Bebeklerimiz neler yiyorlar paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar biz kahvaltıya haftaya başlıcaz şimdilik sabahları meyve veriyorum genelde kavanoz meyvesi.hippin erik püresi var onu çok seviyor mesela.ben 2 doktorada sordum kavonozlar daha sağlıklı onlar organik dediler ama biz sadece yarın öbür gün meyve yicek onun tadına alışsın die önermiyoruz dedi o yüzden ben veriyorum.
öğlen 1-2 gibi sebze çorbası
4-5 gibi yoğurt içinede 2 tane bebe bisküvisi kırıyorum
akşamda sütlü pirinçli muhallebi aralarda emiyo tabi.bizimde menümüz bu kızlar

bunu yiyen bebek obez olur beealsanaalsanasmile

peyniri aksamdan suya koy tuzu gitsin diye.1 kibrit kutusunun 1/4 u oraninda basla demisti bana dr.yumurta sarisini azar azar artirarak ver 1 tam yumurta sarisina ulas ( ne mumkun yesin 1 tam yumurtayi benim kiz)
ekmek ici ver kucuk kucuk (yutmayi ogrenmesi icin)
sakin bulamac etme dedi bana dr. ben bide hipp in devam mamasina 2-3 bebe biskuvisi eziorum.haa yiyo mu hayir :gitme:
ama anladigim dedigin gibi seker yasak sa recel ve biskuvi nasil verilio?hos ben recel vermedim hic

meyveyi pure olarak ver dedi.cam rendede rendele dedi.
1 ogunde sebze corbasi
yogurdu gunluk mayala dedi (bizim kiz nefret ediyo agzina degdirmiyo bile ama ben inatla mayaliyorum )

ve kesinlikle rondo kullanma dedi banaolumunekankayizsmile

miktarlar çok orda haklısın. yarım fincan bizim ölçümüz sabah onun yarısını bile bitirmedi maalesef...

cok tesekkur ederim buket blander rondo yasaksa pureyi nasil hazirliyorsunuz?
elde kasikla ezerekmi yoksa tel suzgectenmi gececek ?
meyve ve sebze purelerinde blandir yasak corbalarda da gecerli mi?

emre hergun 3-4 kere biberon mamasinin yani sira 1 minik kavanoz sebze puresi (havuc fasulye enginar ispanak ve bezelye f
yiyor fakat cok sevmiyor) 1-2 minik meyveli yogurt yiyor bazende armut muz seftali kayisi ve elma puresi yiyor.ozellikle muz ve elmaya bayiliyor annesi gibi :))
bazen 1 kavonoz elma puresiyle 3 cici bebeyi mama haline getirip ara ogun olarak yediriyorum
ve bunlari yemeye baslayali az da olsa su da iciyor :))

:roflol::roflol: kiz Allah seni ne etmesin hic gulecegim yoktu ne peyniri yumurtasi receli???kaydirigubbakcemile3
daha erken onlar icin....yerimseniben

Ya kızlar benim kuzu su içmiyoooooo,ağzına verdiğm geri sızıyo kenarlardan yutmuyo

Ya kızlar benim kuzu su içmiyoooooo,ağzına verdiğm geri sızıyo kenarlardan yutmuyo

canim doktora sormustum benimkide icmiyordu hatta verince oguruyordu sicak degil susayinca icer dedi ben israrla icirmeye calisiyordum icmiyordu..ama birgun ben su icerken agzini acmis bakiyordu ben suyun buyuk bir kismini icince bardagi indirip dinlenirken bardagi tuttu vermedim aglamaya basladi bende biraktimbardagi agzina goturup icmeye basladi suyu kana kana sonra dusurdu bardagi biraz ictikten sonra..cok acidim yavrum yanmis susuzluktan ogun cok sicakti.....
yani sicaklar gelince su ihtiyaclari artacak haa birde ek gidaya gecince..ek gidaya gectinizmi???

Evet cnm ufak ufak başladık,meyve püresi yiyoruz,geceleri kaşık maması,2 gündürde patates havuç çorbası..yani suya ihtiyacı olmazmı bu durumda ? özellikle meyveden sonra deniyorum ama yok.bilmiyorumkismile

Evet cnm ufak ufak başladık,meyve püresi yiyoruz,geceleri kaşık maması,2 gündürde patates havuç çorbası..yani suya ihtiyacı olmazmı bu durumda ? özellikle meyveden sonra deniyorum ama yok.bilmiyorumkismile

canim demekki susamiyor susayinca icecektir emin ola.s

cok tesekkur ederim buket blander rondo yasaksa pureyi nasil hazirliyorsunuz?
elde kasikla ezerekmi yoksa tel suzgectenmi gececek ?
meyve ve sebze purelerinde blandir yasak corbalarda da gecerli mi?

tel suzgecten geciriorum ben.bana hic bi sekilde kullanma dedi.

mehayy dr bize yumurtayi peyniri 5.ayda baslattisempatiksalakcinni

tel suzgecten geciriorum ben.bana hic bi sekilde kullanma dedi.

mehayy dr bize yumurtayi peyniri 5.ayda baslattisempatiksalakcinni

hadi yaaaa cok aceleciymis sizin doktor
benimki 6 aydan once ne yogurt verdirdi ne sebze meyve puresi sadece mama

bizde baby mix yoğurdu hiç sevmedik içine muz ezicem yada kavanoz maması katıcam bakalım yıcekmi..kayram ilk defa bişeyde yüzünü buruşturdu..

bizde baby mix yoğurdu hiç sevmedik içine muz ezicem yada kavanoz maması katıcam bakalım yıcekmi..kayram ilk defa bişeyde yüzünü buruşturdu..

benimki havuc haric butun sebzelerde burusturuyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…