kısslaaar,
benim evde internet yok.ben şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.hamişler sakın kendinizi yormayın bayram telaşında ok
slm kızlar nasılsınız?
selam kızlar. bugun fasulyemı gormeye gıttık esımle. bu sıralar fasulyeye benzıyorlarya artık fasulyem dıye sevıyorum. bebısım ıyı Allaha sukur ama sanırım ben pek ıyı degılım. kan degerlerım dusuk cıktı. hem kan ıgnesı hem de kan surubu verdı. solgun gorunuyormusum. kansızlıkta dusuk rıskı daha fazlaymıs. ama bebısım ıyıydı. 7+5 olması gerekırken bızımkı 8+3 olmus. kalbı 170 atıyor. bence erkek. tabı onemlı olan saglıklı olsun da. bana da doktor uzun yolu yasakladı. ama balıkesır uzun yol degılmıs Allahtanagır kaldırmamamı anı hareket yapmamamı ve yorlmamamı soyledı. yasadıgım hayattan haberı yok tabı. 30 nısan yada 2 mayısda kucagımda ınsallah.
bu arada turkıye hastanesı benım yakınımdada var ama hannem sen nerde oturuyorsun
gunaydın. dun ınternetten baktım yanlıs hatırlıyormusum. kalbı 140dan fazla atıyorsa kız oluyormus. yanı kızım olacak. kocam oglum dıye tutturdu....... ooooooohhhhh kız olacak. catlasın kocam
AAAAAAAA ÇOK ilgilnç öle mi oluyomuş.bende int araştırırken çin takvimi diye bişi ile karşılaştım.baktım gerçi inanmıyorum doğruluğuna yani bana öle geliyor istersen öylesine sende bir bak bakalım orda ne çıkacak.bakalım benim miniğin ki ne olacak cinsiyeti.
EN BAŞTA SAĞLIĞI SIHHATİ OLSUNDA İLKİM HER İKİSİNE DE İHTİYAÇ VAR:)
burcuburcuu hoşgeldin aramıza,
sen hangi ovulasyon testini kullanıyosun.ben g.g'den almıştım.wondfo marka.hem ucuzdu.ama 2 çizginin de aynı kırmızılıkta olduğu gün eşim şehir dışına gittiğinden çok da işe yaramadı.Ondan bir gün önce birliktelik oldu ve o ay hamiş kalmıştım.Üstelik o ay sadece 2 kez birlikte olmuştuk.bence ovulasyona yakın günlerde yaklaşık 7-8 gün günaşırı ilişki dene.ovulasyon testini yine yap ama illaki ona da bağımlı kalma.ben ovulasyon testini ilk kez kullanmıştım o ay canım.Daha önceki 2 ayda ovulasyon testi kullanmadım ve biz muhtemel ovulasyon günlerinde birlikte olmamıza rağmen hamiş kalamamıştım.Herşey nasip meselesi.Zamanı gelince Allah gönderiyo.ben de şimdi beklemedeyim.Düşük psikolojisini iyice atlatınca çalışmalara başlayacağım.
Tesekurler Olgay..Hayirlisiyla sanada gelsin bi melek:CüvCüv:
40 Veya 45 gunde bir adet gøren bi bayanin hamile kalma sansi dusuk mu arkadaslar ?
Jaya cim sen nasilsin, bebeisin kiz olcak haa zemuszemus cnm benim iyi bak kendine hee.. cok fazla yorma--lmaz:
izmir de baba evimdeyim....annem - kardeşim - babam ve kocam ....tüm sevdiklerim yanımda....buradayız...
iyi bayramlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?