Bebekten vazmıgeçmeli?

4 bebek ayni anda ne güzel. Allah saglikli uzun ömür versin. Ben de cok cocugum olsun istemistim cocuklari cok seviyorum ama kismet gec anne oldum.

Görümcem de 3 düsükten sonra ümidini kesmisti, evlat edinmeyi düsünürken ümidi kesmisken simdi 1 ay sonra dogum yapacak.

kavga sırasında bende eşimi tanıyamıyorum hakaretler havada uçuşur küfürde cabası.ben bi salak deyim üzerime yürür bana nasıl dersin diye.konunuza gelince üste çıkmış beyefendi.arsızlık yapmış boş ver böle düşünen birine baba yapmaya çalışma sonra kendi anlayıp özür dileyecek zaten

O yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum ki,
bence erteleyin . .Kadın ve erkek için de maddi manevi çok yıpratıcı ama kadın için çok daha fazla ..
Eşinizin desteğine ihtiyacınız olacak . .Moral bu tedavi de çok önemli ..
Bu şekilde zoraki olmaz .. İkinizin de içinden gelmeli, emin ve umutlu olmalısınız ..

Yahu çıldırmamak elde değil bu adamın benden özür dileyip kendini affettiremeye çalışması gereken yerde ben ona yazdım slm verip ne yaptığını sordum nasıl havalarda triplerdeyse artık cevap vermiyor. Iyi tanıyorum onu aklı sıra bana ders vermeye Çalışıyor ona beni arama dedim diye.beş altı gün oldu konuşmayalı uzatmak istmedim şimdi ben ne yapayım sinirim bozuldu

26 yaşındayım SGK anlaşmalı hastaneyide söyledim 3200 oda Onada yok diyor ilaç ve aşılamayla devam edecekmişim

Onceleri esinizin istediği gibi yapın tedaviyi çünkü bu moral bozukluğuyla olmaz Zaten. Buiişler en çok eşten destek bekliyor. Onun fikrini onemsediginizi gösterin ki eğer olmazsa sizde onu ikna edebilin. Benimde tedaviyle oldu. Çok zor oldu ama eşim hep yanimdaydi. 3. Asilamayi yapmayalim dedi bende biktigim ve yıprandığı için birakicaktim ki annem ikna etmiş kendisini ve 3. Asilamayla geldi bebeğim çok sukur. Rabbim sizede nasip etsin. Ama moralinizi yüksek tutun o yüzden önce esinizle sorunlarınızı ortadan kaldırın. Erkekler bebeği aslındacçok ister ama hiç belli etmezler.

Bi
26 yaşındayım SGK anlaşmalı hastaneyide söyledim 3200 oda Onada yok diyor ilaç ve aşılamayla devam edecekmişim
bizde devlet hastanesinde başlıcaz bu ay.hiçbir ücret gidemiyoruz. Bence yaşınız geçmeden yaptırın.dahada zorlaşıyor çünkü. Nasipte varsa olur doğru da bide sebepler var yanı.çaresine bakmak lazım.dinimizde tedavi olmayın bekleyin öyle denmiyor.

Haklısınız ben tüp bebek konusunu yaza erteledim o arada tekrar aşılama deniycem sanırım ama tabi bu fikrimden eşimin haberi yok konuşmuyoruz şu anda

Belli ki cok istiyorsunuz anne olmayı fakat bu sevincler tek yasanmıyor malesef kocanızında aynı istekte olması gerekiyor zira tüp bebek tedavisi icin ilk önce moral gerekiyor ama görüyorum ki o morali veren biri yok karsınızda bence tüp bebekten önce baba etmek istediğiniz adamın düzelmesi icin caba verin. Ağac sağlam olsun ki meyveler olsun. Hakkınızda hayırlısı...

Esın agır konusmus ama onun kızdıgı yaptıgın kıyaslama olmus. Erkekler bızıom gıbı ınce dudusnmedıgı ıcın bu tarz kıyaslamalar onları sınırlendırebılıyor. Ama yıne de daha anlayıslı olması lazım sana karsı. Bence arabanızı falan satmayın, sonucta araba da lazım olucak cocuk olunca. Yasınız daha genc, normal tedavınıze devam edın olmadın seneye yaptırırsınız paranızda olur hem. Tup bebegınde garantısı yok sonucta.Benım arkadasım 4 kez yaptırdı olmadı sonra kendısı hamıle kaldı.

5-6 bınlıra paramı derken? Sonucta tup bebegı bır kez yaptırmıyorsunuz , tutmadıysa 2. 3.yu denıyorsunuz ve bu para da herkesde olmayabılır. Sız bır daıre parası harcamıssınız ama herkesın buna gucu olmayabılır

canım bence askıya al biraz ikinizde maddi manevi hazır olunca deneyin.
zamana bırakın. ayrıca tedavisiz imkansız diye bir şey asla yok böyle düşünme. Rabbim istesin yeter

Hipogonadlar tüpbebek dışında da doğal yolla hamile kalabilir ( hormon takviyesi ile birlikte)
İmkansızı atın kafanızdan lütfen.

Tüpbebek maddi ve manevi zor bi aşama özellikle de sizin için.

Bu gerilim stres daha kötü yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…