Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

SEVGİLİ BAT,
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMCIM.AH o dediklerini bir yapabilsem.GÜÇLÜ Bir kadın değilim ama hala beni güçlü bir kadın sanan benden büyük olmasına rağmen çocuk gibi herşeyi benden bekleyenler de yok değil hani...neyse dualarını esirgeme canım beniiiiim:)

slm kizlar sizi unuttugum yokk bu hafta sabahci calistim hep oyuzden yorgunluktan hic giremedimm.bugun doktor randevumuz vardii bebisimi gordum allaha sukur ilk resmimizide aldik 5 haftalik miss 23 agustos dogum gunumuz insallah hersey simdilik normal dedi doktorumuz 4 hafta sonra yine doktora gidicez kalb atislari icin 12.haftasindada bi sorun olup olmadigina bakilacakk insallah bebisim saglicakla dogar hepinize duaciyim insallah en kisa zamanda sizde bu duyguyu tadarsiniz cok guzel bi duygu bebisini kucucukte olsa ekranda gormekkk hepinizii optuk teyzeleriii

hannemcim sana birşey diyeyimmiaslında bende hiç güçlü bir kadın değilim ama atlattım zorda olsa atlattım tabisenin durumun daha zor canım benim eşinden daha evliliğinin cicim ayında ayrı kalman seni dahada güçsüz kılıyo ama güçlü olamasanda gayret et güçsüzlüğe inat sabır et unutma sabrın sonu selametir en kısa zamanda eşine kavuşursun inşallah dularım seninle canım....:Saruboceq:

canım ya çok sevindim hadi hayırlısı bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah senin adına çok mutluyum inan kendine dikkat et olurmu çok yorma kendini yiğenimize iyi bak tez zamanda kavuşursun inş amiinnnn:CüvCüv:

almanyaya ilk kar dustuu heryer buzzz sadece camdan bakabiliyorummm...bebisimlee ilkk karimizidaa gordukkk insallah dogdugunuda gorurummmm karnimdada olsaa annesine yoldasss oluyorr melegimmm...............

selam kızlar. bende hala tık yok . ben bu sabah yine kalktım 4. ve son testimi yaptım . yine negatif çıktı öyle şüpheli bir durumda yok . eşime de gösterdim . tek çizgi gördün demi diye. sonra da farlutalımı içtim:) walla artık bebek vardıysa da farlutal zarar verir mi bişey olurmu bilmiyorum. doktorum 10 gün bekle al farlutalını 5. gün de tek klomenle başla demişti. yapcak bişey yok bekle bekle stres oldum kan testi falan da istemiyorum çıkmıcak biliyorum . içtim gitti. belim bugün ağrımaya başladı geliyor galiba :
karar verdim bana gelmek istemeyen bebeişi ben de doğurmayacam :) gelcekse gelsin doğurayım canım :)

deryacım benim iki ayda yedi kilo verdiğim bi diyetim vardı,temeli ekmek,pilav ve makarnadan uzak durmaktı...ekmek olarak unonun geleneksel esmer ekmeğini tüketiyodum,bol su içiyodum ve kesinlikle spor yapıyodum..

canım teşekkür ederim başladık bir şeye bakalım ne olcak :) şöyle daha süratli kilo verdircek bir diyeti olan var mı ???

teşekkür ederim . ben de pko var. canım adetim gecikti büyük ihtimalle yine yumurtam gelişmedi ve çatlayan da bişey olmadığından adet olamadım . bende farlutal başladım bugün . garip ağrılar başladı.

bakalım hayırlısı dicez:)

KISLAR GÜNAYDINNNN

bebeğime;

Ne uzun bir bekleyiş bu böyle
Günler geçmek bilmiyor sanki
Birlikte çıktığımız bu uzun yolda
Mutluluğu birlikte avuçlayacağız bebeğim
Ardı arkası gelmiyor hasretin
Dinmiyor yüreğimdeki heyecan
Sensiz geçen günlere inat
Ruhumda sana kavuşmanın telaşı var

Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Seni kollarıma alıp doyasıya sarılmak
Saçlarını okşayıp pamuk ellerini tutmak
Dahası
sana sevdamın şiirini okumak istiyorum

evet kıslar hamileyimmmmm..............
rabbime şükürler olsun

canim sana agustos anneleri topigindende yazmistimm cokkkkkkkkk sevindimm bebisime kardes geliyorrrr hayirliii olsunn saglicakla dogsunn insallahhh

canım benim ya çok sevindim hadi gözün aydın kucağına alacağın gün çabuçak gelir inşallah ne güzel ya hamişlerimiz çoğalıyo darısı tüm isteyenlere topiğimizde olana kızlara ve bana benim adetime beş gün var hiç umudum yok ama inşallah rabbim benide sevindirir dua edin kızlar bende sizin duacınızım...

iyiyim yamancım sen nasılsın bi kaç gündür girmiyorsun topiğe nasıl gidiyo çalışmalara başladınmı....

iyiyim yamancım sen nasılsın bi kaç gündür girmiyorsun topiğe nasıl gidiyo çalışmalara başladınmı....

iyim cnm nolsun iş güç işte
henüz çalışmalara başlamadık cnm
bakalım ne zaman kısmet olucak

günaydın kızlar nasılsınız hamişlerimiz ve bebişleri nasıllar umarım hepiniz iyinisizdir..
kızlar beklemedeyim adetime 3 gün var ve bende adet düzensizliğide var bakalım zaman ne gösterecek benim için dua edin kızlar.....

canım benım yaa bu ne guzel bır haber. ve ne kadar guzel hazırlamıssın haberı gercekten cok sevındım gozun aydın. Allah sonuna kadar hayırlısıyla gotursun canım. darısı tum ısteyenlerın basına.
hannemcım sen nasılsın. senı topıkte gorunce hosuma gıdıyor valla. olgay senı de ozledık artık bebısımız ne durumda . terkettın bızı sımdıden. umutluyuz... oglumun kankası napıyor yaa sen nerelere kayboldun. valla sız yoksunuz dıye gelesım yok buraya. yaman zaten tembel. hadı basla artık calısmalara neyı beklıyorsunkı. az kaldı az. burcu, bat, yaman baska kım kaldı kızlar takıp etsenıze yaa. hazırlayın lısteyı hadı canlanın hareketlenın.

benım oglusum 5,5 ayını bıtırıdı teyzelerı. artık yavas yavas hareketlenmeye basladık. tekmelerımızde baslarsa ne guzell. du hafta yalancı dogum sancıları oluyormus. dun tanıstık o sancılarla da. herkese mutlu bır gun dııyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…