Bebeklerimizle İlgili Çeşitli Sorular.....

geçen akşam habertürkte marankini vardı doğal mama olarak süt irmik ve patatesi söyledi onu deniycem artık

önerileriniz için çok teşekkür edirim kızlar elimde mama olarak sadece etinin bebek ekmeği kaldı o da bitsin tamam artık bundan sonra almıyorum

asiscim bak ben bunu bulmuştum fiyatı da çok uygun ben alcam sana da fikir olur
Bimeks: Sinbo SAH-6101 Oda Nemlendirici: Hava Temizleyici

kızlar oğluşumun dişlerinin uçlarında beyaz lekeler oluştu netten baktım çürüğün ilk belirtisi olabilir diyor var mı aradanızda böyle durumla karşılışan doktora giden ve ne yapıyorsunuz???

aaa cok erken degilmiiiii cürük içinn.bende arada cikolata falan veriyorum vermicemmm cok korktum

arkadaşlar oda nemlendiricisi konusunda bı bılgımı paylasmak isterim bizim hastaneden emekli bi pf dr dan duydum oda nemlendiricisi kullanılan odada mantar üremesi daha hızlı oluyormus buda astım hastalıgını tetikler odanın bütün duvarlarının camasır suyu ıle sılınmesı gerekır demıstı ayrıca bekleyen suda mantar ve bakterı urer kullanacaksanız su haznesını hergun yıkayın ve taze su kuullanın bence ayrıca hoca cocuk hast uzmanıdır bılgıızee

guzel bır bılgıydı aybusee faydalı oldu benım ıcınde tesekkurler...

kızlar bu konuda daha önce yazmıştım..bizim doktorumuz oda nemlendiricisini şiddetle tavsiye etti..ancak en fazla 1-1.5 saat çalışmak kaydıyla..yoksa küf mantarı üreyebilir demişti...ayrıca hazneyide günlük temizlik gerekiyor...mümkünse iyi su koyun içine...

Aybuse sağol ben tutuyorum içinde su bundan sonra yeteri kadar koyup bırakmayayım barii

Ben oda nemlendiricisi kullanmıyorum..Kullanan arkadaşlar tıkanıyo falan demiş..Bronşitmi oluyo tıkanan bebekler???

Benimde bikaç sorum var..

Yumurtanın beyazını vermeye başladınızmı?

Bebeginiz uykusu gldiğinde kendi saçını çok şiddetli bi şekilde çekiyomU??

ben bır haftadır verıyorum beyazını canım.

asimai ben ara ara veriyorum beyazını.
benim oğluşta uykusu geldiğinde gözlerini oğuşturup zaman zamanda saçlarıyla çekme şeklinde değilde çok uğraşıyor

bu arada eşim migros sanal marketten almış hava nemlendiricisini sanırım 38 ytl premier marka dün akşam getirdi güzel ben beyendim yani

kızlar sorum var size gece beslenmesini ne zaman kesicez
emzikten ve bezden ne zaman ayırıcaz
emzik ve bezi ben yaza bıraktırmayı düşünüyorum ama
gece beslenmesi konusunda kafam karıştı

ınan bilmiyorum Sevgi ama bu ayki konrtolde hepsini sorcam dr.umza o zmaan yazarım cevabıını canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…