AYLİN bende sana bişey sorcam canım sen çınarı sünnet ettirmişmiydin
ben doktorumuza sordum bu zamanlar tam sırası dedi
cerrahla görüştük tıkanıklık yok dedi acil değil ne zaman isterseniz ederiz dedi
altı bağlıykende sünnet olabiliyormuş hatta küçük oldukları için çabuk iyileşiyormuş
kayınvalidemler pek istemiyor düğün falan istiyor ama ben düğün istemiyorum
sen bu konuda ne düşünüyorsun neler öğrendin
çok araştırmacı birisin bu konudada epey araştırma yaptın bana yardımcı olacağını düşündüm
birde aylin cerrahama yoksa sünnetçiyemi sünneti yaptıralım ne diyon canım
şimdiden teşekkürler
canım ben henüz yaptırmadım...istedim ama babayla düğün ayrılığına düştük şimdilik muallakta yani...ama araştırmıştım...çocuk cerrahı ya da uzman üroloğa yaptıracaktım..hatta ürologla görüşmüştük...lokal le yaparız demişti...bizde de tıkanıklık filan yoktu ama yaptırmak istiyordum..medical park hastanesine sormuştum 450 tl demişti bundan 4-5 ay önce...ne kadar erken sünnet olursa idrar yolları enfeksiyonu riskini o kadar erken rafa kaldırmış oluyoruz aslında...çünkü erkek çocuklarında enfeksiyon genelde sünnet derisinin altındaki birikme nedeniyle oluyor...bezli çocuğa sünnet yapılmasının hiçbir sakıncası yok...yalnız pansumanları atlamamak lazım...psikolojik olarak daha rahat ediyor çocuklar diyor uzmanlar erken dönemde yapılan sünnetle..yalnız babamız tutturdu ben 7 yaşında oldum psikolojimde bozulmadı hiçbir şey olmadı, düğünlü-dernekli istiyorum oğlumun sünnetini diyor..fazla itiraz edemedim bende....
kızlar benim sorum arada kaynamış aranızda var mı bebeği önceden sudan korkmayıp sonra korkmaya başlayan bu korkuyu nasıl yeneriz??? eşim 2 banyo öncesi illa duşla yıkayalım diye inat etti o banyodan beri korkuyor sulu sulu ağlıyor bağırmaktan sesi kısılıyor yavrumun sanırım duş korkuttu şimdi kızıyorum eşime senin yüzünden diye ama nafile annem de diyor ki her çocuk belli dönem korkar sudan kızma babasına diyor ama ben suçu babasına atıyorum hep noluuuur yardımmm her banyoda ağlatmak istemiyorum yavrumu
merhaba herkese ben mart annesiyim bizim doktorumuz yürüteç aldırmadı bize parmak ucuna basarak yürümesin diye bizde almadık ve benim kızım basmaya başladığından beri tam basıyor yere şu an 9 aylık bağımsız 4-5 adım atıyor ayak ucuna hiç basmadı sorun olurmukiiiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?