- 17 Eylül 2009
- 52
- 0
- 86
selam arkadaşlar 7 aylık evliyim ve bebek yapmaya karar verdik.bikaç gündür çalışmalara başladık.bu konuda pek bilgili sayılmam.ve hangi topice gidiceğimi bilemedim.o yüsden açtım topici.eğer sizinde bebek için ilk çalışmalarınızssa yada yeni kara vermişsseniz yada hala uğraşıyorsanız buyrun burda paylaşalım herşeyimizi.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.beni yanlız bırakmayın emi
cnm ne kadar güzel bir duygudur içinde atan bir kalbin daha olması ne güzel
aklına hiç kötü şeyler getime inş. 9 ay sonra kucağında olucak bebişin
evet darısı bizlerin başına inş.:Saruboceq:
cnm ne kadar güzel bir duygudur içinde atan bir kalbin daha olması ne güzel
aklına hiç kötü şeyler getime inş. 9 ay sonra kucağında olucak bebişin
evet darısı bizlerin başına inş.:Saruboceq:
JAYA bugün doktora gidecektin merakta bırakma bizi haber ver yeğenimizin durumunu güzel haberlerle gel inşallah
canım randevum 10.45 deydı ama 14.30a ertelemek zorunda kaldım. gelınce haberlerı yazıcam. bu arada ceren , bahyay hosgeldınız. bahyay hamıle kalsam bıle mıde bulantısı basdonmesı fılan oyle hemen baslamıyor canım.ılk donemdede ıstahın cogalmıyor aksıne azalıyor. hamıle kaldıgında da adet olacakmısın gıbı hıssedıyorsun zaten. yanı bende boyle olmustu. gunun gecmeden karar verme bence. dılerım Allah hepınızın kucagına saglıklı ve yaramaz bebısler versın.hihoyyyt
umutluyuz dun baya kotuydum dedımya aksamda sol tarafıma muthıs bır agrı gırdı ama sankı ıgne batıyormus gıbı. bugunde var bıraz ama cok degıl. fasulyemı gorsem rahatlıcam teyzesı. yerimseniben
canım minik fasulyen kocaman olmuştur inşallah görürsün pıtpıtlarını da merak etme büyüdüğü için ağrı yapıyordur ama sen yine de doktoruna danış seni çok merak ediyorum gerçekten habersiz bırakma[/QUO
canım sımdı geldım doktordan. haberler hem ıyı hem sıkıcı. sol tarafımdakı agrı ıyı degılmıs . yıne ıgne verdı. agır kaldırmak ve kocam yasak. fasulyem cok tatlı ama. llk defa bebege benzıyor. kaydirigubbakcemile3 ellerını oynatıyor. resmınde kafası gozlerı o kadar net kı acayıp oldum yaaaaa. annesı yer onun heryerını. canımın ıcı.
Oy oy oy oy teyzeleride yesin onuuuuu :hulya:
hayirli cumalar...Allah hepimize nasip etin...aminn
canım sımdı geldım doktordan. haberler hem ıyı hem sıkıcı. sol tarafımdakı agrı ıyı degılmıs . yıne ıgne verdı. agır kaldırmak ve kocam yasak. fasulyem cok tatlı ama. llk defa bebege benzıyor. kaydirigubbakcemile3 ellerını oynatıyor. resmınde kafası gozlerı o kadar net kı acayıp oldum yaaaaa. annesı yer onun heryerını. canımın ıcı.[/QUOTE .!.:çok sevindim cnm ya allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
kaç haftalık oldun şimdi :ecrin_bebek: :CüvCüv:
canım minik fasulyen kocaman olmuştur inşallah görürsün pıtpıtlarını da merak etme büyüdüğü için ağrı yapıyordur ama sen yine de doktoruna danış seni çok merak ediyorum gerçekten habersiz bırakma[/QUO
canım sımdı geldım doktordan. haberler hem ıyı hem sıkıcı. sol tarafımdakı agrı ıyı degılmıs . yıne ıgne verdı. agır kaldırmak ve kocam yasak. fasulyem cok tatlı ama. llk defa bebege benzıyor. kaydirigubbakcemile3 ellerını oynatıyor. resmınde kafası gozlerı o kadar net kı acayıp oldum yaaaaa. annesı yer onun heryerını. canımın ıcı.
oooo minik fasulyen büyümüş annesi çok sevindim canım sen iğnelerini kullan ve şu işyerindende izin al evde dinlen bence ne iğnesi verdi ve kollarını oynatması için erken değilmi seninki çok hareketli olacak maşallah yeğenime
çok sevindim cnm ya allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
kaç haftalık oldun şimdi :ecrin_bebek: :CüvCüv:
ooo minik fasulyen büyümüş annesi çok sevindim canım sen iğnelerini kullan ve şu işyerindende izin al evde dinlen bence ne iğnesi verdi ve kollarını oynatması için erken değilmi seninki çok hareketli olacak maşallah yeğenime
ıgne bır tane verdı canım. daha oncede vermıstı bır kez. yaa ısyerım sagolsun yarım saat erken cıkayım desen suratları dusuyor. yanlarında kıvransam neyın var demıyorlar. aman neyse bosver. yaa kollarını oynattı valla ben de beklemıyordum gozlerıme ınanamadım. kalbı pıtır pıtır masallah. cok guzel bır duygu bu.. resmı karsımda bakıp bakıp duruyorum.:CüvCüv:
ıgne bır tane verdı canım. daha oncede vermıstı bır kez. yaa ısyerım sagolsun yarım saat erken cıkayım desen suratları dusuyor. yanlarında kıvransam neyın var demıyorlar. aman neyse bosver. yaa kollarını oynattı valla ben de beklemıyordum gozlerıme ınanamadım. kalbı pıtır pıtır masallah. cok guzel bır duygu bu.. resmı karsımda bakıp bakıp duruyorum.:CüvCüv:
Hadi hayırlı olsun canımcım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah ben de kameraya çektim durup durup izliyorum görüntüsünü Allah bebişlerimizi korusun olmayanlarada nasip etsin inşallah
amııın sagol yamancım. Darısı hepınızın basına ınsallah .normalde bugun 9+5 ama ultrasonda daha buyuk cıkıyor. 10+3 du sanırım. Yaa ınt.den hesaplıyorum 2 mayıs 2010 da dogacak dıyor. Doktor ultrasonda 30 nısan dıyordu bugun de 27 nısan cıkıyor. Kafam karıstı bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?