- 21 Eylül 2017
- 2.838
- 7.037
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Ben de yazayımKahvaltım dünün aynısı, sıkılana kadar bu listeyi yaparım sanırım.
- Yarım yağlı kaşar peyniri (60 g) → 192 kcal
- Tam buğday ekmeği (60 g) → 154 kcal
- Salatalık + domates (100 g) → 18 kcal
- Keten tohumu (5 g, yaklaşık 1 tatlı kaşığı) → 25 kcal
- Yeşil zeytin (5 adet ≈ 15 g) → 20 kcal
- Haşlanmış yumurta (2 adet ≈ 100 g) → 155 kcal
Toplam kahvaltı: ≈ 564 kcal
Afiyet olsunBen de yazayım
2 haşlanmış yumurta
Keten tohumu karıştırdığım ev yoğurdu
İstediğim sayıda zeytin
İstediğim kadar peynir
Börek yapmıştık patatesli, ondan iki parça
Arada 7 8 tane badem yedim.
Teşekkür ederim, bu kahvaltıya da ancak afiyet olsun denir, diyetten biraz uzak ama tatlı yemedim, belirteyimAfiyet olsun
Bence kötü bir menü değilTeşekkür ederim, bu kahvaltıya da ancak afiyet olsun denir, diyetten biraz uzak ama tatlı yemedim, belirteyim
Ahahahh olsun en azından oturarak gitmişsin keyfini çıkarsaydınBenim de kocaman 6-7 aylık hamile gibi göbeğim var. Geçen markette kadının biri hamilesiniz sanırım buyrun diye yer verdievde bebek var diye seslenmedim hemen sevinerek kabul ettim ama yolda çok canım sıkıldı
Ay Ahahh bende bir de benim kız ergenuslar çok dikkat ediyor güzel olunca söylüyorlar olmayınca bir şey demiyorlar anlıyorum o zaman beğenmedikleriniHahahshshshs kıyamam ya çoğumuz aynı durumdayız maalesefdd cncmmdsmms ben de hayatımda 58i hiç geçmemiştimokullar açılacak diye alışveriş yapıcam ben de mecbur yoksa hep aynı şeyler giyip durdum ndndndndmdmsd
Her zaman beklerizBenim de bu topige gelmem lazim ama totom yemiyor
Sen ne zaman doğum yaptın şekerimBenim de bu topige gelmem lazim ama totom yemiyor
Sizleri takipteyim bacılar okuyup çıkıyorum şimdilik1.59 boyumla 62-63 kiloyum eski halime dönüp şöyle dümdüz görünmek istiyorummm. Önceden tatlı yemediğim için kilo almıyomuşum ben ya şimdi habire tatlı yiyince gitmiyo aldığım kilolar
Bu arada aşırı tatlı canım çekiyor canım ya asla tek değilsin. Bizim için 50-55 falan idealSizleri takipteyim bacılar okuyup çıkıyorum şimdilik1.59 boyumla 62-63 kiloyum eski halime dönüp şöyle dümdüz görünmek istiyorummm. Önceden tatlı yemediğim için kilo almıyomuşum ben ya şimdi habire tatlı yiyince gitmiyo aldığım kilolar
Aynı şeyi düşündüm bacım mdndndnnsmsmslaBegonvil9699 biz kendimizi keselim o zaman tjdlshsk
Yaaa çok tatlısın Y youthboomer hayırlı güzel doğumlar diliyorumDaha çok erken doğumuma 10 gün var ama grubu çok sevdimdoğumdan bir süre sonra motive olup zayıflamak için geleceğim.
Oo sen daha yemene bacım bizim yerimize de yeDaha çok erken doğumuma 10 gün var ama grubu çok sevdimdoğumdan bir süre sonra motive olup zayıflamak için geleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?