- Konu Sahibi blueflower
-
inşallah canım... oooohhh gelsin dişler artıkın zemuszemusUmarım bizim kuzular bol iştahlı olurlar kaydirigubbakcemile5
Bizimde alt damak bembeyaz oldu ama kabartı şeklinde deil pek,aslında bende çok anlamıyorum diş olayından.bakıyorum ama öle bakıyorum anlamadankaydirigubbakcemile3 çok huysuzlanmasıda bi diş belirtisi sanırım:hulya:
ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu opuyorumnanaktancevapladigin icin cok tesekkurler blueflower.....esim usenmeden islerinin arasinda bi markete girer alirsa super olacak bakalim....cok saol:)
bende katılıyorum,masaya yanınıza alın mama sandalyesine koyun... bak gizoşum nasıl sabırsızlancak o zaman paşam kaydirigubbakcemile5gizemcim benimkide ilk başlarda mıkırdandı yemiycem diye ama sofraya birlikte oturmak işin en başı herkez yemek yerken onlarda iştahlanıp atalamaya başlıyorlar onun tabağınıda yanına koyup istekli göründüğünde az az denemeler yapmakla başla bir dene bakalım belki yararı olur ben öyle alıştırdım.ayrıca kendinde mutlaka onun mamasından ye böylece daha cazip geliyor.
henüz hepsini okuyamadım ama birkaç güne kalmaz çok işime yarayacağı kesin, güzel topic olmuş arzucuğum sağolasın..kaydirigubbakcemile5
biz henüz başlamadık ek gıdaya ama bu cumartesi kontrolümüz var, bu ay başlarız demişti doktorumuz.
ancak ben geçen gün 1 tatlı kaşığı kadar elma püresi yedirdim zeynep ece' ye. itiraz etmedi, şaşırdı biraz kaydirigubbakcemile3 arada bir de emzik fileye elma koyup veriyorum, dişlerini kaşıyor güzeeel güzeeel yalanarak.. umarım böyle sorunsuz olur geçişimiz.
bütün ekim kuzularına bol iştahlı günler diliyorum :Saruboceq:
elalım herşeyi meyva suyu hariç kaşıkla veriyorum ben...
çorbayı katı yaptığım için hiç ekmek koymadım canım,koyu yapmaya çalış çorbasını kaydirigubbakcemile5 öpüyorum kuzunu Şeniz
deryacım ben bulguru hiç denemedim,kırık pirinç tavsiye ederim çorbalarına... gerçi öğğ yapıyor önce ama sonra içiyor çorbayı...ben az biraz nanede koyuyorum yaylaya :)arzucum ela bugün ince bulgurla yaptığım yayla çorbasını içerken bulgurları çiğnemekte zorlandı borada böle bişey oldumu cnm? o ince bulgur bile pişince kocaman oldular...
bütün bebişlere mamaları afiyet olsun yarasın inşallah.
Bugün bebeğime yaptığım brokoli çorbasını severek içti. Tarifi;
1 adet orta boy patates
eşdeğer miktarda brokoli
1 çorba kaşığı pirinç
7-8 adet iç bezelye
2 su bardağı su
bunları haşlayıp eziyorsunuz üzerinede 1 tatlı kaşığı zeytinyağı. Bayıldı benim oğlum:)
deryacım ben bulguru hiç denemedim,kırık pirinç tavsiye ederim çorbalarına... gerçi öğğ yapıyor önce ama sonra içiyor çorbayı...ben az biraz nanede koyuyorum yaylaya :)
afiyet olsun canım yarasın meleğine.... bugün aynısını bende yaptım bizimde favori çorbamız... ben içine yarım havuç v bir tane arpacık soğanda ekliyorum tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5
bütün bebişlere mamaları afiyet olsun yarasın inşallah.
Bugün bebeğime yaptığım brokoli çorbasını severek içti. Tarifi;
1 adet orta boy patates
eşdeğer miktarda brokoli
1 çorba kaşığı pirinç
7-8 adet iç bezelye
2 su bardağı su
bunları haşlayıp eziyorsunuz üzerinede 1 tatlı kaşığı zeytinyağı. Bayıldı benim oğlum:)
yarasın oğluşuna maşallah
benim kız fazla karışık tatları pek sevmedi ama denemek lazım bunuda teşekkürler tatlımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?