sağol cnm benim darısı başınıza inşallah tes zamanda
sağol cnm eevet açtığım topic bana uğurlu geldi en kısa zamanda sizlerede uğurlu gelir inş
evet cnm günler geçiverio daha dün gibi gelio banada ilk öğrendiğim gün.cinsiyeti büük ihtimal kız canım.sağlıkla gelsinde inş.
üzüldüm cnm gerçekten Allah bidaha yaşatmasın vardır herşeyde bi hayır umarım en yakın zamanda sende kavuşursun bebeğine
umutluyuz, ,jaya merhaba nasılsınız?
ben deli gibi adet olmayı bekliyorum.ondan sonra bebişi çalışmalarına başlıcam.bana doktorun biri 3 ay korun dedi, diğeri de istersen 1 ay korun ama korunmasan da olur dedi.ben de adet olduktan sonra bebiş çalışmalarına başlamaya karar verdim.zaten ilk hamileliğimde korunmayı bıraktıktan sonraki 3.ayımda başarabilmiştim.
kızlar siz düşükten ya da kürtajdan sonra kaç ay korundunuz ve korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamiş kaldınız?
Şimdi de içimde bidaha hamile kalamazsam diye korku başladı kızlar.
umutluyuz, ,jaya merhaba nasılsınız?
ben deli gibi adet olmayı bekliyorum.ondan sonra bebişi çalışmalarına başlıcam.bana doktorun biri 3 ay korun dedi, diğeri de istersen 1 ay korun ama korunmasan da olur dedi.ben de adet olduktan sonra bebiş çalışmalarına başlamaya karar verdim.zaten ilk hamileliğimde korunmayı bıraktıktan sonraki 3.ayımda başarabilmiştim.
kızlar siz düşükten ya da kürtajdan sonra kaç ay korundunuz ve korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamiş kaldınız?
Şimdi de içimde bidaha hamile kalamazsam diye korku başladı kızlar.
kızlar bana da dua edin ne olurrrr
dün bayan bi kadın doğum dr a gttm.devlet hastahanesindeydi.özele gtmedim die yüzüme bile bakmadı.daha önceden de tanışıklığımız vardı ondan sanırım.güven oluşmadı.şimdi çok başarılı olan bi erkek dr duydum inş öledir.ona gideceğim.ERKEK olduğu için çok rahat değilim ama inş iyi bi insan olurda psikolojik olarak da yardı eder:)çok şey mi istiyorum:)
bakalım hayırlısı ne olacak.dün gttgm dr bebişin çok küçük olduğunu henüz onu göremeyeceğimizi söledi:)minik bebişim benimmmm:)
arkadaşlar merahba bende aranıza katıldım.çocuk çalışmalarına başladık bu ay ama yumurtlama günümü 5 gün geçirmişim yani adet başlangıcından 20 gün sonra oldu sizce hamile kalma olasılığım varmı.4 gün sonra regl olcam ama acaba hamilemiyim die düşünmeden de edemiyorum açıkcası.bu konuda bilgisi olna varsa cevap verebilirmi
boz merhaba,
hoşgeldin aramıza.inşallah topiğimizin uğuru sana da bulaşır canım.canım hamiş kalabilmen için muhtemel yumurtlama tarihin ve bu tarihe yakın günlerde(yumurtlamadan 2 gün önce,yumurtlamadan 2 gün sonra)birlikte olman gerekiyo canım.istersen yumurtlama tarihini ovulasyon testi ile de takip edebilirsin canım.
umutluyuz canım sağol desteklerin için,
ben deilk başlarda psikolojik olarak 3 ay düşünmem diyodum ama bu sefer de ya çocuğum olmazsa endişesine kapıldım.neyse canım benim meleğim de gelecek zamanı biliyodur.herşeyde bi hayır vardır.sağlıkla gelsin de.artık düşünmicem böyle şöyler.bir müddet kendime başka meşguliyet bulucam.zaten 28 Eylül'de 2 aylığına Ankara'ya eğitime gideceğim.psikolojim de gelene kadar düzelir inşallah canım.
mrb boz hoşgeldin ramıza bende yeni üyeyim.farketmeden de hamile iken üye olmuşum tam zamanında yani:)darısı sana ve tüm isteyen kardeşlerimize inş canım.
bence hamile kalabilirsin belli olmuyor.onu kafana takma hiç.ama yumurtlama dönemlerinde de daha dikkatli ol:)
akıntı demişsin.daha önce ben dr a gttm.korunmayı bıraktığımı söledim.akıntı varmı dedi var dozaman sana hazırlık yapal.dedi akıntı için fitil verdi.çok şükür akıntım gözle görülür derecede azaldı.şimdi ise hamileyim elhamdülillah.ve çok fazla akıntım yok.umarım yardımcı olabilmişimdir:)
dualarımız müşterek inş canım:)
kızlar bana da dua edin ne olurrrr
dün bayan bi kadın doğum dr a gttm.devlet hastahanesindeydi.özele gtmedim die yüzüme bile bakmadı.daha önceden de tanışıklığımız vardı ondan sanırım.güven oluşmadı.şimdi çok başarılı olan bi erkek dr duydum inş öledir.ona gideceğim.ERKEK olduğu için çok rahat değilim ama inş iyi bi insan olurda psikolojik olarak da yardı eder:)çok şey mi istiyorum:)
bakalım hayırlısı ne olacak.dün gttgm dr bebişin çok küçük olduğunu henüz onu göremeyeceğimizi söledi:)minik bebişim benimmmm:)
umutluyuz canım.Ankara'ya gidince bu testlerin hepsini yaptıracağım canım.sağol detaylı olarak beni bilgilendirdiğin için.[/QUOTE
canım ne demek tabiki yardımcı olacağız birbirimize bizi bizden başka kimse anlayamaz
dualarımız seninle canımcım,,,doktorunu iyi seç içine sinecek bir doktor olsun erkek ya da bayan olması farketmez zaten alışırsın zamanla doktoruna
bosuna stres yapma canım. ben de ılk baslarda bayan doktor olsun dıyordum ama ınan umutluyuzun dedıgı gıbı erkek doktor daha rahat oluyor. bayanlar ınsanın yuzune bıle bakmıyor. zaten 2.aydan sonra gobegınden bakıyorlarç o yuzden rahat ol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?