Bebeklerimizle İlgili Çeşitli Sorular.....

ben de yastık kullanıyorum uzunca süredir ama benim oğluşta sürekli yer değiştiriyor yatakta hatta arada ayağı falanda kalkıyor :)

Kızlar size sorum şu şimi dben pasta konusunda çok kararsız kaldım şeker hamurundan pasta hiç yemedim ben ama yapılan yorumlardan yoğun falan diye okudum şimdi bu pastayı yaptıranlar yada daha önce yiyenler hangisini öneriyorlar şeker hamurundan mı yoksa normal pasta mı

özlemcim bizim pastaların resmin görmüşsündür
bizimkiler şeker hamuru gibi görünüyordu fakat farklı birşeydi
hani şu kağıt helvalar vardır ya sanki onun hamurunu renklendirmişler ve onunla kaplamışlardı
tadı da gayet güzel olmuştu

özlem bende öyle duydum seker hamurunun taadı cok hoş degilmiş ama merak ediyorum dogrusuuu
bende kararsız kaldım pasta konusundaa.yaptırcam yere bi gün önceden sipariş vercem az kaldıı yaaa cok heycanlıyım

aynı stres bende de var...şeker hamurunun tadı konusunda...pastaneci badem bişeyi dedi ama anlamadım tam..şeker hamuru halk arasında dedi...ama öyle güzel görünüyor pastalar..kalıp gibi...yenir ya nolcak..zehir değil ya...baktık beğenmedik seneye kremalı yaparız...

Sizin pastaları incelerken dikkatimi çekti zaten Sibal oraya yazıcaltım hadi buraya yazayımda daha geniş kitlelere ulaşayım dedim .Ya tadı da güzel olsun ama Belki Sibellerinki de bu bademli dendir işim kötüsü pastayı hadi yapın bizde tadalım bakalım nasıl oucak deme lüksümüz yok neyseki ben modeli seçtim :))) o konuyu bari hallettik

kızlar şu gdo konusu baya kafamızı ağrıtıyor mart kadar izin vermişler neyse konuya gireyim hazır mama olarak neler kullanıyorsunuz ben devam sütüyle sadece yoğurdunu yapıyorum içindekiler kısmında soya lesitini falan da yazıyor (aylin bunlarda gdo olabileceğini söylemişti) bir de kahvaltılık kaşık maması kullanıyordum şimdi ikisi de bitti alsam mı almasam mı kararsız kaldım sizler hazır mama kullanıyor musunuz ve hangi markaları kullanıyorsunuz???

bir de oda nemlendiriciye ihtiyacım var tavsiye edebileceğiniz ürün marka var mı? sinbonun 35 liraya var ama gerçekten iyi ve kullanışlı mıdır karar veremedim aylincim sen bimden aldım demiştin sanırım ne kadara almıştın???

Son düzenleme:
canım bim den mehtapınkini 30 tl ye aldım..çok da memnunum..ucuz diye çekinme altı üstü suyu buharlaştırıyor...gayet güzel benimkide...mama konusuna gelince almayın arkadaşlar...yaşına geldi çocuklarımız...verin keçi sütünü, pınar ın organik sütünü...koyun içine balını..ohh misss gibi...bu arada hemen söyliyeyim o nestlenin çocuk sütlerinde filan da soya var...soya mısır ve kanola dan uzak duralım bebekler için..bizler zaten aldık alacağımızı....yoğurdunu da yapın organik sütle...bu ne ya...el kadar sübyanları deneme tahtası gibi kullanıyor ..........................bipppppppppppppp

Hayatım forum camlıkta bır magazada bır buhar nemlendırıcısı gördüm.O agız kısmı varya dönüyo ama markasını hatırlayamadfım
Benım var sabıt tefalın zamanında 130 ytl gıbı sanırsam fıyata almıstım.Memnunum.Evın cok sıcak oluyosa kurutuyosa odayı bebısler ıcın faydası olur.
Öptüm ceniii...

Hayatım forum camlıkta bır magazada bır buhar nemlendırıcısı gördüm.O agız kısmı varya dönüyo ama markasını hatırlayamadfım
Benım var sabıt tefalın zamanında 130 ytl gıbı sanırsam fıyata almıstım.Memnunum.Evın cok sıcak oluyosa kurutuyosa odayı bebısler ıcın faydası olur.
Öptüm ceniii...

kızlar bende buhar makinası almayı düşünüyordum tam tevafuk oldu ya burdada bu konu açılmış . geçen gün bizim oğlan tıkanınca acile götürmüştükya 10 dakika buhar verdiler orda çocuk o gece o kadar rahatladıkı mışıl mışıl uyumuştu bende çok pişaman oldum şimdiye kadar almadığıma şimdi dışarıda çıkamıyorum arzumunkide 79 muş sinboyada bir bakayım .almadan olmayacak hem benimde burnum sürekli tıkanıyor bende alerjik bir yapıya sahibim çünkü banada iyi gelcek yani.

buhar makinesi bizim chıcconun memenunum ama o kadr para vermeye gerek yok bence alt tarafı buhar çıkartıyo yani ama en yüksekte bile çalıştırdım zaman yeri ıslatmıyo diğerlerine varmı böyle bir problem bilmiyorum arda nın odasında kullanıyoruz o odaya girerken bile çok fark ediyo hava çok rahat nefes alınıyo çok gerekli bişey bence
mama vermeyenler gece yatarken ne veriyosunuz ben başt amama veriyorum sonra pirinç unu na geçtim oda pek yararlı bişey değilmiş pof kilo yapıyomuş süt mü versem acaba üstelik günlük süt bile veririm çünkü çiftliğimiz var gün içinde veriyorum ama gece işte

Ben hiç mama verrmedim, yatarken çorba yediriyorum genelde..kemik suyuna çorba,mercimek çorbası,tarhana çorbası,sebze çorbası.. genelde bunları yapıorum..içine birazda ekmek doğruyorum..bazen çorbam yoksa sütlü cici bebe bisküvisi veriyorum ama bu sakıncalı..bebeklere yatmadan önce şekerli bişey verilmemesi lazımmış..Diş çürüklerine neden oluyomuş..Verilse bile ardından mutlaka su içirilmeli diyo doktorlar..

sütün içine ne katabilirim tek süt tutar mı onu ayrıca kahvaltısını cicibebeyle yapıyorum balka türlü hiç yemiyo onu ne yapıcam ya tek tek de yemiyo karışım olarak hepsini yiyo ama cicibebe sorun

Ben hiç denemedim ama irmikli bişeyler ypabilirsin belki sever..İrmiğinde bebekler için faydalı oldugunu duymuştum..Ama bi araştırmak lazım yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…