cnm tam döllenme günü belli değildi doktorlarda tahmini söylüyor daha erkende olabilir.hayırlısı cnm yaa bulantı kusma varmıı
sizi böyle okudukça hemen hamile kalasım geliyor[/QUO
ınsallah kalırsıııııııııınnnnn. yaa merak etmeye basladım kızmı erkekmı dıye. erken dollenme ne kadar erken olurkı. yanı kurtajdan 60 gun sonra reglı oldum. reglıden sonra hamıle kaldım. erken dollenmeyse bu kesın kız. kocam hıc mutlu olmayacakkkkk:kedi:
jaya ben sana yazıyorum ama sanki kendi kendime yazıyormuşum gibi gösteriyor çok komik ya sende de aynı şey olmuş
merhaba bayanlar:)
1 yıllık evliyim .yaklaşık altı aydır korunmuyoruz eşimle. bebiş istiyoruz biz de:)
umudumu kesmiş gibiyim artık ama hayırlısı olsun diyip sabırla bekliyoruz:sinifsinif:
1 yıllık evliyim .yaklaşık altı aydır korunmuyoruz eşimle. bebiş istiyoruz biz de:)
umudumu kesmiş gibiyim artık ama hayırlısı olsun diyip sabırla bekliyoruz:sinifsinif:
slm kızlar bende dun doktordaydım bebesım baya degısmıs bebek gıbı olmus aynıı benımkıde fasulyeye benzıyor doktor cok hareketlı dedı Allah herkese nasıp etsın
slm kızlar bende dun doktordaydım bebesım baya degısmıs bebek gıbı olmus aynıı benımkıde fasulyeye benzıyor doktor cok hareketlı dedı Allah herkese nasıp etsın
arkadaslar bende 3 senelik ewliyim..ve artık 2.senenin sonu bebek düşünmeye basladık.hemen ilk denemede olur zannettim 2 ay gecti, 3 ay gecti 5 ay gecti... (tabii nası gecti siz bana sorun).artık her ayın sonu bi hüsran hayal kırıklıgı aglamalar falan filan...inanın nası bi duygu oldugunu cook iyi bi,liri,m..tabiki 6 7 8 9 bombos aynı hayal kırıklıklarıyla geciverdi işte..artık 1 senenin dolmasını bekleyip olmazse tüp bebek kararı almıştık..ve sonraa 10.ay ewet bu ay benim için coook önemli o ay ben kendi kendime düşündüm ya bu benin kaderime yazılmamıssa bosyere aglayıp sızlıyorum dedim ama yazılmıssa bi zamöanı vardır elbet benimde dedim we inanın coook rahat stressiz takıldım o ay vee olduuu..tabiki hiçbi sorun görünmüodu esimde ve bende..ha birde son iki ay yumurta catlatma ignesiyle destek sagladı hamilelige..igneyi vurulduum 2.ay hamile kaldım..belki ignesiz bile kalabilecektim bilemezdim..sadece moral moral we yüce allah ın alnınıza yazdıgı tarih..su an 4 aylık hamileyim darısı sizlerin basına..lütfen olmayacak deyip morallerinizi daha fazla bozmayı..
aslında bu ay biraz şüphelerim var ama :) her ay aynı şeyleri düşünüp sonra hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum. ablamla heyecandan ölücez:) bi an önce günler geçse de baksam
Sagol cnm destegin icin Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. cnm Allah anali babali buyutsun..hayirli bi evlat olsun.. yaramaz olsun bidelülülülülülü kaydirigubbakcemile2arkadaslar bende 3 senelik ewliyim..ve artık 2.senenin sonu bebek düşünmeye basladık.hemen ilk denemede olur zannettim 2 ay gecti, 3 ay gecti 5 ay gecti... (tabii nası gecti siz bana sorun).artık her ayın sonu bi hüsran hayal kırıklıgı aglamalar falan filan...inanın nası bi duygu oldugunu cook iyi bi,liri,m..tabiki 6 7 8 9 bombos aynı hayal kırıklıklarıyla geciverdi işte..artık 1 senenin dolmasını bekleyip olmazse tüp bebek kararı almıştık..ve sonraa 10.ay ewet bu ay benim için coook önemli o ay ben kendi kendime düşündüm ya bu benin kaderime yazılmamıssa bosyere aglayıp sızlıyorum dedim ama yazılmıssa bi zamöanı vardır elbet benimde dedim we inanın coook rahat stressiz takıldım o ay vee olduuu..tabiki hiçbi sorun görünmüodu esimde ve bende..ha birde son iki ay yumurta catlatma ignesiyle destek sagladı hamilelige..igneyi vurulduum 2.ay hamile kaldım..belki ignesiz bile kalabilecektim bilemezdim..sadece moral moral we yüce allah ın alnınıza yazdıgı tarih..su an 4 aylık hamileyim darısı sizlerin basına..lütfen olmayacak deyip morallerinizi daha fazla bozmayı..
selam kızlar ben dün hastalandım
umudumuz artık önümüzdeki aya kaldı inş.:Saruboceq:
arkadaslar bende 3 senelik ewliyim..ve artık 2.senenin sonu bebek düşünmeye basladık.hemen ilk denemede olur zannettim 2 ay gecti, 3 ay gecti 5 ay gecti... (tabii nası gecti siz bana sorun).artık her ayın sonu bi hüsran hayal kırıklıgı aglamalar falan filan...inanın nası bi duygu oldugunu cook iyi bi,liri,m..tabiki 6 7 8 9 bombos aynı hayal kırıklıklarıyla geciverdi işte..artık 1 senenin dolmasını bekleyip olmazse tüp bebek kararı almıştık..ve sonraa 10.ay ewet bu ay benim için coook önemli o ay ben kendi kendime düşündüm ya bu benin kaderime yazılmamıssa bosyere aglayıp sızlıyorum dedim ama yazılmıssa bi zamöanı vardır elbet benimde dedim we inanın coook rahat stressiz takıldım o ay vee olduuu..tabiki hiçbi sorun görünmüodu esimde ve bende..ha birde son iki ay yumurta catlatma ignesiyle destek sagladı hamilelige..igneyi vurulduum 2.ay hamile kaldım..belki ignesiz bile kalabilecektim bilemezdim..sadece moral moral we yüce allah ın alnınıza yazdıgı tarih..su an 4 aylık hamileyim darısı sizlerin basına..lütfen olmayacak deyip morallerinizi daha fazla bozmayı..
topiğinize yeni katıldım bu arada...1 yıllık evliyim,14 aylık aşağı yukarı...sizleri de tanımak isterim...
bende 1 yıllık evliyim bizde bebek yapmaya karar verdik ilk ay başarısız oldu sanırım bu ayda pek başarılı olduk sayılmaz çünkü kasıklarımda adet olacakmışım gibi bi ağrı var ilk ay psikolojikman hamileymiş gibi hissettim mide bulantıları baş dönmeleri iştahım falan arttı fakat adetim gelince hüsrana uğradım psikolojik etkileride oluyormuş eğer böyle belirtileriniz olursa sizde benim gibi hemen umutlanmayın Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah
canım minik fasulyen kocaman olmuştur inşallah görürsün pıtpıtlarını da merak etme büyüdüğü için ağrı yapıyordur ama sen yine de doktoruna danış seni çok merak ediyorum gerçekten habersiz bırakma[/QUO
canım sımdı geldım doktordan. haberler hem ıyı hem sıkıcı. sol tarafımdakı agrı ıyı degılmıs . yıne ıgne verdı. agır kaldırmak ve kocam yasak. fasulyem cok tatlı ama. llk defa bebege benzıyor. kaydirigubbakcemile3 ellerını oynatıyor. resmınde kafası gozlerı o kadar net kı acayıp oldum yaaaaa. annesı yer onun heryerını. canımın ıcı.
bizde yiyek bizede bırak butlarından popişinden ay minnoş ya hadi bakalım hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?