Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

merhaba canım nasıl hamile kladın yumurtlama zamanındamı.benim daha ilk ayım ama heves ediyorum.

canım. hıc korkma. sana bastan anlatayım. evlendıgımde yasmıne basladım. 6 ay kullandım. ocak gıbı bıraktım. 24 marttakı adetımden sonra hamıle kaldım. bebek gelısmeyınce 2 aylıkken 29 mayısda kurtaj oldum.bana da hem kendı doktorum hem baska doktorlar (belkı gelısır dıye bır umıt bırkac doktora gıttım o aralar) 3 ay korunmamı soyledı. kurtajdan sonra 60 gun hastalanmadım. 60.gunde reglı oldum 26 temmuzda. sımdıde o 26 temmuzun hamılesıyım:kedi: Allahıma cok sukur suanda bır sorun gorunmuyor. yarın tekrar kontrole gıdıcem. kan ve ıdrar testlerımı gosterıcem. kasık agrılarım ve mıde bulantılarım dayanılmaz ama bebısım saglıklı olsun yeterkı. sen de canını sıkma. emınım en kısa zamanda sen de bıze hamıle oldugunu ılan edeceksın. son 3 gun gecse de anneme gıtsem. cok ozledım annemı babamı yegenımı. kocamdan hayır yok bu aralar barı onlarla guzel zaman gecıreyım

jayacım çok teşekkür ederim tatlım.ben de aynı şeyleri düşünüyorum.yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun da canım.canım şimdi sen annenle özlemini giderip kafa dağıtırsın.benim de kociş cumartesi günü gelecek inşallah.

dualarım sizinle...

canım umarım adetin biter bitmez hamile kalırsın,,,,ben ilk düşüğümden sonra 3 ay korundum sonra istedik ama 3 ay sonra hamile kaldım...şimdikinde ise 1 sene düşünmedim çünkü psikolojik olarak kendimi toparlamak istedim çok yıpranmıştım düşündüğüm 2.ayımda da hamile kaldım canım zaten ilki sayılmazdı yumurtlama günlerinde ilişki yaşanmamıştı....hiç korkma canım ama sana tavsiyem bence rahminin toparlanması açısından 3 ay bekle canım acele etme arkadaşım bebişin zaten sana gelecek buna inanıyorum

Son düzenleme:
kızlar bana da dua edin ne olurrrr
dün bayan bi kadın doğum dr a gttm.devlet hastahanesindeydi.özele gtmedim die yüzüme bile bakmadı.daha önceden de tanışıklığımız vardı ondan sanırım.güven oluşmadı.şimdi çok başarılı olan bi erkek dr duydum inş öledir.ona gideceğim.ERKEK olduğu için çok rahat değilim ama inş iyi bi insan olurda psikolojik olarak da yardı eder:)çok şey mi istiyorum:)

bakalım hayırlısı ne olacak.dün gttgm dr bebişin çok küçük olduğunu henüz onu göremeyeceğimizi söledi:)minik bebişim benimmmm:)

dualarımız seninle canımcım,,,doktorunu iyi seç içine sinecek bir doktor olsun erkek ya da bayan olması farketmez zaten alışırsın zamanla doktoruna

mrb boz hoşgeldin ramıza bende yeni üyeyim.farketmeden de hamile iken üye olmuşum tam zamanında yani:)darısı sana ve tüm isteyen kardeşlerimize inş canım.

bence hamile kalabilirsin belli olmuyor.onu kafana takma hiç.ama yumurtlama dönemlerinde de daha dikkatli ol:)

akıntı demişsin.daha önce ben dr a gttm.korunmayı bıraktığımı söledim.akıntı varmı dedi var dozaman sana hazırlık yapal.dedi akıntı için fitil verdi.çok şükür akıntım gözle görülür derecede azaldı.şimdi ise hamileyim elhamdülillah.ve çok fazla akıntım yok.umarım yardımcı olabilmişimdir:)

dualarımız müşterek inş canım:)

umutluyuz canım sağol desteklerin için,

ben deilk başlarda psikolojik olarak 3 ay düşünmem diyodum ama bu sefer de ya çocuğum olmazsa endişesine kapıldım.neyse canım benim meleğim de gelecek zamanı biliyodur.herşeyde bi hayır vardır.sağlıkla gelsin de.artık düşünmicem böyle şöyler.bir müddet kendime başka meşguliyet bulucam.zaten 28 Eylül'de 2 aylığına Ankara'ya eğitime gideceğim.psikolojim de gelene kadar düzelir inşallah canım.

hannem canım doktor çok önemli.içine sinmediyse yolun başındayken değiştir.ben de çok araştırdım.2 doktora gittim Bolu'da.biri Özelçağsu Hastanesi'nde Nuh Bey idi.ben kan tahlillerimi orda yaptırmıştım.zaten alttan muayeneyi bayan hemşiresi yaptı.çok iyi davrandı ama nedense benim içim ısınmadı.çok fazla araştırma yaptım ve sonra Fadıl Bey'in özel muayenehanesine gitmiştim.çok iyiydi.ben de ilk başta bayan olsun istemiştim ama çevremdeki herkes bayanların çok kaprisli olduğunu söylemişlerdi. zaten bi kere gidince ve doktoruna güven duyunca bayan erkek pek farketmiyo.

boz merhaba,

hoşgeldin aramıza.inşallah topiğimizin uğuru sana da bulaşır canım.canım hamiş kalabilmen için muhtemel yumurtlama tarihin ve bu tarihe yakın günlerde(yumurtlamadan 2 gün önce,yumurtlamadan 2 gün sonra)birlikte olman gerekiyo canım.istersen yumurtlama tarihini ovulasyon testi ile de takip edebilirsin canım.

hoşbuluk inş uğur getirir bu topik allah hakkımzda hayırlısını versin

inşallah canım merak etme yoluna girer herşey ben hem rahminin dinlenmesi açısından da 3 ay bekle demiştim canım bu arada iyi bir doktora git düşüğünün sebebini araştırsınlar belki pıhtılaşma falan olabilir sende mthfr,proteins,proteinc,faktör5,troit hormonlarının testlerini de mutlaka yaptır canım acele karar verme aynı şeyi yaşamanı istemem beni de keşke önceden uyaran olsaydı 2.düşüğümü yaşamazdım...ben şuanda hem iğne kullanıyorum,coraspin ve folbiol kullanıyorum ve kanamadan dolayı progestana başladım canım sende 2.sinde önlemini al gerekirse paralı yaptır bu testlerini en azından için rahat olur

hoşbulduk canım allah analı babalı büyütsün hamilenin duası kabul olur derler.banada dua edermisin canım gerçi denememizde ilk ayımız ama insan heves ediyor işte :dance:

bosuna stres yapma canım. ben de ılk baslarda bayan doktor olsun dıyordum ama ınan umutluyuzun dedıgı gıbı erkek doktor daha rahat oluyor. bayanlar ınsanın yuzune bıle bakmıyor. zaten 2.aydan sonra gobegınden bakıyorlarç o yuzden rahat ol canım.

umutluyuz canım.Ankara'ya gidince bu testlerin hepsini yaptıracağım canım.sağol detaylı olarak beni bilgilendirdiğin için.

dualarımız seninle canımcım,,,doktorunu iyi seç içine sinecek bir doktor olsun erkek ya da bayan olması farketmez zaten alışırsın zamanla doktoruna

sağol canım ALLAH sanada kolaylıklar versin inş.öyle bende düşündüm daha iysi olsun da erkek olsun dedim.inş doğru seçimdir:)

benim işler çok karışık görünüyor ama ALLAH yardım eder inş.bi dr da İSTANBULDA bulcam inş.türkiye hastahanesinde nevra hanımı düşünüyorum.methini çok duydum daha önce başka bölüme gtmştm iyi bir hastahane olduğunu düşünüyorum inş öledir.işte bi BOLU bi İSTANBUL olacak ama dr iyi olur da inş sonuç da iyi olur.

2 haftada bir eşimin yanına evime geliyodum şimdi ne yapcam bilmem.hamileliğimi öğrenen akrabalar senin için zor olacak diyolar ama RABBİM kolaylık verecek inş inanıyorum ben.belki BEBİŞİN kısmetine taynim de çıkar boluya inş.

canım kendine dikkat et ALLAH A emanetsin...

sanırım ilk olduğu için dr ların ilgilenmesini istiyorum en azından konuşmasını ama dr u dün seçtim erkek.iyi olur inş
ilk izlenimim iydi inş sonu da iyi olur canım ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…