- 21 Eylül 2017
- 2.838
- 7.037
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Afiyet olsunKahvaltı: biraz tahin helva, 2 haşlanmış yumurta, azcık beyaz peynir, birkaç kaju ve badem
Yok sıfır ekmek ndndnsnsjsAfiyet olsunhic ekmek yemedin mi bence çok iyi menün
Ye ye önce 74 olup bize yetiş sonra diyet yaparsın ndndndnwjhwjskdkcogSizin kahvaltılardan sonra benimkini paylaşayım. Biraz ıspanaklı gözleme biraz patatesli gözleme biraz ucundan simit ve bir parça zeytinli açma.. Bu birazlar bir bütün ekmek yapmış nerdeyse şu an fark ediyorum da yerken iyi gittimemlekete geldim de hamur işleri çok meşhur burda açık havada kahvaltı yapınca çocuğa da bakan olunca yedikçe yemişim resmen
Sddfsdddd yolun sonu öyle görünüyoYe ye önce 74 olup bize yetiş sonra diyet yaparsın ndndndnwjhwjskdkcog
Şaka bir yana afiyet olsun dengelersin döndüğünde canım tadını çıkarSizin kahvaltılardan sonra benimkini paylaşayım. Biraz ıspanaklı gözleme biraz patatesli gözleme biraz ucundan simit ve bir parça zeytinli açma.. Bu birazlar bir bütün ekmek yapmış nerdeyse şu an fark ediyorum da yerken iyi gittimemlekete geldim de hamur işleri çok meşhur burda açık havada kahvaltı yapınca çocuğa da bakan olunca yedikçe yemişim resmen
Afiyet olsun memlekette tadını çıkar, gelince dikkat edersinSizin kahvaltılardan sonra benimkini paylaşayım. Biraz ıspanaklı gözleme biraz patatesli gözleme biraz ucundan simit ve bir parça zeytinli açma.. Bu birazlar bir bütün ekmek yapmış nerdeyse şu an fark ediyorum da yerken iyi gittimemlekete geldim de hamur işleri çok meşhur burda açık havada kahvaltı yapınca çocuğa da bakan olunca yedikçe yemişim resmen
Pazar dönücez inşallah. Evde kahvaltıyı çok isteksiz yapıyordum burda biraz da o yüzden yiyorum aslında birileri olunca insan iştaha geliyor, tekken sırf süt azalmasın diye zorla yiyorum. Evet inşallah dikkat edeceğim kararımı verdim artık ben deAfiyet olsun memlekette tadını çıkar, gelince dikkat edersinhatta kendine telkin et burda yiycem evde yemiycem diye. Uzun mu kalacaksın
Kız ben de eşime verirdim yemeğimi şimdi doymayıp onunkinden de yiyorum kdjdjshwhwwjwjısospfpvAkşam Yemeği
- Yoğurt (200 g) → 122 kcal
- Ana yemek tavuk +sebzeli pilav (500 g) → 785 kcal
- Elmalı Avşar maden suyu 200 ml → 70 kcal
Toplam: ~1746 kcal
Kızlar ben yarım kilo yemek yiyebiliyorum inanamadım kendimeyoğurtla içecekle 1 kg eşimle ilk tanıştığımız zaman hamburgeri bile bitiremezdim ağlıcam köşede
Biz de yemek namustur kesinlikle Tabağımdan yedirmem o da bana yedirmez Savaş çıkarKız ben de eşime verirdim yemeğimi şimdi doymayıp onunkinden de yiyorum kdjdjshwhwwjwjısospfpv
Bende diyet yalan oldu bugün ndndnsnsjs avm gittik burger menü yedim evde de dondurma yedimKızlar ben sanki çok az yemiş gibi bir de dondurma yedim. Şimdi yatıyorum daha fazla bişey yemeden+200 kcal
Afiyet olsunBende diyet yalan oldu bugün ndndnsnsjs avm gittik burger menü yedim evde de dondurma yedim
Çok iyi maşallahKizlar dun yediklerime bakinca kilo veremezsin tabi yuh dedim ve bugun daha dengeli gitmeye calistim. Temiz besleniyorum diye o kadar kuruyemis kurumeyve yemeye gerek yok dkdjdjd
Kahvaltı
Sebze Çorbası
- Yarım avokado → 120 kcal
- 2 yumurta → 140 kcal
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı → 40 kcal
- 2 mini zero carb lavaş → 70 kcal
- Peynir → 115 kcal
Akşam Yemeği
- 1/4 ölçek bulgur → 70 kcal
- 1 kutu nohut → 360 kcal
- Sebzeler → 50 kcal
Toplam 1470 kcal
- 1 dilim somon → 280 kcal
- 3 adet mantar → 15 kcal
- 1 Babybel peynir → 70 kcal
- Salata + zeytinyağı → 80 kcal
- 1 şeftali → 60 kcal
İnsallah baska sey yemeden uyurum amin
Benim de baya az ben mama ağırlıklı gidiyptum maalesef. Bari sütüm olsa bu kadar yemeye ciddenAfiyet olsunsütüm epey azaldı ya. Oysa ki dünyaları yiyorum. Şaşkınım
Evet ben se bu durumdayım eskiden hemen kilo verirdim şimdi vücut resmen direniyor vermemek için. Vitamin eksikliğinden de olabilir canım bi baktır istersen. Benim tüm değerler yerlerde ondan muhtemelenBende dün çiğköfte yedim ya evdeki durumlardan sporada gidemiyorum bu ara ☺ bir de şeyi farkettim. Ben bazen cidden çok az yiyorum hatta genellikle tek öğün ama yağ yakamıyorum eskisi gibi kilo veremiyorum. Dün mesela bri haşlanmış yumurta yarım domates kibrit kutusu peynri ve akşam yeşilliklr lavaşsız çiğköte. Tüm gün yediğim bu. Çoğu zaman kahvaltı da yapmıyorım aöa kilo veremiyorum neden? Nasıl hızlandırcam ki metobolizmayı
Ya şu hastalıklardan sonra hastaneye bile gitmek istemiyorum artık. Ankarada ishal salgın var 1 haftadır neredeyse fenayım doktorun eşime verdiği ilaçlardan kullanıyorum gitmemek içinEvet ben se bu durumdayım eskiden hemen kilo verirdim şimdi vücut resmen direniyor vermemek için. Vitamin eksikliğinden de olabilir canım bi baktır istersen. Benim tüm değerler yerlerde ondan muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?