Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

evet ben hiç olmayacak fikrine kapılmıyorum yalnızca merak ediyorum fazlasıyla 2 yıldır kendime eziyet ettim olmadı bakalım vakti zamanı vardır elbet

evet ben hiç olmayacak fikrine kapılmıyorum yalnızca merak ediyorum fazlasıyla 2 yıldır kendime eziyet ettim olmadı bakalım vakti zamanı vardır elbet
canım herhangi bi sorun görünüyomu esinde veya sende..cünkü artık inan ki bebek sahibi olamayan kalmadı gibi bişe yani..yani 2 yıl oldu diosun doktorun ne dior??nedenini neye baglıor?

canım hosgeldın aramıza. Allah hayırlı dogumlar versın. bebısın cınsıyetı bellımı.

meralcım bırdahakı ay guzel haberlerın gelır ınsallah moral bozacak bısey yok canım.
sagol canım önceden bende bebek düşününler grubundaydım hamilelerin yazısmalarını bile okuyamıyodum cünkü zaman zaman umutsuzluga kapılıodum..lütfen sizde öyle olmayın..cinsiyet %60 erkek dio doktorum.tambelli degil.su an 2010 mart anneleri grubuna takılıorum..ümitsizlige kapılanların yazılarını okudukca onlara bunların bosuna oldugunu anlatmaya calısıorum elimden geldikce.insallah sizinde ii haberlerinizin alırım..

canım herhangi bi sorun görünüyomu esinde veya sende..cünkü artık inan ki bebek sahibi olamayan kalmadı gibi bişe yani..yani 2 yıl oldu diosun doktorun ne dior??nedenini neye baglıor?

:) haklı olarak sebep aranıyor tabi ama hiç bir sorun yok ben rahim filmine kadar çektirdim ama temiz eşimde aynı şekilde sorunsuz yalnız ben sık üşütüyorum mecbur arada ilaç kullanıyorum :) doktorun dediği tek şey ben iki ay öncesine kadar çatıda martıları yavrularını beslerken görüp hüngür şakır ağlıyordum :) psikoloji 0 dı yani olmuyor olmayacak benim olmuyor çok istiyorum allah vermiyor gibi abuk sabuk fikirlerim vardı :) nihayet şimdi daha iyi ve sakinim şu an bir üşütme problemim var yine ilaç kullanıcam sanırım bu ay önümüzdeki maçlara devam kısmetse gol atıcaz:)

Kizlar ne fark ettim biliyomusunuz,
bebek bebek diye baya arastirmaya konusmaya basladigimdan,
aklima gelince karnima bi agri giriyo ne oldugunu anlayamiyorum,
psikolojik olmayacak hamile kalamayacagim korkusundan mi yoksa ne bilmiyorum..
Allahim kimseye aratmasin yaklasik 4 ay oldu korunmayali..
Hayirlisi ins..enkisa zamanda olsun

canım ben doğum ve benzeri çok izliyordum artık hepsini bıraktım evet ağrı konusunda haklısın psikolojik canım en kısa zamanda sağlıklı bebiş tüm bekleyenlere allah nasip etsin sakın üzülme sen 4 ay diyorsun ben 2 yıl :) ben anca sakinleştim :) kötüyü düşünüp kötüyü çekmeyelim canım benim tabiki olacak sorunumuz yok ki olmaması için sadece vücudumuza zaman vermeliyiz :) bol bol gülelim kızlar gül bakim canımcım :)

kızlar ben hamileyim galiba kesin ama bilmiyorum
tarihi çok güzel hesapladım.tam zamanında boş geçirmedim adetime yaklaşık bir hafta var ama. bir haftadır çok midem bulanıyo özellikle sabahları. okula gidiyorum akşam eve gelene kadar kuytu köşeler bulup uyuyasım geliyo.yatağa yattığımda 12 saat uyuyorum zaten. karnımda çok kötü bir ağrı var. özellikle hareketlendiğimde bu ağrı artıyo. bi de bazen göbek deliğimde bi sancı oluyo. çok kötü oluyo hem de 1-2 dk kıpırdayamıyorum bile.

test yapmak için gecikmesini bekleyecek sabrım kalmadı meraktan ölücem. mirmirmirmir8-9-10 tarihlerinde adet olmam lazım ama. acaba test yapsam şimdi çıkar mı :) ne dersiniz?

dilerim hamilesindir ama bilgin olsun diye yazıyorum miğde bulantısı filan gibi belirtiler 10 haftadan sora oluyor diyordu bizim kızlar uyku halide (
eğer hamişsen gene teyze oluyom yihu değilsen bidahaki ay kısmetse teyze olurum kafanı takma sakın bende 8 deolucam bakalım

selam kıslar nasılsınız kızım 5 aylık oldu artık yarıladık herşey yolunda çok şükür darısı hepinizin başına inşallah
sakın stres yapmayın gerçekten çok fazla önemli bu akışına bırakınca oluyo herşey.öpüyorum hepinizi

çok sevindim inş. sağlıkla kucağını alırsın bebişini banada dua et canım unutma bak hee:CüvCüv:

hayırlı olsun cnm dikkat et kendinee
allah hayırlı doğum nasip etsin

hadı hayırlısı canım. darısı basımıza.

bende çok istiyorum 5 aydır evliyim.korunmayı bıraktım iğneyle korunduğum için belki hamileliğim geçikebilrmiş. .. he bu arada iğneyle korunmuş olan varmıydı aranızdaa??

canımm allah tamamına erdirsin hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…