Rainxxx canım geçmiş olsun çok bilgim yok ama geçenlerde yeğenim ameliyat oldu benim aynı gün bir bebeği de ameliyat etmişler ablam dedi dili bitişikmiş ama cidden çok fazla bilgim yok canım iyi bir çocuk cerrahına götürün öncelikle o sizi gerekli olduğu şekilde yönlendirir .Birde Forumlarda bebek sağlığı yerine bir konu açarsan daha iyi sonuç alırsın geçmiş olsun canım .
arkadaşlar merhabalar öncelikle konuyu nereye yazacağımı bilemediğim için kusura bakmayın 8 aylık bebeğim var ve bebeğimin dili bitişik benim gibi bebeğinin dili bitişik bebekleri olan anneler varsa neler yaptınız yada yaptırdınız bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim perşembe günü doktora gideceğiz duyduğuma göre ufak bir operasyonla kesiliyormuş böyle bir operasyon yaptıran varmı acaba sonrasında neler yaptınız yaşadıklarınız yazıp paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Erdeme puset alırken anakucagını isofikixli tercıh ettık bızde e-bebkten almıstık ben tek basıma erdemle heryere gıdebılıyorum ..bıara yazlıkta onu mutlu edeyım dıye araba surduruyordum kucagıma alıp nerden yaptım..o kadar uyanıklarkeı verılen herbılgıyı kullanmayı bılıyorlar aglama krızıne gırıyordu arkada .,mecburen yolda durup kucagıma almak zorunda kalıyordum .su sıralar duzeldı allahtan..bılıyorsunuz oto koltugunu gıdıs yonunun tam terzı seklınde arabaya yerlestırıyoruz..Erdem beyınkı capraz duruyor yan camdan dısarıyı ızlıyorda ben ancak yoluma devam edebılıyorum.bu sekılde kullanmak hiç dogru degıl cok tehlıkelı caktırmadan cakrımadan her arabaya bındıgınde az da olsa dogru yone cevırıyorum ..bır kac seyhatten sonra iş tamam olur..bende e-bebgı arıycam bu urunu kac kıloya kadar kullanabılıyorduk unuttum 2.si ısfixi de degıstırmem gerekecek mı..içinizde orbitbaby kullanan var mı
kızlar melek81 yazmış mart anneleri kendi aralarında oyun grubu yapmaya başlamışlar...bizde bir yerinden başlasak artık...istanbul daki arkadaşlara sesleniyorum...domuz gribi filan diyorduk ama zaten toplasan 3-4 kişi anca oluruz...gripli kimsede kalkıp gelmez zaten...ilk buluşmaya ben talibim...hafta arası da olur hafta sonu da olur...evimde müsait...her türlü dezenfaktan da mevcut:)) ne diyorsunuz kızlar??? kaynaştıralım şu çocukları artık...
bende katılırım. hafta ıcı katılamam ama h. sonu uyarım. hatta bu konuyu acsana aylın sen.
AYLİN bende sana bişey sorcam canım sen çınarı sünnet ettirmişmiydin
ben doktorumuza sordum bu zamanlar tam sırası dedi
cerrahla görüştük tıkanıklık yok dedi acil değil ne zaman isterseniz ederiz dedi
altı bağlıykende sünnet olabiliyormuş hatta küçük oldukları için çabuk iyileşiyormuş
kayınvalidemler pek istemiyor düğün falan istiyor ama ben düğün istemiyorum
sen bu konuda ne düşünüyorsun neler öğrendin
çok araştırmacı birisin bu konudada epey araştırma yaptın bana yardımcı olacağını düşündüm
birde aylin cerrahama yoksa sünnetçiyemi sünneti yaptıralım ne diyon canım
şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?