Hepimiz bu yollardan geçtik bebeğim 3 aylıkken pandemi başladı . O zamana kadar zaten öyle dışarı çıkmıyorduk hava soğuk vs çocuğun düzeni bozuluyor diye . Bu arada yaşadığımız şehirde kimse yok güneydoğu da ufacık bir yerdeyiz . Ben çok sıkıntı çektim bebeğim emerken emmex oldu mama kabul etmedi ek gıdaya başladık bu kez yerken yemez oldu derken ben çok kez depresyon geçirdim. Şuan 16 aylık belirli bir düzeni var ve biz alıştık. Bir süre sonra size de böyle olacak sadece diş dönemleri aşırı ağır sancılı geçiyor korkunç günler geçirdik . Ama alıştım artık ağlıyorsa neden ağlıyor demiyorum tutturuyorsa neden yapıyor demiyorum. Yemiyorsa neden yemiyor demiyorum gibi gibi . Bende uykusuzum bu sabah 05;00 te kalktı mesela sabaha kadar kaç kez ağladı emzirdik yatırdım bilmiyorum

bile . Evde gelişimi geri kalmasın diye tv açılmıyor mesela sıkılıyor muyum evet . Ama geçecek ben bunu biliyorum. Bu bilince ulaşmak 14 ayımı aldı

dışarı çıkmak istiyor ayakkabılarını alıp kapıya geliyor filan . Sürekli kitap oku oyun oynat yedir için yatır kaldır sürekli bu mod . Bak sana günlük yaptıklarımızı sıra ile yazayım her günümüz aynen böyle hiç abartmıyorum saatleri bile aynı resmen
07:00 kalkış
Bez pijama değiş eşimi yolcu et
08:00 kahvaltı
Kelime kartlarına bak
09:30 1. Uyku
Yemek yap
10:30 kalk
Yatak topla evi süpür yerleri sil vs vs
12:00 öğlen yemeği
13:30 2. Uyku
15:00 kalkış bez değiş
15:30 ara öğün
Oyun oynat
18:30 akşam yemeği
19:15 diş fırçat duş kitap oku
20:00 uyku
O uyuyor bulaşık makinası boşalt çay kahve aralarda uyanıyor git geri yatır . Sonra biz yatıyoruz zaten aynen tüm gün böyle geçiyor