bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi bakalımmm ben şimdi çıkayım çok acıktım:) yarına iyi haberlerle gelirim inş..:) inş.sizlerde iyi habrler alırısınız.kul 55 tebrikler sanada ..inş.bebişini kucağına sağlıkla ve hayırla alırsınız..darısı bizeee:))

oyle haftaya yumurtalıklaa bakılacak ıı hbr almak ıstiorum ama bakalım

canım alırsın inşallah böyle moral bozmakla olmaz artık günümüzde olmaz denilen şeyler oluyor bi sorun olsa bile tıp çok ilerledi sen gönlünü ferah tut[/QUOTE]

inş ccanım ya

slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır ilgilenemiyorum topikle.nöbetlerim üstüste geldi dün kırmızılarıda gördüm malesef bu ay doktora gidiyorum bakalım ne diyecek neyse ilk fısatta tekrar burdayım inşallah iyi akşamlar

canım ne zamandır yoksun nasıl gidiyo?

bi git bakalım doktora genel muayaneni ol bakallım ihmal etme haberlerini bekliyorum

kızlar ders çalışayım diye erken kalktım testi tekrarladım ve çizgi falan çıkmadı dünkü silik neyin nesiydi bilmiyorum heralde yanlış oldu zaten çok silikti yaa neyse hayırlısı ne diim şimdi çıkmam lazım sınavım var yoğun bi gün beni bekliyoo akşama görüşürüzz:80::80::80::80:

Ben de aranıza yeni katıldım kızlar.Henüz çiçeği burnunda evliyim (16.05.2011) fakat yaşım 25 ve eşimin yaşı 29.Bebek istiyor fakat evlenir evlenemz regli oldum hamilelik belirtileri vardı kan testi yaptırdım ama bişey anlamadım.Acilden yaptırdığım için açıklayanda oıolmadı.Görümcem bakdı ve hamile değilsin dedi:8 çok üzüldüm.Aynı zamanda benim fazla kilom da var acaba bu mu engel diye düşünüp kendimi yıpratmaya başladım.Bana birileriniz fikir versin ne olur ((25:

İyi sınavlar canım (K) Sıkma canını Rabbim yüzümüze bakacak elbet bir gün

selam kızlar bende karar verdim bu ay ama daha bişi yok ortada olmasını çok istiyorum 5 aylık evliyim herkes hakkında hayırlısı olsun... Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

benim bu ay 2. denemem olucak çatlama dönemince düzenli olarak mı beraber olmak gerekiyor geçen ay 8 gün geciktikten sonra hüsranla sonuçlandı bende çift çizgiyi görmek istiyorummmm :95:

benim bu ay 2. denemem olucak çatlama dönemince düzenli olarak mı beraber olmak gerekiyor geçen ay 8 gün geciktikten sonra hüsranla sonuçlandı bende çift çizgiyi görmek istiyorummmm :95:

doktorun bana dediği , "adetinin 10,12,14,ve 16. günlerinde ilişki yaşamalısın" tabi ben bunu pek garanti olarak görmüyorum:) o nedenle bence adet bittikten sonra gün aşırı ilişki daha garantili diye düşünüyorum sonuçta ne zaman yumurtlama olduğunu bilemiyoruz (ovilasyon testi yapmıyosak) benim de geçen ay ilk denemem hüsrandı, inşallah bu ay olur bebişlerimiz:)

canım hoşgeldin. fazla kilo gebeliğe engel değildir. ama benim tavsiyem bi doktora git genel muayaneni yaptır folık asit almaya başla. adet siklusuna göre nette hesaplayıcılar var ordan hesapla ovulasyon günlerini ona göre ilşki yaşarsın.

İyi sınavlar canım (K) Sıkma canını Rabbim yüzümüze bakacak elbet bir gün

saol canım sınavım çok iyiydi bebek konusuna gelince bekliyorum inşallah bakalım hayırlısı

selam kızlar bende karar verdim bu ay ama daha bişi yok ortada olmasını çok istiyorum 5 aylık evliyim herkes hakkında hayırlısı olsun... Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

sende hoşgeldin canım.dediğim gibi ovulasyon hesapla o günlerde gün aşırı ilşkide bulun. ama şunuda söyleyeyim herzaman netteki hesaba uygun olmuyor yumurtlama dönemleri kendimden biliyorum. adetin bittikten sonra gün aşırı devam edersen ihtimali artırırsın

kızlar selam..bugün hastaneye gittim özel..idrara baktılar o eczanelerde satılanlarla ..silik çıktı ama kız kesin var dedi ama çok silikti bi dekan verdim yarın kaç günlük olduğu çıkar dedi o kadar emin konuştu..iinş öledir gerçi biz çok kişiye söledik daha kesinleşmeden öyle işte galiba ben hamiş oldum:) darısı tüm isteyenlere...................

bide kul 55 seninde benim gibi ağrın vardıya kaçgün sürdü ..benim hala var ve çok bebek düşcek die korkuyorum bişey olur mu bebeğe falan.. normal bi ağrımı sence ..kasıklaaarım çok ağrıyooo

denizcik ben şuan 6 haftalığım ama hala sancılarım devam ediyo doktor kasık ağrıları normal dedi ama dediğin gibi insan ister istemez korkuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…