Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım inş pozitif sonuç alırsın adetin kaç gün geçmişti senin benim ilk hamileliğimi öğrenmeden önce adetim bir aydan sonraki on gün içinde yapmıştım çiftçizgi çıkmıştı üçgün sonra doktora gittim bir aylık hamilesin demişti sende öyle dene istersen bi nerede oturuyorsun sen ilçe olarak belirli bi doktorun varmı dualarım seninle cnm benim sende benim için dua et olurmu hayırlı haberlerini bekliyorum bu arada kızlar ben denemeyi bırakıcam ya çok korkuyorum hamile kalıpta ilaçların bebeğe zarar vermesinden bi tehlikeyi daha kaldıramam.. yamancım üzülme artık adetinden sonra korunmayı bırakıp denersiniz ve inş en kısa zamanda seninde haberlerini alırız üzme kendini..opuyorumnanaktan

KIZLAR BENDE YENı EVLıYıM VE HAMıŞ OLMAYA KARAR VERDıM BU AY ÜMıTLıYıM ıNŞALLAH OLUR HEPıMıZ BU ZEVKı TADARIZ DıLERıM

hosgeldin aramiza ins, hayirlisiyla dilegin olur..

yaa arkadaşlar benim kasık sancıları coştu iyice yaaa:bbo: üşüttüm mü noldum ben yarabbim.
yarın doktor yolları göründüüü

günaydın arkadaşlar,
idrar tahilim çıktı baya bi enfeksiyon kapmışım malesef:1no2: ama her ihtimale karşı jinekoloğumla da görüşmeden herhangi bi ilaç almayacağım

gecmis olsun bitanem yaa:çok üzgünüm:

delikafadulden ayy heycanimi mazur gor canim yaaa, biliyosun bu ikinci cizgi vara yoka cikmaz umitlenmeyelim ama olsada fena olmaz ben fistik:lepi:
hayirlisi ins.. Rabbim bu mutlulugu yasatsin tum isteyenlere:Saruboceq:
haberlerini bekliyoruz catlatmaaaaakannehir akannehir

Bat, nasilsin kusura bakma seni atlamisim. Bu arada gecmis olsun cnm, resimdeki ben degilim yinede tskler.. opuyorumnanaktan

JAYAAAA sen nerelerdesin yaw Olgayda yok Allah Alllaaah bak size ihtiyacimiz var Meryemimiz silik cizgi gormussssss. :)

Son düzenleme:

sağol burcuburcum bir türlü iyileşemedim kaç gündür bende resim koymak istiyorum ama nasıl koyulduğunu bimiyorumçok tatlı resimleriniz var hepinizindeopuyorumnanaktan

kızlar iyi geceler
bişi sormak istiyorum: bazen hamile kalmak isteyenlerin listesini görüyordum
artık yapılmıyormu?bende katılmak istiyorum ama görmedim hiç

canim benim gunum daha gecmedi ovulasyondan sonra 12 gunum suan.ben almanyada yasiyorum sehir olarak stuttgart.gittigim bi doktor var gecen ay gitmistim bebek kesin olsun kan tahlili icin gitmem lazimm hayirlisi olsun hakkimizda allah isteyen herkeze versinn

mrhaba arkdaşlar bende yeni üye oldum siteye ve çok hoş biyer herkes herşeyi paylaşıyor daha önce bi hamiilelik geçirdim ilk evliliğimden 7 aylıkdoğum oldu ve bundan 13 yıl önce şimdi ikinci evliliğim ve bebek istiyoruz eşim tedavi oldu ama hala olmuyo derken benimadetim yaklaşık 10 gündür gelmiyo ve ben bekliyorum her zamki gibi hayal kırıklığı olmasın die
ama sivilcler çıkıyo yüzümde daha önce hiç olmammıştı önceki adet dönemimde göğüslerim şişer ve ağrırdı ama şidmi öle bişi yok sizce gebe olabilirmiyim

hg aramıza cnm
ama bu ay tüm tanıdığım kişilerin adeti gecikti
buna bende dahil dün adet tarihim geçeli 10. Gündü ve gece geldi korunmamıza rağmen bende hamile zannettim kendimi
hevesini kırmak istemem ama bu gecikme çok heveslendirmesin seni bi test yap bakalım hadi hayırlısı

kizlar gunaydin bugunde test yaptim ikinci cizgii biraz daha belirginlesmisti ve iki ayri marka aldimki acaba bu testtemi bi sorun var die ama ikiside ayni kalinlikta ciktiii.uffffffffff ne yazacagimi bilemiyorumm allah yardimcimiz olsunnn hepinize duaciyimmm.pazar gunu esimle tekrar bi test yapicaz o zamana kadar tam belli olurr.yeni yapicam test digital olani belki daha cikmaz diye onda yapmadim cizgililerden aldimm allahimm hakkimizda hayirlisini ver hepimizinn tum topiginnn....hepinizii optummm

ay bende heyecanlandm cnm yaa
bence hamilesin çünki silikte olsa çizgi var baksanaa
hadi hayırlısı bi kan testi yaptırsann
kaç aydır deniyonuz

ay bende heyecanlandm cnm yaa
bence hamilesin çünki silikte olsa çizgi var baksanaa
hadi hayırlısı bi kan testi yaptırsann
kaç aydır deniyonuz

canimm tam olarak 1 ayy oldu calismaya baslayali simdi gorumcemle konustumm o hemsire o soyledii pozitiff dedii.......olmasa hic cikmazdi dedi silikte olsa pozitif dedi allahimm sukurler olsunnnn cok mutluyumm allahim herkeze versin isteyennn hepinize duaciyim

cnm benim çok sevindim
evt olmasa çıkmıyo
bak benim 10 gün gecikti ama çizgi çıkmadı hiç
ilk ay tutmuş gözün aydın
folik asit kullanıyomusun

[
evet canim kullaniyorum 1 ay once basladim ama bitti bi kac gundur almadim oglenci oldugum icin sabahlari bi zere cikamiyorum kardesimden simdi test istedim digtal olaninla bakicam bidahaa inanamak cok guc yaaa allahimm yardim etsinn banaaa

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bakalım bende bebek isteyenlerdenim. yeni evliyim ama istiyoruz bakalım hayırlısı olsun

Nıye gÜŞÇ olsun kı cnm ne gÜzel ıŞte
evlenelı ne kadar oldu
bende daha Önce folık asıt kullanmıŞtım bende Çok ıŞtah aÇtı yaaa
resmen mıdem kazınıyodu
sende de oldumu

Nİye gÜŞÇ olsun kİ cnm ne gÜzel İŞte
evlenelİ ne kadar oldu
bende daha Önce folİk asİt kullanmıŞtım bende Çok İŞtah aÇtı yaaa
resmen mİdem kazınıyodu
sende de oldumu

ne bilim canim yaaaa allahim insallah sanada veriri istedigin zamanda.benimde cok karnim acikiyorrr kilo aldim onun yuzunden.ben 2 bucuk yillik evliyimm simdiye dek hic bebek kararimiz yoktu gecen ay komsum bana hamilemisin dedi bende yok felan dedim o girdi aklimaa olsun felan derken bi baktim suan hamileyimmm teyzesi cok yaramaz olcakkk bu simdiden kasiklarimmmii agritiyorr ama hic sikayetci degilimm alllahimma sukurler olsunnnn yoksa cok kotu olurdum olmasaydiii

AY NE GÜZEL İŞTE EVLİLİĞİNİN TADINIDA ALMIŞINIZ 2,5 YIL ÇOK İDEAL BİZ DAHA 1,5YILLIK EVLİYİZ AMA ÇOK ŞANSLISIN MŞLH İLK AYDA BEBEĞİN GELDİİ
NASIL KORUNUYOUNUZ PEKİ :CüvCüv: :ecrin_bebek: VARMI PÜF NOKTASI İLK AY DA KALMASI İÇİN :roflol:

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bakalım bende bebek isteyenlerdenim. Yeni evliyim ama istiyoruz bakalım hayırlısı olsun

hayırlı olsun cnm
ikinizde istiyosanız yeni eski frketmez cnm karar sizinn umarım çok bekletmez bebeğiniz.
Ama şahsi düşüncem en az 1 yıl beklemek evliliğinde tadını almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…