denizcik sendende galiba leke gelmiş amadevamı gelmemiş benimde öyle olmuştu adet sancısıda yaşamıştım sendede varmı kasık ağrısı
canım adete 4 gün var beklemedeyimsağol alya halsizlik dışında pek bişeyim yok devamlı yatıyorum çok şükür mide bulantısı yaşamıyorum..yazdıklarını okudumda ishal olmuşsun ve çok silik çizgi çıkmış adetine kaç gün var inşallal bebiş gelmiştir
alya takıntılıyım emişin ya..bende öyleyim işte ama o her konuda insanı durup dururken mağlup ediyo..stessdenuzak du..olursa olur olmaza allah büyük de ..düşünme hiç..biliyorum zor bişi söylüyorum ama bu dkısmet işi sonuçta...hayırlısın iste..çok düşünme planlama ..yumurtlama gününü falan hsapla ama çok inceleme ..inşş..our hepimizin..
hala devam ediyomu alya benim bi hafta devam etmişti
evet ya acaip kasık ağrım var...bi duruyo bi başlıyo hem adet sancısı gibi bazen de kesik kesik bıçak batması gibi ..hala ağrım devam ettiği için adte olackmışım gibi hissediyorum..birazda normalde adtte benim bacaklarım ağrır..şimdide ağrıyooo..
aynı şeyi bende yaşadım denizcik adet sancısı kasıklara bıçak batması gibi ağrılar...her an adet olacakmış gibi sancılar hep devam ediyo test yaptınmı bence hemen yap inşallah bütün bunlar gebelik belirtisidir
aynı şeyi bende yaşadım denizcik adet sancısı kasıklara bıçak batması gibi ağrılar...her an adet olacakmış gibi sancılar hep devam ediyo test yaptınmı bence hemen yap inşallah bütün bunlar gebelik belirtisidir
çok ağrım olduğu için bugünde bekliyorum testi yarın alcam eğer hastalık başlamazsa..hem eczaneden alayım hemde sağlık ocağına gideyim diyorum ..kesinleştirmek istiyorum...bugün alamadım eşim pazar olduğu için yanımda onun yanıda almak istemedim doğrusu ..hemde belki hstalanırım die bekliyorum çok ağrım var sırtımda ağrıyo sanki geldi gelecek.ne bilim inş ..hamileyimdir..sen test yaptınmı
kul 55 bide benim acaip yemek yiyesim var habire et ve acı şeyler yemek istiyorum delirmiş gibi yiyorum :))..gecenin bi yarıısı makarna ,kanat falan yaptım:) ben adete yormuştum ama regl olmazsa hamilelikmiş dicem..
bulantım yok ama bişileri zorlayınca bulantı oluyo son lokmada falan ..bide bu sabah yumurta yerken bulantı oldu ama o genel de olur bana...
benimde göğüslerimde hiçbir tepki yok..
bende gebe olduğumu öğreneli 2 hafta oldu o dediğim leke geldikten 3 gün sonra test aldım çift çizgiyi gördüm şuan 6. haftadayım darısı başınıza kızlar hamiş olanlarında allah tamamını erdirir inş
o zaman yumurtlama takibi yaptırın oda olmazsa rahim filmi çektir bakalım tüplerde sıkıntı varmı öğrenmiş olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?