- Konu Sahibi Perimasali
-
canım çevreden ziyade kadınların içinde var annelik isteği ben yeni evliydim ygs hazırlanıyordum ders çalışırken bile hayal kuruyordum tekli koltuğa örtü sererim emzirir orda uyuturum şöyle büyütürüm diye elimde de soru bankası varken kadınlar böyleyiz işte eşimde hamileyim dedim istediği halde sevinmedi bile ben havalara uçarken hayırlısı olsun dedi telefonda kötü bir sesle neymiş nasıl bakıcam diye düşünüyormuş doğdu büyüdü aşık oldu adam oğluna şimdi erkekler baba olunca anlıyorlar üzülme rabbim tez zamanda koynunu doldursun inşŞimdiye kadar istememesi olayını hiç aklıma getirmedim bu Açıdan düşünmemiştim yani galiba Haklısınız çünkü bu yolda hiç çabası yok ama gerçekten bu toplum Baskısı insanın sinirini bozuyor yetmez mi bırakın olsun Bi tane .zaman geçiyor .acele et sonra pişman olursun .sorun ne .tedavi olmuyor musun .birde yakın Çevrenin her ay adet oldun mu gecikmedi mi sanırım bunaldım ve ben kendimi bu yıl çocuklara hamilelere bakarken iç geçirirken buluyorum
bir kere daha dene ailen yardım etsin yada sen çalış biriktir olmazsa kısmet dersinBirde şu dikkatimi çekti beş yıl içinde onda hiç sorun çıkmadı biliyor sorun benim hormon değerlerim .son defada ben ağlarken diyor ki belki bende bir problem vardır yani olayda sanki bir sorumlu arar gibi geldi bana binada kırıldım sanırım kendimide eksik ve kusurlu görmeye başladım belki De korkularım var bilmiyorum
Şu durumda biraz ara verin benceMrb arkadaşlar benim derdim bebek . 5 yıllık Evliyiz bu süre içinde bir kez tüp bebek aşılama ve sadece iğneyle tedavi yollarından geçtim. Hiç gebelik oluşmadı . Son tedavimde Dr Um tüp bebek yapmamı tavsiye etti tekrar uzatmamak adına . Eşimde çocuk sahibi olmak istiyor ama sanırım benim özlemim daha fazla . O tüp bebek yaptırmak istemiyor nedeni ise para. Paramız yok sen normal yoldan dene Dr lar boş Konuşuyor kısmette varsa olur dünya alem tüp bebek mi yapıyor illa çocuk sahibi olmak için 5-6 bin lira para mı vermek gerekiyor dedi. bu konu üzerine tartıştık . normalde ist da yaşamıyorum ama şimdi burdayım Yaşadığım yerde gerekli testleri yapıp ilaçları aldım bu iş için hazırlıklı geldim . Neyse eşim yeni araba Aldı onun Ödemeleri var .benimde bankada bireysel emeklilik param var 3 bine yakın onu çekelim annemde bir miktar verecek sen ne kadar verebilirsin dedim ben de hiç yok dedi iki gün önce Arabanın lastiklerini bin liraya değiştirdi . Bende madem yok neden lastik alıyorsun dedim bana dediği sen hangi cesaretle bunu soruyorsun beni sorgulayamazsın salak mısın sen araba lastiğiyle tüp bebeği kıyaslayacak bir beyin yapısına sahipsin dedi yani bana göre hakaretin dibine vurdu .tabi ben sinir krizi geçirdim bende saydım biraz telefonda . şu an o yaşadığımız Şehirde yan yana değiliz dün oldu olay sabah arayıp neye karar verdin diyor bende karar veremiyorum salağım ben dedim yine tartıştık şu an konuşmuyorum uzun ve Karmaşık bir yazı olmuş olabilir kusura bakmayın şu an nasıl hareket etmeliyim geçen defa ki tüp bebek te benim zorumla oldu negatif oluncada beni dinlemedin sonuç ortada dedi bu arada problem bende .bende bundan sonra ilaçta kullanmam madem kısmet olursa olmazsa olmaz 20 yıl geçsede senin umrunda olmaz dedim.tedavisiz imkansız gibi birşey . Oda tüp bebek yapmayacaksın normal ilaçlarla devam edeceksin diye emir buyurdu çok üzgünüm çok
Bu ne yaa o nasi bi kaynana o nasi anne nasil torun istemez ya inanmiyorum yaaa. Kiyamam sana canim ya bu stresle senin nasil ymurtan olsun ki... Bnm kayinbabam biz tup bebek yapacaz diye esime dedi kizima soyle sakin parayi dert etmesin varimi yogumu ortaya koyarim yine de kizima bebegini yapmasina imkan saglarim dedi cok sukur ya. Allahim senin kv islah etsinKızlar şu an psikolojimi mahvettiler kayınvalidem aradı hal hatır sormak için konuyu ona üstten anlattım hemen cevabı yapıştırdı oğlum doğru söylüyor oluruna bırak diyor zaten tüp bebek Yaptım tedaviler yaptın vazgeç artık . (Dr Um bana kendiliğinden yumurtanın büyümesini beklemiyoruz zaten dedi fsh lh değerlerim Sıfır )sanki çocuğa ne yapacaksın hepsi dert diyor ne kadar düşüncesizce ya senin karşında anne olmak isteyen genç bir kadın var bu nasıl bir rahatlıktır sen beni anlayabilir misin üç gündür ağlamaktan yoruldum benim Karşımda gelinim olsa aynı durumda üzülme kızım el Birliği'yle geliriz üstesinden derdim ki annesi istese oğlu hemen yola gelir
Canım ortada şöyle bir durum var yumurta Oluşumu sağlayan hormonlarım sıfıra yakın yani desteksiz olacak iş değil. Doğal yoldan imkansız ikinci detay buraya gelmeden defalarca sordum karışmam sen bilirsin dedi parayı söyleyincede para yok dedi ve Tartışma o şekilde başladı bugün gerçekten şunu anladım kimse benim kadar bu bebeği önemsemiyormuş ve gerçekten vazgeçtim kendimi toplamam Lazım ve kesinlikle çalışmayı düşünüyorum gördüm ki kötü günde insanın ancak kendine faydası varCanım bebek sahibi olmak o kadar büyük bir sorumluluk ki ben yerinde olsam doğal olarak gelmesini beklerdim... hiç bir zaman bebek için tıbbi yollara başvurulmasını desteklemem eşinde benim gibi düşünüyor büyük ihtimalle. Bence hakaretleri çok ama çok ağır olmuş eşin istemeden bir daha asla doktora ve tedaviye devam etme bebek için. Bu iki tarafında istemesi kabullenmesi gereken bir süreç... Onu yok sayarak hareket etmişsin biraz da buna öfkelenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?