- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
yorum icin saolunEvet canım başlık farklı içerik aynıymış geçende de aynı konuşmalar olunca konuda aynı gibi geldi ne derler geçmişte bi anı yaşarsın ya öyle oldum bi an ondan öyle dedim :)
bunu cok merak ediyorum bazisi kotu bazisi iyi diyor
Hamile iken emzirmenin sakıncalı olduğunu söylerler. İlk defa hamileyken emziren birisini duydum .Arkadaşımın 2016 ocak ve 2017 şubat çocukların Doğum tarihleri.
Şu an ikisi de emmeye devam ediyor.
Evet bu sakıncalı değil mi? Bende hamile bayanın emzirmeyi kestiğini biliyorum yada benim gördüklerim böyle bilmiyorumArkadaşımın 2016 ocak ve 2017 şubat çocukların Doğum tarihleri.
Şu an ikisi de emmeye devam ediyor.
Hamile iken emzirmenin sakıncalı olduğunu söylerler. İlk defa hamileyken emziren birisini duydum .
Evet bu sakıncalı değil mi? Bende hamile bayanın emzirmeyi kestiğini biliyorum yada benim gördüklerim böyle bilmiyorum
Sakıncalı diyen neden olduğunu söylüyor bilmiyorum.
Eskiler de emzirirmiş.
Şimdi güncel kaynaklarda emzirmenin mahsuru olmadığını söylüyor.
Anne beslenmesine dikkat edecek, ve sağlık sorunu olmayacak. Başka şartı Yok :)
Tandem emzirme diye araştırırsanız yapanlar çokça.[/QUOTE
QUOTED
Diyenler sanırım çocuğun hakkı geçiyor helal olmuyor vs diyorlar tam ne dediklerini de hatırlamıyorum bi de sütün tadında değişiklik oluyormuş. Ben tecrübe etmedim çevreden duyulanlar bunlar
Valla bende çevreden duyduğumu söylüyorum tecrübe edenlerden. Sütün tadından dolayı belki ikisi birden emzirilmiyor bilen yokMavidenizz01
Helal-haram mevzusunda sıkıntı Yok.
Öyle olsa süt kardeşlik olmazdı.
1 yaş ara isle süt kardeş olan çocuklar var. Ve beslenme için emzirilen.
Sütün tadı değişiyorsa büyüğe değişir. Onun da paşa gönlü bilir, beğenmiyorsa bırakır :)
Emzirmeye devam edilmesi gerektiği söyleniyor.7 aya razi olurdum .. Emzirmeye devamettiniz mi bu arada ?
KatılıyorumSiz daha yeni 2 ay önce dogum etmisken, ki sezeryan ile yani amelyatlisiniz. Nasil cinsellik yasadiniz merak ettim? Üstelik aglayan bir bebek ve uykusuzluk ile?
Hani 5-6 ay olsa neyse diyecegim de, 2 ay ya. Dikisler bile daha iyilesmiyor o sürecte. Ben pek inandirici bulmadim acikcasi. Kürtajci ve rizkci insanlari karsi karsiya getirmek isteyen bir konu bence.
Mantıklı geldi banaSiz daha yeni 2 ay önce dogum etmisken, ki sezeryan ile yani amelyatlisiniz. Nasil cinsellik yasadiniz merak ettim? Üstelik aglayan bir bebek ve uykusuzluk ile?
Hani 5-6 ay olsa neyse diyecegim de, 2 ay ya. Dikisler bile daha iyilesmiyor o sürecte. Ben pek inandirici bulmadim acikcasi. Kürtajci ve rizkci insanlari karsi karsiya getirmek isteyen bir konu bence.
Abarttınız bence. lohusalığı bittikten sonra düzenli cinsel hayatına devam etmesi gayet normal :)Siz daha yeni 2 ay önce dogum etmisken, ki sezeryan ile yani amelyatlisiniz. Nasil cinsellik yasadiniz merak ettim? Üstelik aglayan bir bebek ve uykusuzluk ile?
Abarttınız bence. lohusalığı bittikten sonra düzenli cinsel hayatına devam etmesi gayet normal :)
Arkadaş konunun samimiyetine inanmadı açıkçası bende aynı düşünceyi paylaşıyorum onunla.Abarttınız bence. lohusalığı bittikten sonra düzenli cinsel hayatına devam etmesi gayet normal :)
Valla benimki 40 günde bitmişti sonrada normal hayatıma devam ettim. Sezeryan oldum ciddi olduğunu biliyorum cinselliğe engel değil siz tercih etmemiş olabilirsiniz ama yeni annelerin de cinsellik yaşaması gayet normal2 ayda lohusalik bitmiyor hanim efendi. Lohusalik sadece kanama degildir. Üstelik sezeryan ciddi bir amelyattir. Ben sahsen 2 aylik yeni bir anneyken, uykusuzluk bir taraftan, hormonlar diger taraftan ve en önemlisi yeni bir canin sorumlulugunu almaktan aklimin ucuna bile cinsellik gelmedi.
Neyse ben inanmadim iste. Herkes tabiki istedigini söyleyebilir. Ben konudan cikiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?