DOĞUM GÜNÜ HAKKINDA
1.Pasta normal mi ? şeker hamurlu mu ?
2. hazırladığınız kurabiye vs.yi kaç adet hazırladınız gelen kişi sayısına mı yoksa ortalama mı
3.Özellikle gündüz kutlama yapanlar gelenlere hadi parti bitti nasıl dediniz yoksa geceye kadar sürdümü
4.Ve aman şunu yapma bunu yap dediğiniz şeyler varmı
konfetiyi sorucaktım ben aldım çünkü hiç girişme diyorsun yanii
Sağolun kızlar cevaplar için bakalım artık ben aslında 2 -3 arası başlasın diyorum ama 6 gibi falan herkesin gitmesi lazım ay nasıl derim hadi bakalım diye bilmiyorumkismile çay işine gelince artık çocukları bahane edip onuda iptal ederim .kaydirigubbakcemile5
Maytabı falan aşdım ben ama şelale aldım aklinialirimsmile onları kullanıcam inşallah parkeler yada masaya birşey olmaz alırken sordum özellikle hiçbirşey olmaz dediler .
Pasta sorayım bakalım badem hamurlu yada Sibelin kinin tarzı birşey oluyormu .
Ay valla bizde çıksak işin içinden sizler gibi alnımızın akıyla aminnnnn opuyorumnanaktan
Ay çok hevesim var kızzzz düğünümde havai fişek istedim almamıştı çok pahalıydı o zamanlar bu şelalelerden de yoktu galiba içimde kaldı valla ama doğru diyorsun düğün salonlarında bile çok kötü kokuyo eyvahedigeldismilecanım eşime de bısey olmaz demısler o da almıstı şelale. ama nolur nolmaz deneyelım dedık mutfakta onceden. cok acayıp duman cıkarıyor. hadı buyuklerı gec cocukları rahatsız eder koku.camı falan actım epey bı sure cıkmadı. bence o da evde olacak iş degıl. ama sen gene dene ıstersen onceden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?