Bebeklerimizle İlgili Çeşitli Sorular.....

evet şafakçım ya kifidis e ya da dr.scholl e filan gitmek lazım...böyle normal ayakkabı aramakla olmayacak anlaşıldı...

aylin benim oğlanında ayağı etli hepsi çıkıyor ayağından ayakkabıcıda bizde delirdik resmen hiç biri olmadı.e yazda geliyor artık o zaman bakarız güzel bir model dedik kaldı yani.

ben ocak annesiyim benim kızımında ayakkaları etli bende cok aradım 3 aydırda yürüyor ben nike ayakkabısını aldı hemde ara numaralarda var 22,5 gb cok da memnunum tavsiye ederm

Aylin bobux lara baktınmı canım kuzu derisinden hani çok yumuşak oluyor ayakkabıları g.tt. gidiyor da var birde e bebek te resim bulursam ekleyeyim bakalım
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Bunlar ayağın şeklini alıyor bir çok modeli de var ama bence en sağlıklısı Çınarla birlikte deneyip alman

Son düzenleme:
aylincim biz de çınara patiklerden sonra ilk ayakkabısını aldığımızda pappa'dan almıştık antalyada ve onlarda da şafak'ın bahsettiği ölçüm cetveli vardı sonrasında da kafamıza göre almaya başladık
bilekli olanlar kolay çıkmaz sanırım cırtlı bakarsanız cırt bandının yapışma alanının uzun olmasına dikkat edin canım kısa olunca kolay açılıyor ve ayakkabı çıkabiliyor

ben de geçen ayakkabı almaya gittim. yazlıklar çıkmamış kışlıklar ise kalkmıştı özdilekte. öyle bir gün de gitmişim ki. fakat 1-2 ayakkabı buldum çocuk ayakkabıları içinde. polarıs 21 numara çift ve uzun çırtçırtlı kahverengi deri. ayağından çıkmıyor ve çok da ağır değil. rahat etti fakat ayağını çok terletiyor. 1 ay kadar daha giyer sonra delik deşik bişey alırım ayağı hava alsın diye düşündüm.

ortopedi dr.u bize chicco ayakkabı alın demişti. gezdiğim mağazalarda bulamadım. fakat yenisini chicco almak gerek.

ortopedi dr.u bize chicco ayakkabı alın demişti. gezdiğim mağazalarda bulamadım. fakat yenisini chicco almak gerek.
Canım ben ilk adım ayakkabısını Chicco aldım çok ta memnunum hafif bilekli ve bağcığı deliklilerden çırtlıları tutup açıyor ama bunları başamıyor :)) tavsiye ederim .

Benimde sorularım olucak kızlar .Öncelikle yoğurt hala mayalıyormusunuz yoksa normal yoğurt vermeye başladınızmı .Birde öğün miktarlarını öğrenmek istiyorum bu aralar yine kilosuna taktım çünkü ben .

özlemcim ben uzun süredir mayalamıyorum,normal bizim yediğimiz hazır yoğurtlardan veriyorum valla.
öğün konusunda günü gününü tutmuyor ama genel olarak şöyle:
* 9 gibi uyanıyormuş 9,5 gibi kahvaltı( bebe buskv+süt+yumurta+lapne vs.karışımı, onu yemezse aynı karışımı tarhana çorbasının içine uyguluyoruz)
*10,5 gibi büyüklerin kahvaltısına salça oluyor eleman ve normal peynir,zeytin,ekmek,bitki çayı ne kadar yerse
*13 gibi ben geliyorum emiyor.
*14.30 -15.00 civarı veya artık ne zaman acıkırsa sebze yemekleri+yoğurt
* 17.00 anne sütü
*19.00 civarı bizimle yemekte atıştırıyor
*21.00 uykudan önce içine 2 adet meyve ezilmiş,sütle hazırladığım muhallebi
vee sabaha kadar sayısını bilmiyorum ama emiyor(

tabi bu saatler ve yediği miktarlar bayaa değişiyor canım.mesela 2 gündür gece muhallebisini yemiyor.öğlende sebzeleri yediremiyorum öyle ıvır zıvır atıştırmayla geçiştiriyor.

valla miktara gelecek olursak özlemcim...öğünde yemeği 350 cc gibi olsun dedi doktoru..veya daha fazlasını yerse daha fazlası...çorba ise 350 cc gibi düşün...sebze yemeği ise 1 normal kase...tabi yanında ekmeği, yoğurdu filan...muhallebisni 200 cc sütle yapıyom ben...muhallebi ile meyveli yoğurdu dönüşümlü veriyorum..yoğurdu da 250 cc gibi veriyorum..içine 1 elma-3-4 hipp bisküvi filan koyuyom...balık işini de iglo ile çözdüm...3 adet fish finger kızartılır...milupa nın brokoli-patatesi ile karıştırılıp yedirilir...sabah kahvaltısını da 150 cc süt içine hazırlıyom..ilk uyanışta da 200 cc gibi süt içiyo...karışık oldu ama anla artık...

herkese merhaba
ben uzun zamandır giremiyorum cadı kızım çok hareketli uykuları zaten 15-20 dk canım çıkıyor hala ayın 6 sında 14 aylık olucaz inşallah

yaklaşık 1 aydır gece ağlamalarımız çok fazla benim kucağıma gelince susuyor sonra yatağına yatmak istemiyor yada emzik çıkmış oluyor ağzından onu veriyorum susuyor ama belki 20 kere bunu yaşıyoruz yaklaşık 11 saat uyuyor gece toplamda ama gece ağlamaları olunca bana sanki hiç uyumuyorum gibi geliyor

benle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa ne olur yardım etsin geçicek dimi

bu arada kızımın 6.dişi yeni çıktı dişlerden olabilir mi

SECE sakın alıştırma bundan sonrasındaki dönem çok tehlikeli bir alışırsa bu dönemde bir daha ayıramazsın canım .

Sağolun kızlar genelde derinde bu şeklide yiyor ama offf kilo niye almıyor ya çırpı gibi kollar bacaklar (( dün gece yıkarken baktım allahım yarabbim çırpı çırpııııı

ozlemcım ben de mayalamıyorum. normal yoğurt ya da danıno.mamalarımıza gelınce sabah bıskuvı (kek) yumurta,peynır sutle karısım veya ayrı halde kahvaltı. 10-11 bı elma ve kıvı yada bı muz.
oğlen ana yemegı. ındı yoğurt. 16.30 anne sutu. 18.00 gbı evde ne pıserse ondan. 20.30 gbı muhallebı ya da yemek. yatmadan once anne stu.bıde gece bı kez anne stu.

Kızlar bende bıŞey sorucam yumurtayı Önceden 2 gÜnde bır verıyoduk Şımdı nasıl verıyosunuz her gÜnmÜ gene gÜn aŞırımı

ben hala mayalıyorum yoğurt hepte mayalıcam sanırım
kendimizde ev yoğurdu yiyoruz çünki
yumurtayıda gün aşırı veriyoruz hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…