Bebekli Anne Diyetine Hoşgeldiniz

Kahvaltım dünün aynısı, sıkılana kadar bu listeyi yaparım sanırım.

• Yarım yağlı kaşar peyniri (60 g) → 192 kcal
  • Tam buğday ekmeği (60 g) → 154 kcal
  • Salatalık + domates (100 g) → 18 kcal
  • Keten tohumu (5 g, yaklaşık 1 tatlı kaşığı) → 25 kcal
  • Yeşil zeytin (5 adet ≈ 15 g) → 20 kcal
  • Haşlanmış yumurta (2 adet ≈ 100 g) → 155 kcal

Toplam kahvaltı: ≈ 564 kcal

Ben de yazayım

2 haşlanmış yumurta
Keten tohumu karıştırdığım ev yoğurdu
İstediğim sayıda zeytin
İstediğim kadar peynir
Börek yapmıştık patatesli, ondan iki parça

Arada 7 8 tane badem yedim.

Teşekkür ederim, bu kahvaltıya da ancak afiyet olsun denir, diyetten biraz uzak ama tatlı yemedim, belirteyim
Bence kötü bir menü değil börek belki biraz yağlı olabilir ama o da 2 dilim çok değil bence gayet iyi benim bebiş aşı oldu pazartesi. Bugün artık 4. Gün hala huysuz ve mutsuz. Bacaklar kızarık yoruldum biraz.

Benim de kocaman 6-7 aylık hamile gibi göbeğim var. Geçen markette kadının biri hamilesiniz sanırım buyrun diye yer verdi evde bebek var diye seslenmedim hemen sevinerek kabul ettim ama yolda çok canım sıkıldı
Ahahahh olsun en azından oturarak gitmişsin keyfini çıkarsaydın
Ay Ahahh bende bir de benim kız ergenuslar çok dikkat ediyor güzel olunca söylüyorlar olmayınca bir şey demiyorlar anlıyorum o zaman beğenmediklerini Bazen diyorum bugün hiç yorum yapmadınız beni beğenmediniz galiba diye gülüyorlar zillilerim

Sizleri takipteyim bacılar okuyup çıkıyorum şimdilik 1.59 boyumla 62-63 kiloyum eski halime dönüp şöyle dümdüz görünmek istiyorummm. Önceden tatlı yemediğim için kilo almıyomuşum ben ya şimdi habire tatlı yiyince gitmiyo aldığım kilolar

Begonvil9699 biz kendimizi keselim o zaman tjdlshsk

Bu arada aşırı tatlı canım çekiyor canım ya asla tek değilsin. Bizim için 50-55 falan ideal

Kahvaltı
  • 2 adet yumurta (100 g) → 143 kcal
  • Tereyağı (10 g) → 74 kcal
  • Salatalık (50 g) → 8 kcal
  • Domates (60 g) → 11 kcal
  • Siyah zeytin (5 adet ≈ 15 g) → 27 kcal
  • Peynir (yarım yağlı, 60 g) → 168 kcal
  • Kepekli ekmek (60 g) → 138 kcal

Ara Öğün

• Ev yapımı az şekerli kayısı suyu 500 ml ≈ 200 kcal

Toplam: 769 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…