Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bilmiyorum ama sanirim hava degisimi ve sitresten oldu
ve birde senede bi kez kadinlarda boyle gecikme normalmis

bu arada arkadaşlar ben hala yumurtlama dönemini anlamış değilim hangi günlerde daha yüksektir yada yapmamız gerekir anlayamadım yardımcı olun lütfen

kızlaaaar doktordan geldim bizim nazlı yaramazın kalbi atıyordu işaret parmağım kadar olmuş maşallah ama ben yinede çok kaptırmıyorum kendimi 3 ay olana kadar inşallah bu sefer bebişimi kucağıma alırım ve inşallah Allahım isteyen herkese biran önce hamile kalmayı ve bebiş sahibi olmayı nasip eder aminn ...hamilenin duası kabul olurmuş

bu arada arkadaşlar ben hala yumurtlama dönemini anlamış değilim hangi günlerde daha yüksektir yada yapmamız gerekir anlayamadım yardımcı olun lütfen

canım adetinin başladığı günden itibaren say 14.günün en verimli olduğu gündür ama yinede kişiden kişiye değişir 9. günden itibaren 16.güne kadar verimli olabilir

bugun 42. gun ve sabah adet oldum

tatlım üzülme bir dahaki ay hamiş olursun bebişin geleceği zamanı iyi biliyor merak etme canım stres yapma lütfen,,,,yalnız birşey daha söyleyim benimde adet olacağım gün kahverengi lekelenme olmuştu 2 gün sürmüştü eğer kırmılar çok gelmemişse hemen bir test yap hamile olabilirsin canım

JAYA şekerim vallahi aynı anda yazmışız mesajları kalp kalbe karşıymış derlerya çok doğru,,,bana ağrın varmı demişsin ara ara oluyor ama sık değil bebiş büyüdüğü içindir ağrıların ve ben pek birşey yiyemiyorum bulantılardan meyve yiyemiyorum süt içemiyorum ama doktorum önemli değil çok normal bunlar dedi 12. haftada geçecek dedi şu 3 haftayı daha atlatsak riskli dönem geçecek biraz rahatlıcaz canım ama yine de çok şükr önceki düşüklerimde bu noktaya gelememiştik Allah bebişlerimizi korusun VE Allah herkese göstersin bu mutluluğu inşallah

Son düzenleme:

okadar olacak kıymetli ya o şimdi biliyor benim yeğenim naz yapıyor oh size :))))) şaka kıyamam ama napıcaksınız sabır az kalmış

bilmiyorum ama sanirim hava degisimi ve sitresten oldu
ve birde senede bi kez kadinlarda boyle gecikme normalmis

canımcım ben çokkk olmuyor diye ağladım :) baktım banada yazık arada aklıma gelirse merak ediyorum ama üzülmek yok yahu bizede yazık dimi ama çalışmalara devam hayırlısı inşallah hepimiz için

şimdi uzmanlaştık ama sorma ben tutturamadım bakarsın senin tutar hayırlısı ile

diyelim adetin ayın 1 de ilk günden say 13 ve 14 gün yumurta çatlar ( BU ARADA BAZI YERLERDE ON İKİNCİ GÜN BERABERLİK OLSUN Kİ YUMURTANIN ÇATLAMA ANI SPERM BULUNSUN DENİYOR ) bu durumda on üç ve on dördüncü gün önemli bunda bir ün evvel artı bu iki gün ve sonrasında ki gün birleşme olursa tuttma ihtimali yüksek miş doktorların söylediği

artı evet birleşme sonrası belinin altına bir yastık koy ve ayaklarını duvara dik yeni bişey daha aynı şekilde karnına doğru çek dizlerini umarım işine yarar allah hepimize hayırlı evlatlar versin
kısmetse koloni kuracam ben kaydirigubbakcemile3

okadar olacak kıymetli ya o şimdi biliyor benim yeğenim naz yapıyor oh size :))))) şaka kıyamam ama napıcaksınız sabır az kalmış

evet canım sabrediyoruz işte zaten midem bulanınca seviniyorum ben tuhaf bir hamileyim neden seviniyorum dersen bebişin yerinde durduğuna işarettir diye bana sinyal gönderiyor diye insan 2 düşükten sonra artık böyle oluyor ama bu sefer umudum var inşallah annesine teyzelerine kavuşacak miniğim

canımcım ben çokkk olmuyor diye ağladım :) baktım banada yazık arada aklıma gelirse merak ediyorum ama üzülmek yok yahu bizede yazık dimi ama çalışmalara devam hayırlısı inşallah hepimiz için

canım zaten doktorlar bir birbuçuk yıl veriyor gebe kalmak için o yüzden hiç acele etmemek lazım stresten de olmuyor bazen bizim arkadaş 2 yıllık evli 1 yıldır deniyorlar olmuyor doktora gitmiş neden olmuyor diye doktor gülmüş sen neden geldinki çok normal olmaması demiş boşuna üzülmüşsün canım ya son gaz devam çalışmalara...

canım benım cok sevındım. yarın ben de gorucem ınsallah. zaten hemen hemen aynılar. parmak veletler.ben bu aksamustu cok kotu oldum yaa. agrım cogaldı fenalık gelıyor. ozellıkle bel agrısı benı korkutuyor. annem bel agrısı ıyı degıl demıstı. dusuk olurmus. aklıma bıle getırmek ıstemıyorum. suanda olmak ıstedıgım tek yer yatagım. bu sabah coık zor kalktım. eve kadar nasıl dayanıcam en ufak bır fıkrım yok. nıye boyle yaa

slm canım arkadaslar cevap yazmıs gercı ama bende farklı bırsey yazmıcam. herkeste yumurtlama donemı farklıdır. ama genelde reglının ılk gununden ıtıbaren 9-14 gun arası. hergun ılıskıye gırme sperm kalıtesı dusuyormus. gun asırıdenersen daha ıyı. ılıskıden hemen sonra kalkma. sırtustu yat ve bacaklarının yuksekte kalması ıcın popona yastık koy. gerısı Allaha kalmıs. dılerım en kısa zamanda bebısın olurkaydirigubbakcemile2

aa bu arada bugun turkıyem ve scubayı baska topıkde gordum. hayırsızlar bızı terkettı baska topıklerde gezıyorlar.

sağol canım inşallah sende yarın güzel haberlerle gelirsin....Kendini korkutma bel ağrısı her hamilede oluyor bende de bazen oluyor bu arada canım ilk üç ay çok önemli sen işyerinden falan izin alsaydın yaa niye çalışıyorsun ben bütün gün yatıyorum annem geldi o bakıyor bana hiçbir işe elimi sürmüyorum canım dikkat et kendine biliyorsun bizim parmak bebişler nazlı oluyor

cnm ne kadar güzel bir duygudur içinde atan bir kalbin daha olması ne güzel
aklına hiç kötü şeyler getime inş. 9 ay sonra kucağında olucak bebişin
evet darısı bizlerin başına inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…