Doğuma Hazırlık Bebeklerinizin İsimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim 8 aylık minik paşamın adıda HÜSEYıN BERAT teyzeleri.Allah isimleriyle bağışlasın yavrularımızı bizlere.

ben kiz bekliyorum ama hala bir ismimiz yok
doguma kaldi surda 11 hafta... bana da yardim ltf.

internetteki bütün iim sitelrini karıştır,birçoğu anlamıyla birlikte yazılıo zaten:)
meaketme adıyla gelir o inş.
allah kucağınıza almayıda nasip etsin inş.

merhaba arkadaşlar 31 haftalık hamileyim hayırlısıyla inşallah kızım olacak adını koyduk herkes çok beğeniyor BERİL NİSA

[Beril:arınmış,aklanmış Nisa:Kadın arınmış aklanmış kadın olarak düşündük :ecrin_bebek:

Benİm kızımın adı elİf naz

sümeyra ve hande arkadaşım,bebekleriniz isimleriyle büyüsünler inşallah..
elif zaten en az zeynep kadar yaygın ama çok çkici vede güzel..tek geçtiklerimden:))
nisa da zaten kuran 'da geçior,nisa suresi var biliosunuz,o da çok hoşuma gidio elif ve nisa kızım olursa düşündüğüm isimler arasında bnmde :CüvCüv:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Vay be nerden nereye bu topiği açtığımda 14 haftalık hamileymişim.şimdi oğlum 8.ayına yaklaştı:asigim:
Başta ben eşime Efe olsun demiştim o da beğenmişti ama zamanla sadece Efe sıradan gelmeye başlamıştı bana.2isim istemiyorduk ama Efe kısaydı ve yanına yine benim isteğimle Mert adını koyduk oğluşumun adı Mert Efe oldu.canm oğlum ççook tatlı tüm bebişler gibi.Dürüst ve yiğit oldu anlamı yani çok beğeniyorum...Gerçi seslenirken genelde Efe diyorz o ayrı:1rolleyes:

ben herzaman sölüorum,ismiyle gelio bu minikler,son andaki deişiklikler öyle yazıldıı için oluo...
adıyla büyüsün,allah bağışlasın canım:)))
mert benmde favorilerim arasındaydıkaydirigubbakcemile3

herkese selam ben kuzuma hamileyken o kadar çok isim değiştirdim ki ve en sonunda doğuma girerken hiç aklımda olmayan bi isim koydum :)
defne dilay asya simre derken EDA oldu :)) bence en zor kısım isim koymaktı valla EDA şimdi 4 aylık heeey gidi günler heeeyyyy

Hiç gecmemiş bende paylasayım ıstedim..oğlum 5 aylık ismi Mirhan güçlü hükümdar beylerbeyi bey soyu anlamına geliyormuş..

benim yavrumun ismi de MELİH BERK. Berk'i zaten hamileliğimden düşünüyorduk, ama Melih son anda birden oldu. şimdi genelde Melih diyoruz ama. anlamları ise:
Melih: güler yüzlü sevecen
Berk:1. sağlam, 2. şimşek, 3.hızlı (türkçe, arapça, farsça ve daha birkaç dilde anlamı var)

6.5 aylık oğlumun adı HAMZA DORUK...

Doruk ismini ben Hamza isminide babası koydu.

bizim güzel prensesin adı da RÜYA.çok zor bir karar bebeğe isim vermek.neyseki ilk 3 teki favorilerimden biriydi şimdi iyi ki rüya koymuşum diyorum kızıma çok yakıştı bu isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…