaşamıyorum..yazdıklarını okudumda ishal olmuşsun ve çok silik çizgi çıkmış adetine kaç gün var inşallal bebiş gelmiştir

alya takıntılıyım emişin ya..bende öyleyim işte ama o her konuda insanı durup dururken mağlup ediyo..stessdenuzak du..olursa olur olmaza allah büyük de ..düşünme hiç..biliyorum zor bişi söylüyorum ama bu dkısmet işi sonuçta...hayırlısın iste..çok düşünme planlama ..yumurtlama gününü falan hsapla ama çok inceleme ..inşş..our hepimizin..

denizcik sendende galiba leke gelmiş amadevamı gelmemiş benimde öyle olmuştu adet sancısıda yaşamıştım sendede varmı kasık ağrısı

denizcik sendende galiba leke gelmiş amadevamı gelmemiş benimde öyle olmuştu adet sancısıda yaşamıştım sendede varmı kasık ağrısı

evet ya acaip kasık ağrım var...bi duruyo bi başlıyo hem adet sancısı gibi bazen de kesik kesik bıçak batması gibi ..hala ağrım devam ettiği için adte olackmışım gibi hissediyorum..birazda normalde adtte benim bacaklarım ağrır..şimdide ağrıyooo..

canım adete 4 gün var beklemedeyim

canım zaten öyle bir karar aldım bakalım uygulayabilecekmiyim gerçekten zor benim için inşallah başarabilirim öyle bi duygu geliyor bikaç gün sonra yine dalıyorum nete bakıyorum vs.

hala devam ediyomu alya benim bi hafta devam etmişti

canım 3 gün sürdü kahve iyi gelio dediler limon sıkıp yedim geçer gibi oldu sonra yine başladı sonrada kabıza geçti şu an normale döndüm gibi

birde kızlar iştahım çok arttı canım ekşi tuzlu istiyor sürekli iki gündür aklımda limonlu sarma var olsada yesek :)))) halsizliğim vardı iki gündür daha iyiyim birde bugün tuhaf bi şekilde akıntım oldu bildiğiniz şeffaf yumurta akı kıvamında rengi falan aynı öyle hiç öyle birşey gördüğümü hatırlamıyorum o ne olaki

aynı şeyi bende yaşadım denizcik adet sancısı kasıklara bıçak batması gibi ağrılar...her an adet olacakmış gibi sancılar hep devam ediyo test yaptınmı bence hemen yap inşallah bütün bunlar gebelik belirtisidir

bende ağrı yok ya keşke olsa :))) hiç ağrım yok göğüslerde şişkinlik varmıydı kul55 bende oda yok

çok ağrım olduğu için bugünde bekliyorum testi yarın alcam eğer hastalık başlamazsa..hem eczaneden alayım hemde sağlık ocağına gideyim diyorum ..kesinleştirmek istiyorum...bugün alamadım eşim pazar olduğu için yanımda onun yanıda almak istemedim doğrusu ..hemde belki hstalanırım die bekliyorum çok ağrım var sırtımda ağrıyo sanki geldi gelecek.ne bilim inş ..hamileyimdir..sen test yaptınmı

evet vardı ilk sinyali göğüsler vermişti zaten halada ağırıyor ama alya herkeste aynı şey olacak diye bişey yok çogunun mide bulantısı var ama bende yok sabredelim bakalım inşallah bebişleimize kavuşuruz

kul 55 bide benim acaip yemek yiyesim var habire et ve acı şeyler yemek istiyorum delirmiş gibi yiyorum :))..gecenin bi yarıısı makarna ,kanat falan yaptım:) ben adete yormuştum ama regl olmazsa hamilelikmiş dicem..

bulantım yok ama bişileri zorlayınca bulantı oluyo son lokmada falan ..bide bu sabah yumurta yerken bulantı oldu ama o genel de olur bana...

inşallah öyledir canım. bekleyelim ve görelim

denizcik hamilelik belirtileri regl belirtileri ile aynıymış zaten yazmıştım zaten sana bence sen hamilesin bak gör yarın güzel haberlerle geleceksin inşallah

o zaman yumurtlama takibi yaptırın oda olmazsa rahim filmi çektir bakalım tüplerde sıkıntı varmı öğrenmiş olursunuz[/QUOTE]

oyle haftaya yumurtalıklaa bakılacak ıı hbr almak ıstiorum ama bakalım

bende gebe olduğumu öğreneli 2 hafta oldu o dediğim leke geldikten 3 gün sonra test aldım çift çizgiyi gördüm şuan 6. haftadayım darısı başınıza kızlar hamiş olanlarında allah tamamını erdirir inş

aynı benimde öyle işte dün koca tencere makarna yedim :))) normalde tatlı isterdi benim canım regl ye yakın. ama şimdi tuzlu ve ekşi şeyler yiyesim var

keseyi gördünüzmü canım

o zaman yumurtlama takibi yaptırın oda olmazsa rahim filmi çektir bakalım tüplerde sıkıntı varmı öğrenmiş olursunuz

oyle haftaya yumurtalıklaa bakılacak ıı hbr almak ıstiorum ama bakalım [/QUOTE]

canım alırsın inşallah böyle moral bozmakla olmaz artık günümüzde olmaz denilen şeyler oluyor bi sorun olsa bile tıp çok ilerledi sen gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…