Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

oyle oldu artik herkesin basinda
havadanmi sudanmi

evt cnm ya takdiri ilahi işte denecek başka bişey yok. yiğenim erkek hihoyyyt saol cnm inş kolay bi doğum geçirir, darısı hepimizin başına tabi en hayırlı zamanda:Saruboceq:

evt cnm ya takdiri ilahi işte denecek başka bişey yok. yiğenim erkek hihoyyyt saol cnm inş kolay bi doğum geçirir, darısı hepimizin başına tabi en hayırlı zamanda:Saruboceq:

amin canım. yaa bısey sorucam. hepınıze sorayım. ben acıyı cok yıyorum. dudaklarım yanana kadar. ama tursu da acayıp yedım. eksı kız acı erkek derler ama fıkrı olan varmı.. benım ıcın saglıklı ve hayırlı bır evlat olması yeterlı ama kocacıııııımm ıllede erkek dıyor. ama kendısı ana kuzusu???????

ya cnm acıyı duymadım ama ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi kaydirigubbakcemile3derler diye biliyorum. cinsiyet belirleme konusu benimde aklıma takılan bi konu Allah hayırlısını nasip etsin hepimizin için. baby choice takvimleri var ne kadar doğru bilmiyorum ücretli tabi bu takvimler. deneyen varsa yardımcı olabilir mi ???

iyiyiz canım sen nasılsın?tatil nasıl geçti?herşeyin hayırlısını istemen çok güzel canım umarım hakkında hayırlısı olur da bebişine kavuşursun zamanı gelince canım...

umutluyuz merhaba canım.ben tatilde bol bol akraba ziyareti yaptım ve dinlendim.senin sağlığın nasıl?herhalde sen de çoğunlukla yatıyosundur.bebişin durumu da iyidir inşallah.

umutluyuz merhaba canım.ben tatilde bol bol akraba ziyareti yaptım ve dinlendim.senin sağlığın nasıl?herhalde sen de çoğunlukla yatıyosundur.bebişin durumu da iyidir inşallah.

oh oh dinlenmişsin gezmişsin ne güzel iyi gelmiştir inşallah tatil canımcım,,,ben valla uykulu uykulu dolaşıyorum ortalıklarda,,,az önce annemle komşudaydık bir dünya şey çıkardı sağolsun midem hazımsızlık yapıyor karnım ağrıyor ama çok şükür iyiyim canım umarım sende biran önce hayırlısıyla hamile kalırsın senin bebişinde durumunu paylaşırız bol bol :Saruboceq:

kızlar gunaydın. dun bızım semtte bır saglık ocagı eve benım adıma kagıt bırakmıs. bugun aradım. hamılelık bılgılerım onlara ulasmıs ve hamılelıgı takıp ıcın bılgılendırıyorlarmıs. asını, testlerını fılan yapıyorlarmıs. cok guzel yaa. bakalım yarın sabah ıcın ısyerımden ızın alabılırsem gıdıcem.
hannemcım sen nasıl oldun. umutluyuz nasıl gıdıyor. turkıyem yıne kayıp. benım yıne agrılarım basladı. evde boya yapılıyor. bosuna haftasonu temızlık yaptım. kızlar aranızda psıkolog vardı dımı........ zarıfecık randevu talep edıyorum...:kedi:

bak şimdi ya senin ağrın var neyine temizlik yafff :) töbe töbe bi yerinde dur :) bencede testlerini unutma amn yaptır canımcım artık biz bizim psikoloğu gibi olduk sen yaz destek bizden teyzoşunun minnoşuna iyi bak :)

bu arada umutluyuzun sesi çıkmıyo UMUTLUYUZ yeğenim nasıl yaf bana ne sizden yeter ya yeğenlerimden haber verin :)

ay cnm ne demek:) yalnız ben yeni mezunum çok tecrübeliyim diyemem. bi yeni mezun ne kadar biliyorsa 3-5 stajdan o kadar. ama elimden gelini yaparım sen merak etme..kaydirigubbakcemile5

canım benim yeğenin çok iyi merak etme yalnız beni bol bol kusturuyor akşam çok kötüydüm milletin sabah midesi bulanır benim akşam tuhafız biraz yani,,,bu arada yarım saat sonra randevum var bebişi görmeye gitcez umarım herşey yolundadır du edin bana.....

bu arada JAYA ben iyiyim canım sen nasılsın kusmuklu kusmuklu dolaşıyoruz ortalıkta sen de çok iş yapma bu dönemler önemlidir

gunaydın kızlar nasılsınız. ben be sabah saglık ocagına ugradım. tatlı dıllı bır kadın vardı. sohbet ettık. kıloma ve tansıyonuma baktı. bılgılerımı not ettı. her ay duzenlı gelmemı soyledı. ordan cıkıp acık havada kahvaltı yaptım. gun ısıgını ozlemısım valla. o kadar ıyı geldıkı. sımdı yıne bu havasız basık yerde calısmaya calısıyorum. yarın doktoruma gıdıcem kontrole.. fasulyem tam 10 haftalık oluyor.... ıyıce bellı olmustur herhalde. onu gormek ıcın sabırsızlanıyorum. zarıfecım emınım meslegınde guzel bır yere geleceksın. yolun basında olmak da guzel. bende bır zamanlar avukat yada psıkolog olmak ısterdım. kısmet ıste. artık bebısımı en guzel sekılde yetıstırmek ıcın elımden gelenı yapıcam... umutluyuz senın nasıl gıdıyor hıc anlatmıyorsun. agrın bulantın oluyormu, canın ne ıstıyor ne ıstemıyor........

canım aynı zamanda yazmısız valla. sorularıma cevap bıle gelmıs. doktordan gelınce haberlerı paylas bızımle. guzel haberlerle gel ınsallah. bu arada benım butun gun mıdem bulanıyor. sabah aksam farketmıyor.. ama ben kusmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…