Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

merhaba bayanlar:)
1 yıllık evliyim .yaklaşık altı aydır korunmuyoruz eşimle. bebiş istiyoruz biz de:)
umudumu kesmiş gibiyim artık ama hayırlısı olsun diyip sabırla bekliyoruz:sinifsinif:

1 yıllık evliyim .yaklaşık altı aydır korunmuyoruz eşimle. bebiş istiyoruz biz de:)
umudumu kesmiş gibiyim artık ama hayırlısı olsun diyip sabırla bekliyoruz:sinifsinif:

ah be güzelim çok umutsuzluğa kapılma kısmetten ziyade bişey yok
bizde 1 yıllık evliyiz daha denemelere başlamadık ama ya olmazsa diye korkularım var açıkcası.umarım çok bekletmez meleğiniz

aslında bu ay biraz şüphelerim var ama :) her ay aynı şeyleri düşünüp sonra hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum. ablamla heyecandan ölücez:) bi an önce günler geçse de baksam

slm kızlar bende dun doktordaydım bebesım baya degısmıs bebek gıbı olmus aynıı benımkıde fasulyeye benzıyor doktor cok hareketlı dedı Allah herkese nasıp etsın

canım umutsuz olma doktorlar zaten bir birbuçuk yıl veriyor gebe kalmak için yani çok normal tatlım sen stres yaptığın için olmuyordur kafan rahat olsun öncelikle düşünme bunları

slm kızlar bende dun doktordaydım bebesım baya degısmıs bebek gıbı olmus aynıı benımkıde fasulyeye benzıyor doktor cok hareketlı dedı Allah herkese nasıp etsın

canımcım nerelersin yaw unuttun bizi artık bebişin değişti demek çok sevindim maşallah benimkide değişmiş ama hiç hareketli değildi uyuyordu sanırım annesi gibi uykulu

canım nerelerdesın yaa. gercı gecen baska topıkde gordum senı . hıc haber vermıyorsun nasılsın ne durumdasın. hamılelıgın nasıl gecıyor. benım bugunde asırı agrım var. sabah ıgnemı vuruldum ama faydası olmadı sanırım.

arkadaslar bende 3 senelik ewliyim..ve artık 2.senenin sonu bebek düşünmeye basladık.hemen ilk denemede olur zannettim 2 ay gecti, 3 ay gecti 5 ay gecti... (tabii nası gecti siz bana sorun).artık her ayın sonu bi hüsran hayal kırıklıgı aglamalar falan filan...inanın nası bi duygu oldugunu cook iyi bi,liri,m..tabiki 6 7 8 9 bombos aynı hayal kırıklıklarıyla geciverdi işte..artık 1 senenin dolmasını bekleyip olmazse tüp bebek kararı almıştık..ve sonraa 10.ay ewet bu ay benim için coook önemli o ay ben kendi kendime düşündüm ya bu benin kaderime yazılmamıssa bosyere aglayıp sızlıyorum dedim ama yazılmıssa bi zamöanı vardır elbet benimde dedim we inanın coook rahat stressiz takıldım o ay vee olduuu..tabiki hiçbi sorun görünmüodu esimde ve bende..ha birde son iki ay yumurta catlatma ignesiyle destek sagladı hamilelige..igneyi vurulduum 2.ay hamile kaldım..belki ignesiz bile kalabilecektim bilemezdim..sadece moral moral we yüce allah ın alnınıza yazdıgı tarih..su an 4 aylık hamileyim darısı sizlerin basına..lütfen olmayacak deyip morallerinizi daha fazla bozmayı..

ne güzel cnm evet sabrın sonu selamet umarım bizlerde çok fazla beklemeden hamiş kalırız gerçekten beklemek çok zormuş ama bigün gelicekse beklemeyede değer:CüvCüv:
sende sağlıkla kucağına al bebeğini inş.:Saruboceq:

Umudunu kesme bak hepimiz beraber ilerliyoruz...Bol bol dua edelim..

aslında bu ay biraz şüphelerim var ama :) her ay aynı şeyleri düşünüp sonra hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum. ablamla heyecandan ölücez:) bi an önce günler geçse de baksam

bende cok heyecanliyim yahuu :)

amin cnm ins. kucagina alirsin nur topu gibi :)) Bu arada hamislerin dualari kabul olurmuss bizde dua edin kizlaaaaarr.. :))

Sagol cnm destegin icin Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. cnm Allah anali babali buyutsun..hayirli bi evlat olsun.. yaramaz olsun bidelülülülülülü kaydirigubbakcemile2

selam kızlar ben dün hastalandım
umudumuz artık önümüzdeki aya kaldı inş.:Saruboceq:

Hayirlisi cnm uzulme stres yapmiyalim..:1hug:
bende øleyimde iste demesi kolay :roflol:

canım hosgeldın aramıza. Allah hayırlı dogumlar versın. bebısın cınsıyetı bellımı.

meralcım bırdahakı ay guzel haberlerın gelır ınsallah moral bozacak bısey yok canım.

hoşgeldin amin inşallah

kesme umudunu yaşasın ben şubatta 2 yıla giriyorum deneme yılım 2 olacak :) hiç problem yok tamamen psikolojik hayırlısı olsun sağlıklı olsun sabredecez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…