Bebeklerimiz ve Biz

Slm kızlar nasılsınız ben çok yorgunum ızmıre gıtcegım ıçın dıpten temızlık yaptım elbıse dolabını tamamen boşalttım sıldım yerlestırdım hem yazlık hem kışlık duşunun yanı bıde magaza duruşu yaptım hem. Off varya bıttım yemek ye topla camasır yıka topla bıdaha yıka dahada ışım var

Sibelcim kolay gelsin canım, Efe nasıl düzeldimi uykuları

*-*

Bende haftasonu inanılmaz yoruldum, Tip köşe temizlik yaptım bütün tülleri yıkadım, ee camları silmedende asmak hiç içime sinmedi dünkü yağmurda birde cam sildim,dışarısı yine lekelendi ama en azından içerisi tertemiz oldu:)
şimdi çıkıyor acısı
kollarım epey ağrıyor :)) ama mis gibi oldu değer doğrusu :)))) Şimdi düşündümde o kadar temizlik yemek çocuk :) yinede iyi iş çıkarmışım.

merhaba kızlarrr bugün pazartesi malum haftanın ilk günü çok yoğunuz. cumartesi ben yokken iş alınmış buda iyi bir haber en azından ücretsiz izinlerden sıyırıyoruz .

kuzuyla 2 gün geçirdik çok güzeldi oynadık eğlendik yavrikimle babaanneye gittik orda çok yaramazdı hiç durmadı merdivenleri çıktı durdu tabi bende peşindenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı sersem gibiyim dün akşam 6 evdeydik eve girdikten sonra bir böbrek ağrısı tuttu beni sormayın kızlar çok ağrım varrr ölüyorum.:bbo::bbo::bbo::bbo:

tenzilecim anneciğine çok geçmiş olsun canımmm

sibelcim hediyen hayırlı olsun iyi günlerde kullan

yelizcim senin kuzunuın maşallahı var cimcime olmuş

elifcim ruzişin öksürüğü hala devammı ediyor canım yaa peditus iyi gelmesi lazım niye bu kadar uzadıki sen yinede başka bir doktora göster canım yaaa iyice ilerlemeden.

müüü de gelmiş nasılsın canım ege nasılll

diğer arkadaşlarım aynur semiha mevcan monpetit drydenis hepinizi ve kuzuları öpüyorum.ŞenizŞeniz

:dilcikar:

selammmm herkese mutlu ve bereketli bir hafta diliyorum çalışan annişler cee deyip kaçmış eee malum hafta başı kolaylıklar diliyorum hepinize bizler iyiyiz çok şükür çağatayın öksürüğü neredeyse kalmadı arada sırada tek tük oluyor ama onu saynıyorum hepten geçer inşallah:Saruboceq: çağanımda çok çok daha iyi iştahı bayağı azalmıştı naara geldi kuzum iki gündür nispeten düzelme var daha iyi .... bana gelince sanırım yaşanan sorunlar bünyem bağışıklık kazanmay başladı umarım ennnn kısa amanda boşverrrrrcilerden olurum.... sizler nasılsınız

yelizcim kuzun iyiymiş sanırım daha iyi olsun inşallah kıs kıyamam gece faceye bakarken gördüm senin durumun içn yadığını eşininde yazdığı yorumu çok şükür.... evet gerçektende çok şükür dilerim tez zamanda elifimde çok şükür der....

ayşegülüm alişimin 18, ayıymış kutlu mutlu olsun daha nice 18 aylara canım

benim dünür gelip gitmiş öperim gelinimide senide yımırta olayına gelince bence erken canım aceleeee yokkkkk.....

sibelcim kolay gelsin canım efe dahaiyi galiba inşallah daha iyi olur uykuları

elifim canım ennn kısa zamanda götür ruzişi çağatayında böyleydi sürekli değil saatte bir kriz gibi geliyordu taki kusana kadar .... bak üç ayda ancak geçti nasılbir hastalıksa doktor istanbul bronşiti dedi o nasıl oluyorsa artık.... çok geçmiş olsun canım tez zamanda acil şifalarrrrrr:Saruboceq::teselli:

mavicem hoşgeldin bebeğüm nasılsın geçmiş olsun yavruşlarına çok şükür iyiler,
oğlum 18 ay 9 günlük oldu şekercim amain hepimizin çocuklarına uzun ömür sağlık ve sıhhat diliyorum öptüm canım

kızlar biz dr.a gidiyoruz..
herkese ayrı cevap yazamıyorum şimdi..gelirsem bugün gelmezsem yarın yazarım..
ne olur çok dua edin..
hoşçakalın

canım çok geçmiş olsun acil şifalar ısıtıp havlu felan koysaydın keşke iyi geliyor yarama yezda annesini nasılda koşturmuş cimcimeee

hoşbulduk bebişimmmm iyi diyelim iyi oluruz inşallah daha iyiyim canım sen nasılsınnnn öpüyorum alimide senideŞeniz

kızlar biz dr.a gidiyoruz..
herkese ayrı cevap yazamıyorum şimdi..gelirsem bugün gelmezsem yarın yazarım..
ne olur çok dua edin..
hoşçakalın

canımmmm güle güle gidin güzel haberlerle gelin inşallah :Saruboceq: mercimek kuzun tez zamanda şifa bulur umarım.... dualarımı tüm meleklere :Saruboceq:

elifcim ben hiç öksürüğe antibiyotik verildiğini duymadım tatlım.bende kullanmadım zaten.ben berra öksürdükçe bir tatlı kaşığı bala biraz limon sıkıp veriyorum canım.sende dene istersen.doktora götürmeide ihmal etme derim canım.a.s

drydeniss bence daha erken yumurta için.doktoruna danış derim.berra ya doktoru hiç verdirtmedi.çiğ vermenin ise difteri ye sebep olacağını söylemişti.ama ben ya bir ya iki kere sütüne katıp vermiştim.tabi 1 yaşından sonra.

kadis canım geçmiş olsun sana.
ayşegül canım sen nasılsın.
yeliz tatil çok çabuk geçiyor çalışanlar için değilmi???
aynurcum istanbul bronşitini ben tv de duymuştum.geceleri artan kuru öksürükmüş.bol bol sıvı alınması gerektiğini söylemişlerdi.gıcığı önlemesi açısından.

berra yı bende şimdi uyuttum.akşam için yemek yapayım.sonradan yaptırmıyor.bende ise bugün acayip mide bulantısı var.birde ishal olmuşum.tuhafım yani..şakkıdı

semihacım selam hoşgeldin iyiyiz sağol sen nasılsın Berram nasıl uyusunda büyüsün öpüyorum kolay gelsin canım
Elifcim hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Kızlar efenın uykusuzlugunun sebebı bellı oldu kuzumun son kalan köpek dişleri geliyor bı onlar kalmıştı sanırım bırıde patlamış

hoşgeldin canım nasılsın bakalım berra fıstığı nasıl

evet canım çağatayın gün içinde oluyordu öksürüğü günler geçtikçe gecede çocuk ciğerleri sökülecek gibi öksürmeye başlamıştı sonra zamnla gece öksürüğü kayboldu ve gündüz de yavaş yavaş geçti ama çok uzun seyretti ilk ekim 30 da götürmüştüm doktora gribal enfeksiyon gibi başladı sonrasını zati anlatmayayım sinirlerim zıplayor sizlerde biliyorsunuz... öpüyorum seni bidenesiiiŞeniz

herkeze mrblar..
herbirinize sağlıklı ve mutlu bir hafta geçirmenizi diliyorummm
elifçim ruzeye çok geçmiş olsun cnmm
iyi haberlerle gelirisn inş..
acill şifalr cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…