- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
Merhaba bayanlar korundugunuz halde 3 aylik bebeginiz varken hamile oldugunuzu ogrenseydiniz ne yapardiniz .. Evet tamda bu durumdayim pozitif dusunmek istesem de kendimi bitmis hissediyorum daha dikislerim acirken.. Lutfen fikirler destek verin..
Not: neden korunmadin vs vs demeyin kesinlikle en saglam yoldan korundum bizde soklardayiz ..
herşey Allah'tan ikiz gibi büyürler evet zordur mutlaka ama olsun ne guzel:)Merhaba bayanlar korundugunuz halde 3 aylik bebeginiz varken hamile oldugunuzu ogrenseydiniz ne yapardiniz .. Evet tamda bu durumdayim pozitif dusunmek istesem de kendimi bitmis hissediyorum daha dikislerim acirken.. Lutfen fikirler destek verin..
Not: neden korunmadin vs vs demeyin kesinlikle en saglam yoldan korundum bizde soklardayiz ..
Ilk actigi konu da hamilemiyim? Diye sormus...simdi ise hamile oldugunu kesin ve net sekil de ogrenmis..konu lar bebek uzerinden gelisiyor fakat ayri..Konu ahkam kesmek değil arkadaşlar sadece arkadaşın samimi olduğunu düşünmüyoruz. Başlarda yine aynı konu mu buna çözüm bulamadınız mi dedim başlık farklı aynı konu değil dedi. Bakıyorum evet sadece başlık farklı konu aynı. Zaten bu cevapları daha önce almıştı ben durumuna üzüldüm özelden bile yazdım samimi ve gerçekten derdi olan insan o mesaja yanıt verirdi çünkü onun durumunda olan birini örnek verip sakın aldırma demiştim. Aman neyse bana ne insanlar aynı şeylere yorum yapmayı seviyor demek diyecek birşey yok
Ama yazılanlar aynı ne farkederIlk actigi konu da hamilemiyim? Diye sormus...simdi ise hamile oldugunu kesin ve net sekil de ogrenmis..konu lar bebek uzerinden gelisiyor fakat ayri..
Allah Yardımcınız Olsun.
Zor bir imtihanla karşı karşıyasınız. Sprail varken bile hamile kalanlar ve hiç bir engel dahi yok iken hamile kalamayanları görüp duyuyoruz ve buda bize ''ALLAH Dilemedikçe bir yaprak bile Kımıldamaz sözünün en büyük kanıtıdır''
İmtihanı veren Mevlam Sabrını da verirmişBelkide sizin için en hayırlısı budur diye düşünüp rahatlayın derim.
Sezaryan mı yoksa normal doğum mu oldunuz?
allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda kucaginiz dolsun gönülden dua ettim sizin içinne kadar güzel bir yorum tebrik ediyorum sizi. . Allah ol derse oluyor bitek.. hiç bir engelimiz yok eşimin de benimde yıllardır anne olamıyorum. . tam bunu okurken ne kadar şanslı 2 ci ye hamile dedim. .
benim hayalim olan bişey başkasının acı duyduğu bir durum. . hayat işte tam olarak bu. . o kadar içim acıyor ki o bayana sarılıp sakın üzülme allah sana iki tane mucize vermiş çok çok sanlisin demek isterdim. ..
herkesin sınavı farklı. . evlatsizlik .. hiç olmayacakmi korkusu ile yaşamak bambaşka bişey yaşamayan asla anlayamaz.. bir başkasının hayali senin normal sandığın günlük yaşantınsa şükür edecek ne kadar çok şeyi var ah bilse anneler. . Bu dünyada tek istediğim şey sağlık ve hayırlı bir şekilde anne olmak. .
herşeyim var ama o kadar eksik hissediyorum ki hiç bir şeyimm yokmuş gibi..
Akil danisiyor .okudum bastan sona yorumlari birisi ortaya bir laf atmis yenidogum yapmissinz 3 ayda nasil iliskiye girdiniz diye oyle bir sacmalik olurmu? Kanama gecince iliskiye girilmesinde bir sakinca yoktur. Haa kendisi 6ay sonra gibi.. girmeyi tercih edebilir. Herkesin hormonlari agri esigi ayni degildir.Oyle yalan soyleyecek bir uye degil ..su anda sok da sorulari na dikkat edin hep nasil? Emzirdiniz mi seklin de kafasinda hep nasil? Olacak sorulari var..Ama yazılanlar aynı ne farkeder
yani su yazilana inanamiyirum.. Samimi bulmuyorsaniz yazmayinSiz daha yeni 2 ay önce dogum etmisken, ki sezeryan ile yani amelyatlisiniz. Nasil cinsellik yasadiniz merak ettim? Üstelik aglayan bir bebek ve uykusuzluk ile?
Hani 5-6 ay olsa neyse diyecegim de, 2 ay ya. Dikisler bile daha iyilesmiyor o sürecte. Ben pek inandirici bulmadim acikcasi. Kürtajci ve rizkci insanlari karsi karsiya getirmek isteyen bir konu bence.
przrvtf ileKadin dogum doktoru olan bir akrabam var ve emzirirken hamileydi ve kesmedi hic emzirmeyi. Zor ama yardim eden varsa bikac seneye rahatlarsınız. Neyle korunuyirdunuz cok ozel olmazsa? Spiral mi yoksa
anladiginizicin tesekkur ederim ..yani anlamiyorum dogurunca felcli mi oluyoruz2,5 aylık anneyim. Hamileliğin zaten son iki ayı cinsellik yaşayamamıştık. Doğum yaptıktan sonra kanamalarım bittikten sonra gayette güzel eski cinsel yaşantıma döndüm. Çocuk doğurdum diye cinsellik yaşamaktan vazgeçeyim mi ? Burda ahkam kesmeyin, kadının sorduğu başka bir şey. Konu sahibi ben senin yerinde olsam doğururdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?