Bebek..

Backyoureyes

Tescilli manyak ben yine seni bulurum ;)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
846
1.289
28
Merhaba bayanlar korundugunuz halde 3 aylik bebeginiz varken hamile oldugunuzu ogrenseydiniz ne yapardiniz .. Evet tamda bu durumdayim pozitif dusunmek istesem de kendimi bitmis hissediyorum daha dikislerim acirken.. Lutfen fikirler destek verin..
Not: neden korunmadin vs vs demeyin kesinlikle en saglam yoldan korundum bizde soklardayiz ..

Allah Yardımcınız Olsun.
Zor bir imtihanla karşı karşıyasınız. Sprail varken bile hamile kalanlar ve hiç bir engel dahi yok iken hamile kalamayanları görüp duyuyoruz ve buda bize ''ALLAH Dilemedikçe bir yaprak bile Kımıldamaz sözünün en büyük kanıtıdır''
İmtihanı veren Mevlam Sabrını da verirmiş Belkide sizin için en hayırlısı budur diye düşünüp rahatlayın derim.
Sezaryan mı yoksa normal doğum mu oldunuz?

sezeryan

3 aylık değil 7 aylıkken yaşadım. Çok ağladım, oğluma haksızlık yaptığımı düşündüm, 9 ayı kendime zehir ettim ama doğduktan sonra İyi ki dedim. Şimdi prensesim 5 yaşında.

İki doğumum da sezeryan oldu ve abartı zorlanmadım. Sadece ikinci doğumdan sonra biraz daha fazla ağrım oldu.

7 aya razi olurdum .. Emzirmeye devamettiniz mi bu arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…