Bebeklerimizle İlgili Çeşitli Sorular.....

merhaba sevgi
biz inek sütü vermiyoruz
gerçi benim oğluş alerjik bünyeli onun da etkisi var ama aptamil junior 1+ veriyorum ben
en azından yaz çıkıp hastalıklar ortadan kalkana kadar böyle devam edeceğim çünkü mamalarda bağışıklığı güçlendirici destekler var

kızlar benim oğlanın bacaklarında morluklar oluyo küçük küçük..emekleme ya da çarpmadandır diyorum ama sizlerde de oluyo mu acep? malum ben bayan pimpiriğim....

valla aylincim ben de ara ara farkediyorum hatta son olarak bugün farkettim dizinde morluk
sanırım önlerine bakmadan yürümekten oluyor
pimpiriklenme bence :)

evet canım önce mor sonra silik kahve oluyo renkleri..küçük küçük ama...ay sinir bastı..hergün bi yerinde...ama sırf bacakta..kapılara filan çarpıyo herhalde...

inek sütüne bizim doktor 24 satte 500 ml dedi fazla sını verme dedi
benim sormak sitediğim soru aşılarla ilgili sizin bebişler hangi aşıları oldu
kardelen bugün ponomokok kızamık kabakulak oldu bir ay sonrada su çiçeği varmış

ya bu aşı konusu benmde kafama takıldı bğün biizmki iki tane koldan aşı oldu büğün kızaamıkmış galiba bid e24 ağustosa gün vermiş netdeyse 7 sonra sizinkilerde bu kadra geçmi kızlar tarihi

biz 1 yaş aşısı olarak mmr dedikleri kızamık-kızamıkçık-kabakulak aşısını olduk...önümüzdeki ayda su çiçeği aşısı var...pnömokok u bilmiyorum aşı karnemize bakmam lazım ne zaman olacak...

aylincim benim oğlanında sürekli bacaklarında morluklar oluyor çok sık düşmesine bağlıyorum ben bu durumu sende o şekilde düşün içini ferah tut.

bizimki de sevginin gibiydi
k-k-k ve pnömokok olmuştu 1 yaş dolunca 13. ay kontrolünde de izmirde suçiçeği yapıldı

ben hala su çiçeği ve hepatit A aşısı yaptıracam... bu hafta yaptıracğım inşallah..

bizimkininde 3 gündür yüzünde bir morluk vardı aylincim birde pimpirikli sen değilsin valla bu gün komple soydum çocuğu aklıma kötü kötü şeyler geldi Allah korusunher yerini tepeden tırnağa kontrol ettim baktım başka bir yerinde yok içim rahatladı çünkü yürümeye başladıklarından beri daha bir yaramaz ve dolayısıyla çok düşmeye başladılar pc nin başına bile oturamıyoruım artık onun peşinde gezmekten odadan çıkıp salonları bile dolaşıp ne var ne yok döke saça geziyor çünkü her yeri ben kolidordan toplıyarak mesela balkona çıkıyorum oda arkamadan tekrar dağıtarak geri geliyor düşe kalka o yüzdende her gün her yerlerinede bir morluk oluşuyor

Slm arkadaşlar ...otokoltugu alan arkadaşlarım beni aydınlatın ..isofixli alıcaz o tamam kac kiloya kadar olanı tercih edelim,hangi markayı tercih edelim,neden cok cok fiyat farkları var
ucuz olanda eksik olan ne
otokoltugunda boyutlar varmı standart mı ,her arabaya her marka olur mu....??

şafakçım oto koltuğu kullanmadığımız için ben de bilmiyorum bu konuda en çok bilgiye sibel ve aylin sahip ikisi de aynı oto koltuğundan almışlardı römer marka diyorlardı onlar sana daha ayrıntılı bilgi verirler

ben de diş fırçası soracağım bebişlere nasıl ne marka diş fıçası aldınız mümkünse foto koyabilir misiniz???

Son düzenleme:
şafakcım canım römer aldım ben...isofixli...9-18 kg...9-36 kg taşıma kapasiteli koltuklar var ama araştırdım en iyisi zamanına göre koltuk almakmış..yani alayım 10 sene kullanayım mantığı güvenlik açısından yanlış diyorlar...römer çarpışma test birincisi...koltuğun 45 derece yatma açısı var...bu çok büyük bir açı değil ama hesaplanmış ve yeterliymiş...ayrıca zaten her 2 saatte 1 çocuğu arabadan indirmek elini-kolunu hareket ettirmek gerekiyor..yani oto koltuğu var diye hiç durmadan 8-10 saat seyahat yapılamazmış...baş-boyun-sırt destekleri var koltuğun...malzemesinin yanmaz olması gerekir...bağlantı aparatlarında darbe emici köpükler var...koltuk bir ayakla araba tabanına sabitleniyor ki bu da çarpışma anında çocuğun öne doğru hamle yapmasını engelliyor...yani uzun uzun araştırdım römer den iyisi yok..hafta sonu fuardaydım maxi cosi de değil olmak üzere birçok marka baktım ama gittim römer i aldım...römer safefix..duo plus ını da alabilirsin onun yere sabitleme ayağı yok bi tek..o da isofix li...

Bu fotoğrafı bütün olarak çekmiştim ama sanırım belli oluyor Huriyecim .Sağdaki resimde var ya mavi set ben onu kullnıyorum aşama aşamaydı şimdi kıllı olanını kullanıyoruz ama üzerinde az miktarda kıl var o eskiyince soldaki fotoğrafta beyaz olan var taraklı setin içinde onu kulanıcam ondaki kıl miktarıda fazla .Çocuklar için değil de bebekler için olan ürünleri tercih et bence .Safety 1st marka benimkiler .

çok teşekkür ederim özlemcim googlea yazdım bebek diş fırçası diye parmağa geçirilenler çıktı çocuk fırçası da olmaz diye düşünmüştüm ki sen de öyle diyorsun ben tekrar bakayım çok çok sağol opuyorumnanaktan

şafakçım aylin gereken herşeyi yazmış zaten
bizimkiler birbirinin aynısı biz çok memnun kaldık çınar da ben de çok rahat ettik işin aslı
diğerine oturmuyordu kollarım kopuyordu onunla başetmeye çalışırken

yalnız araçta isofix var mı onu kontrol edin almadan önce
koltuğun tanıtım kitapçığında bizim araçta isofix olduğu yazıyordu ama maalesef yokmuş
arabayı yenileyinceye kadar emniyet kemeri ve destek ayağı opsiyonuyla kullanımda fakat inanılmaz güzel sabitleniyor en ufak bir kıpırtı ve sallanma olmuyor

huriyecim biz de yeni kullanmaya başladık özlemin eklediği resimlerden sol üstteki gibi bir setin fırçasını veriyorum
gerçi çınar 2 dişini fırçalıyor 1 saçını
fırçaya tam karar veremedi PP hangisini seçsin diye :))))

sibelcim ya çok güldüm hala da gülüyorum ya 2 diş 1 saç ha yapar akıllı bıdığımız bizim cool man o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…