Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

mrb kızlar iyi akşamlar...bende 2 aydır bebek için çabalıyoruz...inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız...

topiğinize yeni katıldım bu arada...1 yıllık evliyim,14 aylık aşağı yukarı...sizleri de tanımak isterim...

cnm ne kadar güzel bir duygudur içinde atan bir kalbin daha olması ne güzel
aklına hiç kötü şeyler getime inş. 9 ay sonra kucağında olucak bebişin
evet darısı bizlerin başına inş.:Saruboceq:

ayy Allah elinde göstersin canım benim inşallah...ne güzel bir duygugur...:ecrin_bebek:zemuszemus

bende 1 yıllık evliyim bizde bebek yapmaya karar verdik ilk ay başarısız oldu sanırım bu ayda pek başarılı olduk sayılmaz çünkü kasıklarımda adet olacakmışım gibi bi ağrı var ilk ay psikolojikman hamileymiş gibi hissettim mide bulantıları baş dönmeleri iştahım falan arttı fakat adetim gelince hüsrana uğradım psikolojik etkileride oluyormuş eğer böyle belirtileriniz olursa sizde benim gibi hemen umutlanmayın Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah

JAYA bugün doktora gidecektin merakta bırakma bizi haber ver yeğenimizin durumunu güzel haberlerle gel inşallah

JAYA bugün doktora gidecektin merakta bırakma bizi haber ver yeğenimizin durumunu güzel haberlerle gel inşallah

canım randevum 10.45 deydı ama 14.30a ertelemek zorunda kaldım. gelınce haberlerı yazıcam. bu arada ceren , bahyay hosgeldınız. bahyay hamıle kalsam bıle mıde bulantısı basdonmesı fılan oyle hemen baslamıyor canım.ılk donemdede ıstahın cogalmıyor aksıne azalıyor. hamıle kaldıgında da adet olacakmısın gıbı hıssedıyorsun zaten. yanı bende boyle olmustu. gunun gecmeden karar verme bence. dılerım Allah hepınızın kucagına saglıklı ve yaramaz bebısler versın.hihoyyyt
umutluyuz dun baya kotuydum dedımya aksamda sol tarafıma muthıs bır agrı gırdı ama sankı ıgne batıyormus gıbı. bugunde var bıraz ama cok degıl. fasulyemı gorsem rahatlıcam teyzesı. yerimseniben

canım minik fasulyen kocaman olmuştur inşallah görürsün pıtpıtlarını da merak etme büyüdüğü için ağrı yapıyordur ama sen yine de doktoruna danış seni çok merak ediyorum gerçekten habersiz bırakma

canım sımdı geldım doktordan. haberler hem ıyı hem sıkıcı. sol tarafımdakı agrı ıyı degılmıs . yıne ıgne verdı. agır kaldırmak ve kocam yasak. fasulyem cok tatlı ama. llk defa bebege benzıyor. kaydirigubbakcemile3 ellerını oynatıyor. resmınde kafası gozlerı o kadar net kı acayıp oldum yaaaaa. annesı yer onun heryerını. canımın ıcı.[/QUOTE .!.:
çok sevindim cnm ya allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
kaç haftalık oldun şimdi :ecrin_bebek: :CüvCüv:

çok sevindim cnm ya allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
kaç haftalık oldun şimdi :ecrin_bebek: :CüvCüv:

amııın sagol yamancım. darısı hepınızın basına ınsallah .normalde bugun 9+5 ama ultrasonda daha buyuk cıkıyor. 10+3 du sanırım. yaa ınt.den hesaplıyorum 2 mayıs 2010 da dogacak dıyor. doktor ultrasonda 30 nısan dıyordu bugun de 27 nısan cıkıyor. kafam karıstı bıraz

jaya ben sana yazıyorum ama sanki kendi kendime yazıyormuşum gibi gösteriyor çok komik ya sende de aynı şey olmuş

cnm tam döllenme günü belli değildi doktorlarda tahmini söylüyor daha erkende olabilir.hayırlısı cnm yaa bulantı kusma varmıı
sizi böyle okudukça hemen hamile kalasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…