tsk ederim canim doktora daha gitmiycem kesin bi cift cizgi olsun daha belirgin burada randevu ile gitmem lazim biraz beklerim zani doktor icin hayirlisi olsun.benim arkadasimda bu ay grip olmustu o arada adet gecikmesi olmus hamile cikti ilk aylarda bi zarari olmuyomuss dua et cani benim icin nolurrr allha yardimcin olsunnn
KIZLAR BENDE YENı EVLıYıM VE HAMıŞ OLMAYA KARAR VERDıM BU AY ÜMıTLıYıM ıNŞALLAH OLUR HEPıMıZ BU ZEVKı TADARIZ DıLERıM
yaa arkadaşlar benim kasık sancıları coştu iyice yaaa:bbo: üşüttüm mü noldum ben yarabbim.
yarın doktor yolları göründüüü
günaydın arkadaşlar,
idrar tahilim çıktı baya bi enfeksiyon kapmışım malesef:1no2: ama her ihtimale karşı jinekoloğumla da görüşmeden herhangi bi ilaç almayacağım
gunaydin kizlar sizinle bisey paylasmak istedim ben poyitif idrar testi ornekleri olan topigi inceledim ve orada 11 12 gunlerinde bile silikte olsa pozitif olan bi cok kisi vardi ben bugun sirf denemk icin yaptim ikinci cizgi cok silik ama umitlenmek istemiyorum bi kac gun sonra tekrar deniycem dua edin nolurrr
hosgeldin aramiza ins, hayirlisiyla dilegin olur..
gecmis olsun bitanem yaa:çok üzgünüm:
delikafadulden ayy heycanimi mazur gor canim yaaa, biliyosun bu ikinci cizgi vara yoka cikmaz umitlenmeyelim ama olsada fena olmaz ben fistik:lepi:
hayirlisi ins.. Rabbim bu mutlulugu yasatsin tum isteyenlere:Saruboceq:
haberlerini bekliyoruz catlatmaaaaakannehir akannehir
Bat, nasilsin kusura bakma seni atlamisim. Bu arada gecmis olsun cnm, resimdeki ben degilim yinede tskler.. opuyorumnanaktan
JAYAAAA sen nerelerdesin yaw Olgayda yok Allah Alllaaah bak size ihtiyacimiz var Meryemimiz silik cizgi gormussssss. :)
nasil konuldugunu anlatacaktim, koymussun bile sen =)
canım inş pozitif sonuç alırsın adetin kaç gün geçmişti senin benim ilk hamileliğimi öğrenmeden önce adetim bir aydan sonraki on gün içinde yapmıştım çiftçizgi çıkmıştı üçgün sonra doktora gittim bir aylık hamilesin demişti sende öyle dene istersen bi nerede oturuyorsun sen ilçe olarak belirli bi doktorun varmı dualarım seninle cnm benim sende benim için dua et olurmu hayırlı haberlerini bekliyorum bu arada kızlar ben denemeyi bırakıcam ya çok korkuyorum hamile kalıpta ilaçların bebeğe zarar vermesinden bi tehlikeyi daha kaldıramam.. yamancım üzülme artık adetinden sonra korunmayı bırakıp denersiniz ve inş en kısa zamanda seninde haberlerini alırız üzme kendini..opuyorumnanaktan
mrhaba arkdaşlar bende yeni üye oldum siteye ve çok hoş biyer herkes herşeyi paylaşıyor daha önce bi hamiilelik geçirdim ilk evliliğimden 7 aylıkdoğum oldu ve bundan 13 yıl önce şimdi ikinci evliliğim ve bebek istiyoruz eşim tedavi oldu ama hala olmuyo derken benimadetim yaklaşık 10 gündür gelmiyo ve ben bekliyorum her zamki gibi hayal kırıklığı olmasın die
ama sivilcler çıkıyo yüzümde daha önce hiç olmammıştı önceki adet dönemimde göğüslerim şişer ve ağrırdı ama şidmi öle bişi yok sizce gebe olabilirmiyim
kizlar gunaydin bugunde test yaptim ikinci cizgii biraz daha belirginlesmisti ve iki ayri marka aldimki acaba bu testtemi bi sorun var die ama ikiside ayni kalinlikta ciktiii.uffffffffff ne yazacagimi bilemiyorumm allah yardimcimiz olsunnn hepinize duaciyimmm.pazar gunu esimle tekrar bi test yapicaz o zamana kadar tam belli olurr.yeni yapicam test digital olani belki daha cikmaz diye onda yapmadim cizgililerden aldimm allahimm hakkimizda hayirlisini ver hepimizinn tum topiginnn....hepinizii optummm
ay bende heyecanlandm cnm yaa
bence hamilesin çünki silikte olsa çizgi var baksanaa
hadi hayırlısı bi kan testi yaptırsann
kaç aydır deniyonuz
canimm tam olarak 1 ayy oldu calismaya baslayali simdi gorumcemle konustumm o hemsire o soyledii pozitiff dedii.......olmasa hic cikmazdi dedi silikte olsa pozitif dedi allahimm sukurler olsunnnn cok mutluyumm allahim herkeze versin isteyennn hepinize duaciyim
Nİye gÜŞÇ olsun kİ cnm ne gÜzel İŞte
evlenelİ ne kadar oldu
bende daha Önce folİk asİt kullanmıŞtım bende Çok İŞtah aÇtı yaaa
resmen mİdem kazınıyodu
sende de oldumu
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bakalım bende bebek isteyenlerdenim. yeni evliyim ama istiyoruz bakalım hayırlısı olsun
ne bilim canim yaaaa allahim insallah sanada veriri istedigin zamanda.benimde cok karnim acikiyorrr kilo aldim onun yuzunden.ben 2 bucuk yillik evliyimm simdiye dek hic bebek kararimiz yoktu gecen ay komsum bana hamilemisin dedi bende yok felan dedim o girdi aklimaa olsun felan derken bi baktim suan hamileyimmm teyzesi cok yaramaz olcakkk bu simdiden kasiklarimmmii agritiyorr ama hic sikayetci degilimm alllahimma sukurler olsunnnn yoksa cok kotu olurdum olmasaydiii
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bakalım bende bebek isteyenlerdenim. Yeni evliyim ama istiyoruz bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?