h g canim hayirlisi olsun hakkinda insallah olur en kisa zamandaaa
hayırlı olsun cnm
ikinizde istiyosanız yeni eski frketmez cnm karar sizinn umarım çok bekletmez bebeğiniz.
Ama şahsi düşüncem en az 1 yıl beklemek evliliğinde tadını almak lazım
AY NE GÜZEL İŞTE EVLİLİĞİNİN TADINIDA ALMIŞINIZ 2,5 YIL ÇOK İDEAL BİZ DAHA 1,5YILLIK EVLİYİZ AMA ÇOK ŞANSLISIN MŞLH İLK AYDA BEBEĞİN GELDİİ
NASIL KORUNUYOUNUZ PEKİ :CüvCüv: :ecrin_bebek: VARMI PÜF NOKTASI İLK AY DA KALMASI İÇİN :roflol:
bilgisayarindaki resimlerden eklemek icin sanirim blå gjennom dan giriyosun cnm.canım ya ben daha güzel bir resim koymak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bana anlatırmısın...opuyorumnanaktan
mrhaba arkdaşlar bende yeni üye oldum siteye ve çok hoş biyer herkes herşeyi paylaşıyor daha önce bi hamiilelik geçirdim ilk evliliğimden 7 aylıkdoğum oldu ve bundan 13 yıl önce şimdi ikinci evliliğim ve bebek istiyoruz eşim tedavi oldu ama hala olmuyo derken benimadetim yaklaşık 10 gündür gelmiyo ve ben bekliyorum her zamki gibi hayal kırıklığı olmasın die
ama sivilcler çıkıyo yüzümde daha önce hiç olmammıştı önceki adet dönemimde göğüslerim şişer ve ağrırdı ama şidmi öle bişi yok sizce gebe olabilirmiyim
kizlar gunaydin bugunde test yaptim ikinci cizgii biraz daha belirginlesmisti ve iki ayri marka aldimki acaba bu testtemi bi sorun var die ama ikiside ayni kalinlikta ciktiii.uffffffffff ne yazacagimi bilemiyorumm allah yardimcimiz olsunnn hepinize duaciyimmm.pazar gunu esimle tekrar bi test yapicaz o zamana kadar tam belli olurr.yeni yapicam test digital olani belki daha cikmaz diye onda yapmadim cizgililerden aldimm allahimm hakkimizda hayirlisini ver hepimizinn tum topiginnn....hepinizii optummm
ben kendim korunmadim hap felan hic almadim esim hep korundu.ben ovilaszon testi yaptim yumurtlama gunumu yakaladim bi kere beraber olduk ve simdi hamileyimmm
bilgisayarindaki resimlerden eklemek icin sanirim blå gjennom dan giriyosun cnm.
benimde hic bir belirtim yok bu ay. hosgeldin aramiza--
cnm yaaa tebrik ederim,hihoyyyt sence ben de yapsam cikarmi ki bgunumuz bereberdi :CüvCüv:
GÜnÜn geÇtİmİ cnm
hadİ sende bİ test yap bakalım
canim benim gunum daha gecmedi ovulasyondan sonra 12 gunum suan.ben almanyada yasiyorum sehir olarak stuttgart.gittigim bi doktor var gecen ay gitmistim bebek kesin olsun kan tahlili icin gitmem lazimm hayirlisi olsun hakkimizda allah isteyen herkeze versinn
canimm tam olarak 1 ayy oldu calismaya baslayali simdi gorumcemle konustumm o hemsire o soyledii pozitiff dedii.......olmasa hic cikmazdi dedi silikte olsa pozitif dedi allahimm sukurler olsunnnn cok mutluyumm allahim herkeze versin isteyennn hepinize duaciyim
Hıı ozaman bekle cnm
İnŞallah umudun kırılmaz meleĞİn senİnledİr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?