Bebekli Anne Diyetine Hoşgeldiniz

Sizin kahvaltılardan sonra benimkini paylaşayım. Biraz ıspanaklı gözleme biraz patatesli gözleme biraz ucundan simit ve bir parça zeytinli açma.. Bu birazlar bir bütün ekmek yapmış nerdeyse şu an fark ediyorum da yerken iyi gitti memlekete geldim de hamur işleri çok meşhur burda açık havada kahvaltı yapınca çocuğa da bakan olunca yedikçe yemişim resmen

Ye ye önce 74 olup bize yetiş sonra diyet yaparsın ndndndnwjhwjskdkcog

Şaka bir yana afiyet olsun dengelersin döndüğünde canım tadını çıkar

Afiyet olsun memlekette tadını çıkar, gelince dikkat edersin hatta kendine telkin et burda yiycem evde yemiycem diye. Uzun mu kalacaksın

Afiyet olsun memlekette tadını çıkar, gelince dikkat edersin hatta kendine telkin et burda yiycem evde yemiycem diye. Uzun mu kalacaksın
Pazar dönücez inşallah. Evde kahvaltıyı çok isteksiz yapıyordum burda biraz da o yüzden yiyorum aslında birileri olunca insan iştaha geliyor, tekken sırf süt azalmasın diye zorla yiyorum. Evet inşallah dikkat edeceğim kararımı verdim artık ben de

Akşam Yemeği

• Yoğurt (200 g) → 122 kcal
  • Ana yemek tavuk +sebzeli pilav (500 g) → 785 kcal
  • Elmalı Avşar maden suyu 200 ml → 70 kcal

Toplam: ~1746 kcal

Kızlar ben yarım kilo yemek yiyebiliyorum inanamadım kendime yoğurtla içecekle 1 kg eşimle ilk tanıştığımız zaman hamburgeri bile bitiremezdim ağlıcam köşede

Kız ben de eşime verirdim yemeğimi şimdi doymayıp onunkinden de yiyorum kdjdjshwhwwjwjısospfpv

Kizlar dun yediklerime bakinca kilo veremezsin tabi yuh dedim ve bugun daha dengeli gitmeye calistim. Temiz besleniyorum diye o kadar kuruyemis kurumeyve yemeye gerek yok dkdjdjd
Kahvaltı
  • Yarım avokado → 120 kcal
  • 2 yumurta → 140 kcal
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı → 40 kcal
  • 2 mini zero carb lavaş → 70 kcal
  • Peynir → 115 kcal
Sebze Çorbası
  • 1/4 ölçek bulgur → 70 kcal
  • 1 kutu nohut → 360 kcal
  • Sebzeler → 50 kcal
Akşam Yemeği
  • 1 dilim somon → 280 kcal
  • 3 adet mantar → 15 kcal
  • 1 Babybel peynir → 70 kcal
  • Salata + zeytinyağı → 80 kcal
  • 1 şeftali → 60 kcal
Toplam 1470 kcal
İnsallah baska sey yemeden uyurum amin

Çok iyi maşallah

Bende dün çiğköfte yedim ya evdeki durumlardan sporada gidemiyorum bu ara ☺ bir de şeyi farkettim. Ben bazen cidden çok az yiyorum hatta genellikle tek öğün ama yağ yakamıyorum eskisi gibi kilo veremiyorum. Dün mesela bri haşlanmış yumurta yarım domates kibrit kutusu peynri ve akşam yeşilliklr lavaşsız çiğköte. Tüm gün yediğim bu. Çoğu zaman kahvaltı da yapmıyorım aöa kilo veremiyorum neden? Nasıl hızlandırcam ki metobolizmayı

Evet ben se bu durumdayım eskiden hemen kilo verirdim şimdi vücut resmen direniyor vermemek için. Vitamin eksikliğinden de olabilir canım bi baktır istersen. Benim tüm değerler yerlerde ondan muhtemelen

Evet ben se bu durumdayım eskiden hemen kilo verirdim şimdi vücut resmen direniyor vermemek için. Vitamin eksikliğinden de olabilir canım bi baktır istersen. Benim tüm değerler yerlerde ondan muhtemelen
Ya şu hastalıklardan sonra hastaneye bile gitmek istemiyorum artık. Ankarada ishal salgın var 1 haftadır neredeyse fenayım doktorun eşime verdiği ilaçlardan kullanıyorum gitmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…