canım ya çok üzüldüm durumun gerçekten zor ama güçlü olman lazım cnm benim bende 1.5 aylık bebeğimi kaybettim çok zor bişey ben hala ultrasonlarını saklıyorum biliyomsun bunu hiç dile getirmemiştim evet ben hiç oluşmamış bebeğimin ultrasonlarını saklıyorum baktıkça içim eziliyo ama bu bize daha çok zarar veriyo senden istediğim kendini bırakma sakın stres yapma çünkü stres bile çocuğunun olmasını engelliyo eşinin durumuna gelince inş tayinin eşinin bulunduğu yere çıkar senin için dua edicem allah yar ve yardımcın olsun cnm benim lütfen moralini bozma belki çocuğun yok kendi canından ama senin onlarca çocuğun var öğrencilerin onlarla özlemini birazda olsa gidermeye çalış arkadaşım dularım seninle...:Saruboceq:
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese nasılsınız yamancım başladınmı çalışmalara durmak yok bebiş olana kadar devam dmtumt84 nerelerdeydin uzun zamandır gözükmüyosun topikte meryemcim hamile kalınca bizi unuttunmu yoksa seninde sesin soluğun kesildi nerelerdesin burcuburcum hayırlısı olsun bi dahaki aya inşallah dasildavido sende umarım bir dahaki aya hamile kalırsın inşallah eyni yılda güzel haberler alırız hepinizden sonra benden allahım dualarımızı kabul eder inşallah....opuyorumnanaktan
SEVGİLİ BAT,
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMCIM.AH o dediklerini bir yapabilsem.GÜÇLÜ Bir kadın değilim ama hala beni güçlü bir kadın sanan benden büyük olmasına rağmen çocuk gibi herşeyi benden bekleyenler de yok değil hani...neyse dualarını esirgeme canım beniiiiim:)
slm kizlar sizi unuttugum yokk bu hafta sabahci calistim hep oyuzden yorgunluktan hic giremedimm.bugun doktor randevumuz vardii bebisimi gordum allaha sukur ilk resmimizide aldik 5 haftalik miss 23 agustos dogum gunumuz insallah hersey simdilik normal dedi doktorumuz 4 hafta sonra yine doktora gidicez kalb atislari icin 12.haftasindada bi sorun olup olmadigina bakilacakk insallah bebisim saglicakla dogar hepinize duaciyim insallah en kisa zamanda sizde bu duyguyu tadarsiniz cok guzel bi duygu bebisini kucucukte olsa ekranda gormekkk hepinizii optuk teyzeleriii
deryacım benim iki ayda yedi kilo verdiğim bi diyetim vardı,temeli ekmek,pilav ve makarnadan uzak durmaktı...ekmek olarak unonun geleneksel esmer ekmeğini tüketiyodum,bol su içiyodum ve kesinlikle spor yapıyodum..
günaydın cnm hayırlı cumalar öncelikle geçmiş olsun umarım tamamen iyileşmişsindir tam olarak hastalığını anlayamasamda bende 5 temmuz 2008 de evlendim bizde 6 ay önce karar verdik bebiş yapmaya ilk iki ay sürekli denememize rağmen hamile kalamadım ve benim adet düzensizliğimde var neyse doktora gittim adet düzensizliğimin olduğunu ve çocuk istediğimi söyledim ultrasonla alttan muayene etti ve yumurtalıkların çok tembel çalışıyo dedi ve ilaç verdi ilacın adını hatırlamıyorum ama tüp bebek tedavisinde kullanılan bi ilaçmış onu kullandıktan sonra hemen ilk muayenemde çatlama gerçekleşti ilk ilişkide hamile kaldım ama 1.5 aylıkken düşük yaptım şimdi tekrar başladık inşallah çatlama tedavisine gerek kalmadan hamile kalırım seninde günün geçmiş inşallah bebeğin seninledir cnm dua edicem senin için güzel haberlerini bekliyorum...:enbuyukkk:
KISLAR GÜNAYDINNNN
bebeğime;
Ne uzun bir bekleyiş bu böyle
Günler geçmek bilmiyor sanki
Birlikte çıktığımız bu uzun yolda
Mutluluğu birlikte avuçlayacağız bebeğim
Ardı arkası gelmiyor hasretin
Dinmiyor yüreğimdeki heyecan
Sensiz geçen günlere inat
Ruhumda sana kavuşmanın telaşı var
Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Seni kollarıma alıp doyasıya sarılmak
Saçlarını okşayıp pamuk ellerini tutmak
Dahası
sana sevdamın şiirini okumak istiyorum
evet kıslar hamileyimmmmm..............
rabbime şükürler olsun
KISLAR GÜNAYDINNNN
bebeğime;
Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Dahası
rabbime şükürler olsun
iyiyim yamancım sen nasılsın bi kaç gündür girmiyorsun topiğe nasıl gidiyo çalışmalara başladınmı....
KISLAR GÜNAYDINNNN
bebeğime;
Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Dahası
rabbime şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?