- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.281
Ayşecim Alişimizin 18 ayını kutluyorum canım.Nasılsınız?
merhaba kızlarrr bugün pazartesi malum haftanın ilk günü çok yoğunuz. cumartesi ben yokken iş alınmış buda iyi bir haber en azından ücretsiz izinlerden sıyırıyoruz .
kuzuyla 2 gün geçirdik çok güzeldi oynadık eğlendik yavrikimle babaanneye gittik orda çok yaramazdı hiç durmadı merdivenleri çıktı durdu tabi bende peşindenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı sersem gibiyim dün akşam 6 evdeydik eve girdikten sonra bir böbrek ağrısı tuttu beni sormayın kızlar çok ağrım varrr ölüyorum.:bbo::bbo::bbo::bbo:
tenzilecim anneciğine çok geçmiş olsun canımmm
sibelcim hediyen hayırlı olsun iyi günlerde kullan
yelizcim senin kuzunuın maşallahı var cimcime olmuş
elifcim ruzişin öksürüğü hala devammı ediyor canım yaa peditus iyi gelmesi lazım niye bu kadar uzadıki sen yinede başka bir doktora göster canım yaaa iyice ilerlemeden.
müüü de gelmiş nasılsın canım ege nasılll
diğer arkadaşlarım aynur semiha mevcan monpetit drydenis hepinizi ve kuzuları öpüyorum.ŞenizŞeniz
günaydın kızlar ..mutlu bir hafta dilerim hepinize..
iyi haberler vermeyi çok isterdim ama maalesef...
ruze hala çok öksürüyor...
mesela satte bir ama çok uzun sürüyor..kusma derecesine geliyor...ve öksürdükten sonra çok ağlıyor...
ilaç işe yaramadı galaiba..
bugün akşam tekrar götürelim diyoruz ama size bişey soracağım
öksürüğe antibiyotik verince geçiyordu değil mi?
ha bu arada bende çok hastayım...ayakat durmaya gücüm yok...ruze bir canavara dönüştü..zaptedemiyorum...uyutamıyorum...
enerjim yok pilim bitik...
:dilcikar:
merhaba kızlarrr bugün pazartesi malum haftanın ilk günü çok yoğunuz. cumartesi ben yokken iş alınmış buda iyi bir haber en azından ücretsiz izinlerden sıyırıyoruz .
kuzuyla 2 gün geçirdik çok güzeldi oynadık eğlendik yavrikimle babaanneye gittik orda çok yaramazdı hiç durmadı merdivenleri çıktı durdu tabi bende peşindenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı sersem gibiyim dün akşam 6 evdeydik eve girdikten sonra bir böbrek ağrısı tuttu beni sormayın kızlar çok ağrım varrr ölüyorum.:bbo::bbo::bbo::bbo:
tenzilecim anneciğine çok geçmiş olsun canımmm
sibelcim hediyen hayırlı olsun iyi günlerde kullan
yelizcim senin kuzunuın maşallahı var cimcime olmuş
elifcim ruzişin öksürüğü hala devammı ediyor canım yaa peditus iyi gelmesi lazım niye bu kadar uzadıki sen yinede başka bir doktora göster canım yaaa iyice ilerlemeden.
müüü de gelmiş nasılsın canım ege nasılll
diğer arkadaşlarım aynur semiha mevcan monpetit drydenis hepinizi ve kuzuları öpüyorum.ŞenizŞeniz
mavicem hoşgeldin bebeğüm nasılsın geçmiş olsun yavruşlarına çok şükür iyiler,
oğlum 18 ay 9 günlük oldu şekercim amain hepimizin çocuklarına uzun ömür sağlık ve sıhhat diliyorum öptüm canım
kızlar biz dr.a gidiyoruz..
herkese ayrı cevap yazamıyorum şimdi..gelirsem bugün gelmezsem yarın yazarım..
ne olur çok dua edin..
hoşçakalın
günaydın kızlar ..mutlu bir hafta dilerim hepinize..
iyi haberler vermeyi çok isterdim ama maalesef...
ruze hala çok öksürüyor...
mesela satte bir ama çok uzun sürüyor..kusma derecesine geliyor...ve öksürdükten sonra çok ağlıyor...
ilaç işe yaramadı galaiba..
bugün akşam tekrar götürelim diyoruz ama size bişey soracağım
öksürüğe antibiyotik verince geçiyordu değil mi?
ha bu arada bende çok hastayım...ayakat durmaya gücüm yok...ruze bir canavara dönüştü..zaptedemiyorum...uyutamıyorum...
enerjim yok pilim bitik...
selam güzel anneler.. nasılsınız görüşmeyeli herkesin keyfi yerindedir inşalllah
hasta olan yoktur inşallah.. eğer varsa çoook geçmiş olsn. rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
tecrübeli analara bi sorum var..
haydi sor sor...
he he he he
--- kuzuma bıldırcın yumurtası vermek istiyorum.. siz ne diyorsunuz bu konuda bakemmm
elifcim ben hiç öksürüğe antibiyotik verildiğini duymadım tatlım.bende kullanmadım zaten.ben berra öksürdükçe bir tatlı kaşığı bala biraz limon sıkıp veriyorum canım.sende dene istersen.doktora götürmeide ihmal etme derim canım.a.s
drydeniss bence daha erken yumurta için.doktoruna danış derim.berra ya doktoru hiç verdirtmedi.çiğ vermenin ise difteri ye sebep olacağını söylemişti.ama ben ya bir ya iki kere sütüne katıp vermiştim.tabi 1 yaşından sonra.
kadis canım geçmiş olsun sana.
ayşegül canım sen nasılsın.
yeliz tatil çok çabuk geçiyor çalışanlar için değilmi???
aynurcum istanbul bronşitini ben tv de duymuştum.geceleri artan kuru öksürükmüş.bol bol sıvı alınması gerektiğini söylemişlerdi.gıcığı önlemesi açısından.
berra yı bende şimdi uyuttum.akşam için yemek yapayım.sonradan yaptırmıyor.bende ise bugün acayip mide bulantısı var.birde ishal olmuşum.tuhafım yani..şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?