yamancım yegenıne de cok gecmıs olsun canım. umarm cabul ıyılesır.
yelız hosgeldın aramıza. aslında ben de 2 ay ıcınde bebek ıstemene sasırdım ama senın bılecegın sey tabı. sormak ıstedıklerını sorabılırsın. bıldıgım kadarıyla cevap yazarım ama ne olursa olsun burda kımse doktor degıl ve doktordan alacagın bılgı saglıklı bılgıdır.bız sadece deneyımlerımızı paylasıyoruz canım.
benim öğrenmek istediğim (utanıyorum ama) ilişkiden sonra bazı arkadaşlar ayakları falan dik tutun diyor..varmı bunun doğruluk payı..
saol yamancım...teşekkürler..yaşım itibarıylamı ne (19 yaşındayım) her gece yumurtluyorum gibi oluyor..yada yeni evli olduğumdanmıdır acaba..herhangi bir sorun yoktur inşallah..evlendikten sonra akşamları böyle oluyor..kocişin hoşuna gidiyor ama:kedi:
benim öğrenmek istediğim (utanıyorum ama) ilişkiden sonra bazı arkadaşlar ayakları falan dik tutun diyor..varmı bunun doğruluk payı..
merhaba kızlar cuma günü test yaptıracağız demiştim ya eşim için. sonuçları çok güzel çıktı. doktor tüplerinde biraz tıkanıklık olsa bile bunlar yolunu bulamayacak spermler değil dedi yaaaa doktor yüzüme baka baka güldü normalde 40 milyon olması gereken sayı eşimde 82 milyon çıktı doktor gebelik açısından da çok kaliteliler siz zamanı tutturamıyorsunuz dediyaw arkadaşlar 9 ayda hiç mi zaman tuttmaz yaaa
saol jayacım dün gece spermler hep geri geldide..bende bir sorayım dedim..akşamları ayrıca şeyim hep ıslak nedense ..acaba sorun varmıdır..
iyiyim demetçim bebişte iyidir umarım henüz çok minik teyzesi :asigim:
dr.a da gitmedim daha.bu.c.tesi düşünüyorum gitmeyi inşallah
canım yapsana testi yaa benim adetten 1 gün önceki testim baya belirgindi
aman maşallah canım allahım nazardan saklasın
valla yarın yapacağım canım allahım hayırlısını verisn inşallah. senin başın dönüyor muydu hayatım ya benim birden başım dönüyor sanki kafam kayıyor gibi oluyorum bir tuhaf oluyor sonra da hafifi bir bulantı oluyor. bir de çok ayakta durunca belim ağrıyor.
evet erken evlendim..kociş çok istedi o da 19 yaşında ..duramadı bekleyemedi hınzır:kedi:
Hayırlısı cnm daha İlk ay zaten ÜzÜlcek bİŞey yok mİllet yıllarca denİyoo
ama umarım Çokta bekletmez mİnİĞİnİz
Ne hapıydı kullandıĞın cnm doĞum kontrol hapımı
bİ test al ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?