- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
sezeryanAllah Yardımcınız Olsun.
Zor bir imtihanla karşı karşıyasınız. Sprail varken bile hamile kalanlar ve hiç bir engel dahi yok iken hamile kalamayanları görüp duyuyoruz ve buda bize ''ALLAH Dilemedikçe bir yaprak bile Kımıldamaz sözünün en büyük kanıtıdır''
İmtihanı veren Mevlam Sabrını da verirmişBelkide sizin için en hayırlısı budur diye düşünüp rahatlayın derim.
Sezaryan mı yoksa normal doğum mu oldunuz?
tam da o haldeyim .. Amabnm bi ihmalim yokVücudum daha kendini toplamamışken hem kendime hem 3 aylık bebeğime hem de karnımdakine haksızlık yaptığımı düşünürdüm.
Olan olmuş artık
konu ayni degil o konu hamilemiyimidyi .. Bu konu artik baskaAynı konu daha geçen günde vardı buna çözüm bulamadınız mi
Hayati tehliken var mı?sezeryan
7 aya razi olurdum .. Emzirmeye devamettiniz mi bu arada ?3 aylık değil 7 aylıkken yaşadım. Çok ağladım, oğluma haksızlık yaptığımı düşündüm, 9 ayı kendime zehir ettim ama doğduktan sonra İyi ki dedim. Şimdi prensesim 5 yaşında.
İki doğumum da sezeryan oldu ve abartı zorlanmadım. Sadece ikinci doğumdan sonra biraz daha fazla ağrım oldu.
Hayır doktorum kesmemi söyledi. Bir akrabamız da sizin gibi 3. Ayda hamile kaldı onun da doğumu sorunsuzdu.7 aya razi olurdum .. Emzirmeye devamettiniz mi bu arada ?
peki o emzirdi mi .. OfHayır doktorum kesmemi söyledi. Bir akrabamız da sizin gibi 3. Ayda hamile kaldı onun da doğumu sorunsuzdu.
Evet canım başlık farklı içerik aynıymış geçende de aynı konuşmalar olunca konuda aynı gibi geldi ne derler geçmişte bi anı yaşarsın ya öyle oldum bi an ondan öyle dedim :)konu ayni degil o konu hamilemiyimidyi .. Bu konu artik baska
bunu cok merak ediyorum bazisi kotu bazisi iyi diyorArkadaşımın 2016 ocak ve 2017 şubat çocukların Doğum tarihleri.
Şu an ikisi de emmeye devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?