kızlar şu gdo konusu baya kafamızı ağrıtıyor mart kadar izin vermişler neyse konuya gireyim hazır mama olarak neler kullanıyorsunuz ben devam sütüyle sadece yoğurdunu yapıyorum içindekiler kısmında soya lesitini falan da yazıyor (aylin bunlarda gdo olabileceğini söylemişti) bir de kahvaltılık kaşık maması kullanıyordum şimdi ikisi de bitti alsam mı almasam mı kararsız kaldım sizler hazır mama kullanıyor musunuz ve hangi markaları kullanıyorsunuz???
bir de oda nemlendiriciye ihtiyacım var tavsiye edebileceğiniz ürün marka var mı? sinbonun 35 liraya var ama gerçekten iyi ve kullanışlı mıdır karar veremedim aylincim sen bimden aldım demiştin sanırım ne kadara almıştın???
kızlar şu gdo konusu baya kafamızı ağrıtıyor mart kadar izin vermişler neyse konuya gireyim hazır mama olarak neler kullanıyorsunuz ben devam sütüyle sadece yoğurdunu yapıyorum içindekiler kısmi.
ıiüküğlğğlşğğülş
inda soya lesitini falan da yazıyor (aylin bunlarda gdo olabileceğini söylemişti) bir de kahvaltılık kaşık maması kullanıyordum şimdi ikisi de bitti alsam mı almasam mı kararsız kaldım sizler hazır mama kullanıyor musunuz ve hangi markaları kullanıyorsunuz???
bir de oda nemlendiriciye ihtiyacım var tavsiye edebileceğiniz ürün marka var mı? sinbonun 35 liraya var ama gerçekten iyi ve kullanışlı mıdır karar veremedim aylincim sen bimden aldım demiştin sanırım ne kadara almıştın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?