- 10 Ocak 2017
- 79
- 60
- 8
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tarihte falan da çok işime yaramıştı. Eğitimde de tekrar için kullanıyordum o notları. Kısa kısa başlıkları yazmıştım bakınca içimden tekrar edip hatırlamaya çalışıyordumAaa guzel fikir ezberlenecek daglar goller falan onlar yazilabilir aslinda![]()
Valla hocam bebekten bebege degisir ben sürekli emziriyodum uslu bi bebek degildi kimsem yoktu kaynanam sürekli cektiriyodu tek carem buydu ikimiz içinÇok zorlu bir süreç atlatmissiniz ama ben bebegimin aglamasina dayanamıyorum. Demekki o kadar başarılı olabilmek için vicdanını bile dinlememek gerek ben o kadarını yapamam ama benim de elimden kitap düşmemeli ki kazanmaliyim
ben tv başından hiç kalkmayan çocuklar biliorum. Geveze çenesi düşük. Bu durumun tv ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çocukta oluşan; İlgisizlik ve değersizlik hissi ile alakalı olabilir.Merhaba ben varım alan sınavımda vardı suan puanıp iyi ilk 500 deyim branş fen ama bildiğin gibi atama olmadı mülakat var umarım hakkımız yenmez onun dışında evet bebegim kucuktu söyle yaptım çalıştım hocam geceleri boş zamanlarımda seurekli elimde kitap simdi yalan söyleyemem cocugumada cizgi film izletiyodm suan konusmuyor hala benım yüzümden ama o şekilde o puanı alabildim bide son 2 ay bakıcı tuttuk öyle calıstım annemleri cagırdım arada hiç vazgecmedim cocugum yurudugunde kapının önünde aglıyodu bende içerde aglıuodum ama kapıyı acmadım çok kötü acı bişe biliyorum ama onun için yaptımpna daha iyi gelecek için insallah bu emeklerin karsılıhını kızımla alırız
Doktor öle dedi Sinav biteli yaklasık 6 7 ay olacak 6 7 Aydır sureklı ılgileniyorum doktor dedi zeki akıllı bi cocuk zamanında izledi mi dedi evet dedim ama 6 7 Aydır hç izlemiyor..ben ihtiyaclarını karsıladım tabi kenara atmadım çocuğumu sadece çok gösteremedim kolay degil kusura bakmayın burda derece yapmaktan bahsediyorusnuz insanlar bekarken bile yapamıyor fedakarlık şart biyerlerden üzgünüm simdi ilgili bi anneyim ama o donemde yaptıgımı actıgımı kabul ediyorumben tv başından hiç kalkmayan çocuklar biliorum. Geveze çenesi düşük. Bu durumun tv ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çocukta oluşan; İlgisizlik ve değersizlik hissi ile alakalı olabilir.
Ben sadece tv ile alakalı olduğunu düşünmüyorum dedim. Belki çocuktan çocuğa değişiyordur. O kısmı bilemem.. Çünkü çevremde bunların örnekleri çok. Kadın kendi eliyle çocuğuna çizgi film açıp önüne otutturuyor. Bir şey deyip uyardıgında ise sonuçta zararsız çizgi filmle izliyor TRT Çocuk izliyor vs .. diye savunmaya geçiyor. Ve o çocuğun benım gördüüm kadarıyla hçbir davranış bozukluğu vss.. yok. Gayette fazlasıyla konuşuyr. Altında başka kalıcı veya geçiçi sebepleri oluşmuştur zamanında diyorum.Doktor öle dedi Sinav biteli yaklasık 6 7 ay olacak 6 7 Aydır sureklı ılgileniyorum doktor dedi zeki akıllı bi cocuk zamanında izledi mi dedi evet dedim ama 6 7 Aydır hç izlemiyor..ben ihtiyaclarını karsıladım tabi kenara atmadım çocuğumu sadece çok gösteremedim kolay degil kusura bakmayın burda derece yapmaktan bahsediyorusnuz insanlar bekarken bile yapamıyor fedakarlık şart biyerlerden üzgünüm simdi ilgili bi anneyim ama o donemde yaptıgımı actıgımı kabul ediyorum
Ben sadece tv ile alakalı olduğunu düşünmüyorum dedim. Belki çocuktan çocuğa değişiyordur. O kısmı bilemem.. Çünkü çevremde bunların örnekleri çok. Kadın kendi eliyle çocuğuna çizgi film açıp önüne otutturuyor. Bir şey deyip uyardıgında ise sonuçta zararsız çizgi filmle izliyor TRT Çocuk izliyor vs .. diye savunmaya geçiyor. Ve o çocuğun benım gördüüm kadarıyla hçbir davranış bozukluğu vss.. yok. Gayette fazlasıyla konuşuyr. Altında başka kalıcı veya geçiçi sebepleri oluşmuştur zamanında diyorum.[/QUOT bilemiyorum doktor böyle dedi ben bi egitimci olarak zararlı oldugunu düsünüyorum kesinlikle odaklanma probelmi yasıyorlar
Çok sağol. Canım ona ben hemen bir bakayımMerhaba!
Bende aynı durumdayım. 5.5 aylık bebeğim var. Uykusu biraz düzene girse daha çok çalışıcam.
Bence sende bi yerden başla. Dün ben bitirmem gereken konuları listeledim haftaya böldüm. Hagta hafta ilermeyi düşünüyorum. Sabah 7 gibi uyanıp oğlum uyanana kadar video İzliyorum not tutuyorum. Oğlum gündüz uykusuna yattığı zamanda video izliyorum akşam eşim geldiğinde de gündüz çalıştığım konuların sorularını çözüyorum.
Geçen yıl dershaneye gitmiştim ilk kez hazırlandım. Olmadı. Bu yıl 85 almam lazım. İnşallah başarabiliriz.
Kendini motive et başarabilirsin. Arada Gri koçun motivasyon videolarını izle , baya gaza geliyorum ben.![]()
Gecen yil atandim kizimla calistim.sinava girdigimde kizim yasini doldurmustu.kucuk haliyle ders calismak zorunda kaldim.birincisi sosyal hayatinizi kisin gezme misafir falan olmasin.haftada birgun cikip gezebilirsiniz ama oda cok uzun saatler degil.ikincisi bebeginiz her uyudugunda ilk olarak calismaya baslayin.ev islerini falanda o uyandiginda yaparsiniz.zor mu evet cok zor ama imkansiz degil.bu sene yapicam diyin ve yapin ertelemeyin.
Merhaba!
Bende aynı durumdayım. 5.5 aylık bebeğim var. Uykusu biraz düzene girse daha çok çalışıcam.
Bence sende bi yerden başla. Dün ben bitirmem gereken konuları listeledim haftaya böldüm. Hagta hafta ilermeyi düşünüyorum. Sabah 7 gibi uyanıp oğlum uyanana kadar video İzliyorum not tutuyorum. Oğlum gündüz uykusuna yattığı zamanda video izliyorum akşam eşim geldiğinde de gündüz çalıştığım konuların sorularını çözüyorum.
Geçen yıl dershaneye gitmiştim ilk kez hazırlandım. Olmadı. Bu yıl 85 almam lazım. İnşallah başarabiliriz.
Kendini motive et başarabilirsin. Arada Gri koçun motivasyon videolarını izle , baya gaza geliyorum ben.![]()
Merhaba arkadaşlar yardiminiza ihtiyacim var özellikle bunu başarmış atanmış arkadaşlardan rica ediyorum bana açıklasın .
Öğretmen adayıyım onumdeki tek engel kpss. En az 87 puan almam lazım. Sonrası atama, yeni hayat , iyi bir gelecek , hayallarinin gerçeğe dönüşmesi...
Bir defa sınava girdim sonu hüsran. Evliyim bebeğim şu an 9 aylık. En son sınava hamilelik ve doğum sürecinden dolayi giremedim yani bu 3. Yilim sayılır hazirlanmam için. Yaşım 28 oldu. Ben bu yıl ki sınava çok iyi hazırlanmak ve kazanmak istiyorum.
Gerçekten ev işi, yemek, emen bir bebek , eşimin beklentilerini hadi yok sayalım :) bunlar varken çalışılıp kazanılır mi evde tek başına ?
Ben yaptım yorumları bekliyorum . Ya da şöyle yaparsan olur yorumları.
Ben de senin gibiyim diyenler de olsun birlik olalım istiyorum.
Hangi dersi başa hangi derse sona almalıyım bu da çok önemli ?
Bu işler çok fedakarlık gerektirdiği için önce okul, iş sonra eş, çocuk diyoruz zaten. Şartlarınızı bilemiyorum ama keşke bebek olmadan ya da evlenmeden bu sorunu halletseydiniz. Şu an annelerin çalışıyor olsalar bile ücretsiz izin aldığı bir döneminde bebeğiniz, yani hala çok ilgiye ihtiyacı var. Çalışacaksanız bile onun zamanından kısmayın lütfen. Kısacaksanız eşinizden, kendinizden kısın. Bir anne olarak zaten zamanınız kısıtlı, bir de bu ekstra yükü taşımayı kaldırabilecek misiniz? Bebeğiniz oldukça küçük çünkü. Ben olsam 2 yaşına kadar beklerdim.
Bir de atanırsanız eşiniz de sizinle birlikte gelebilecek mi?
Ben de bebekle çalışmıştım. Kasımda başlamıştım. Ama günde bir saat anca çalışabiliyordum. Sonra sınava iki buçuk ay kala ailemin yanına gittim. Orda çalıştım. 89 puan aldım. Öğretmenim bende. Eşimle kısa süre ayrı kaldık ama bunu yapmasaydık belki kazanamazdım ya da daha düşük puan alıp bir sene başka ile gitmek zorunda kalırdım
.biz eşimle hep iyiki öyle yapmışız diyoruz.