sağol canım ALLAH sanada kolaylıklar versin inş.öyle bende düşündüm daha iysi olsun da erkek olsun dedim.inş doğru seçimdir:)
benim işler çok karışık görünüyor ama ALLAH yardım eder inş.bi dr da İSTANBULDA bulcam inş.türkiye hastahanesinde nevra hanımı düşünüyorum.methini çok duydum daha önce başka bölüme gtmştm iyi bir hastahane olduğunu düşünüyorum inş öledir.işte bi BOLU bi İSTANBUL olacak ama dr iyi olur da inş sonuç da iyi olur.
2 haftada bir eşimin yanına evime geliyodum şimdi ne yapcam bilmem.hamileliğimi öğrenen akrabalar senin için zor olacak diyolar ama RABBİM kolaylık verecek inş inanıyorum ben.belki BEBİŞİN kısmetine taynim de çıkar boluya inş.
canım kendine dikkat et ALLAH A emanetsin...
hannem canım doktor çok önemli.içine sinmediyse yolun başındayken değiştir.ben de çok araştırdım.2 doktora gittim Bolu'da.biri Özelçağsu Hastanesi'nde Nuh Bey idi.ben kan tahlillerimi orda yaptırmıştım.zaten alttan muayeneyi bayan hemşiresi yaptı.çok iyi davrandı ama nedense benim içim ısınmadı.çok fazla araştırma yaptım ve sonra Fadıl Bey'in özel muayenehanesine gitmiştim.çok iyiydi.ben de ilk başta bayan olsun istemiştim ama çevremdeki herkes bayanların çok kaprisli olduğunu söylemişlerdi. zaten bi kere gidince ve doktoruna güven duyunca bayan erkek pek farketmiyo.
canım benim merak etme bebişinin şansına herşey yolunda gider inşallah...
hoşbulduk canım allah analı babalı büyütsün hamilenin duası kabul olur derler.banada dua edermisin canım gerçi denememizde ilk ayımız ama insan heves ediyor işte :dance:
hannem canım,
yol stresli ama bebeğin sana sağlam tutunmuşsa bi problem olmaz çünkü İstanbul-Bolu arası çok uzak değil canım.bu arada ben Bolu'da çok araştırma yapmıştım doktor için.ben maliyeci olduğum için aile hekimleri ve hastanelerin başhekimleri ile çok sık görüşüyoruz.hangi doktora sorduysam önerdikleri 2 isimden biri Fadıl Bey di canım.Ben Fadıl Bey'e gitmiştim.Çok ilgili kibar biri.Hem onun eşi de çocuk doktoru.bebişin doğunca da eşine gidebilirsin.Ama tüm doktorlar özel muayenesine gitmyince pek ilgilenmiyolarmış.Necla Hanım'ın da adını duydum ama onun tayini çıkmıştı. Şimdi Bolu'ya gelmiş sanırım.Çağsu daha çok tahlillerini yaptırman açısından iyi.çünkü gerekli gereksiz tüm tahlilleri yaptırıyorlar.Sonuçta sen ağırlıklı olarak İstanbul'da olduğuna göre ordaki doktorun daha önemlidir canım.
inş canım tabiki de dua ederim.inanırmısın doğumdan çok korkuyordum uzun bi süre hamilelik düşünmüyordum sonra artık zamanı geldi diye düşündüm.bebiş olsunda dedim doğumu düşünmedim:)ilk aydan itibaren bende de stres oldu çok şükür 4.ayda hamilelik gerçekleşti:)ama ilk aylar olmazsa da kafana takma stres de önlüyor hamileliği herşeyi oluruna bırak düşünmemeye çalış.biliyorum bunu söylemek kolay çünkü aynı şeyleri yaşadım ama ne kadar düşünmezsen o kadar iyi olur.
kendine dikkat et ALLAHA emanetsin canım...
canım ben de düşükten sonra kan değerim sıfırlanacak mı diye kan tahlili için doğum hastanesine gittim.sadece zeynep hanım vardı.her şeye çok acele acele cevap veriyo.ilgisizdi.Alptekin Bey'in özel muayenesi yok canım.Çağsudaki kadın doğumcular 15.00'dan sonra olmuyor.hani acil bişey olsa her zaman göremezsin onları.
Alptekin Bey'in adını bana hiç kimse önermedi.ben de doğum hastanesini dış görüntüsü ve çok kalabalık olması nedeni ile tercih etmiyodum.ben herkese sordum Çağsudaki doktorlar nasıl diye ama sorduğum kişiler ki bunların çoğu doktor kimse önermedi . Sonuçta sen beğendiysen ve için ısındıysa ona git canım.önemli olan senin doktorunla iletişimin.zaten ağırlıklı olarak İstanbul'daki doktoruna gideceksin anladığım kadarı ile.bi de sanırım hasta sayısına göre kalıyolar.ben 2 kez gittim.ikisinde de 15'te çıktılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?