- 15 Şubat 2009
- 1.057
- 21
- 358
- 41
yaa nasıl ıs bu. nerdeyse herkesın ılk hamılelıgı dusukle sonuclanıyor. 2.bebek saglam gelıyor. Allahın takdırı tabı ama ılgınc bır durum. ınsanlar sadece doganın degıl kendı yapısını da bu kadar bozmus ıste. canım ablana hayırlı dogumlar. bebıs kızmı erkekmı
yaa nasıl ıs bu. nerdeyse herkesın ılk hamılelıgı dusukle sonuclanıyor. 2.bebek saglam gelıyor. Allahın takdırı tabı ama ılgınc bır durum. ınsanlar sadece doganın degıl kendı yapısını da bu kadar bozmus ıste. canım ablana hayırlı dogumlar. bebıs kızmı erkekmı
evt cnm ya takdiri ilahi işte denecek başka bişey yok. yiğenim erkek hihoyyyt saol cnm inş kolay bi doğum geçirir, darısı hepimizin başına tabi en hayırlı zamanda:Saruboceq:
amin canım. yaa bısey sorucam. hepınıze sorayım. ben acıyı cok yıyorum. dudaklarım yanana kadar. ama tursu da acayıp yedım. eksı kız acı erkek derler ama fıkrı olan varmı.. benım ıcın saglıklı ve hayırlı bır evlat olması yeterlı ama kocacıııııımm ıllede erkek dıyor. ama kendısı ana kuzusu???????
kızlar herkese merhabalar.tatilden yeni geldim.siteyi açar açmaz çok moralim bozuldu.hannemin haberi ile haftaya kötü başladım.
ben de 32.günümde düşükten sonraki ilk reglimi oldum.normalde 28 günde bir olurdu.regl olmayınca birz korkmuştum ama nihayet 32.günümde adet oldum.adetim olunca nedense çok mutlu hissettim kendimi.eskiden de adet olmasam derdim.şimdi artık her şeyin hayırlısını istiyorum.
umutluyuz , jaya sizler nasılsınız?
foruma yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.
umutluyuz merhaba canım.ben tatilde bol bol akraba ziyareti yaptım ve dinlendim.senin sağlığın nasıl?herhalde sen de çoğunlukla yatıyosundur.bebişin durumu da iyidir inşallah.
kızlar gunaydın. dun bızım semtte bır saglık ocagı eve benım adıma kagıt bırakmıs. bugun aradım. hamılelık bılgılerım onlara ulasmıs ve hamılelıgı takıp ıcın bılgılendırıyorlarmıs. asını, testlerını fılan yapıyorlarmıs. cok guzel yaa. bakalım yarın sabah ıcın ısyerımden ızın alabılırsem gıdıcem.
hannemcım sen nasıl oldun. umutluyuz nasıl gıdıyor. turkıyem yıne kayıp. benım yıne agrılarım basladı. evde boya yapılıyor. bosuna haftasonu temızlık yaptım. kızlar aranızda psıkolog vardı dımı........ zarıfecık randevu talep edıyorum...:kedi:
slm kızlar benim bu ayda olamdı galiba yaa
hastalınıcam sanki
kızlar gunaydın. dun bızım semtte bır saglık ocagı eve benım adıma kagıt bırakmıs. bugun aradım. hamılelık bılgılerım onlara ulasmıs ve hamılelıgı takıp ıcın bılgılendırıyorlarmıs. asını, testlerını fılan yapıyorlarmıs. cok guzel yaa. bakalım yarın sabah ıcın ısyerımden ızın alabılırsem gıdıcem.
hannemcım sen nasıl oldun. umutluyuz nasıl gıdıyor. turkıyem yıne kayıp. benım yıne agrılarım basladı. evde boya yapılıyor. bosuna haftasonu temızlık yaptım. kızlar aranızda psıkolog vardı dımı........ zarıfecık randevu talep edıyorum...:kedi:
bak şimdi ya senin ağrın var neyine temizlik yafff :) töbe töbe bi yerinde dur :) bencede testlerini unutma amn yaptır canımcım artık biz bizim psikoloğu gibi olduk sen yaz destek bizden teyzoşunun minnoşuna iyi bak :)
bu arada umutluyuzun sesi çıkmıyo UMUTLUYUZ yeğenim nasıl yaf bana ne sizden yeter ya yeğenlerimden haber verin :)
günün ne zaman cnm neden böyle düşünüyosun
bugun 42. gun ve sabah adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?