Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bat canım Allah hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:
ben de bu ay yumurtlama testi kullanacam inşallah işe yarar,
ayın 29u ya da 30 u muhtemel yumurtlama günlerim

inş canım inş.dualarını bekliyorum inş:)öpüyorum rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah:)

canım neim her zaman duacınım senin ve tüm arkadaşlarım için dua ediyorum senin için ayrı dua ediyorum şunu unutmaki bazı acıları tatmadan mutluluğa erişemiyorsun umuyorum kiseninde öyle olacak sen yeterki umudunu yitirme inanıyorum bu kadar sıkıntıdan sonra özlediğin hakkettiğin mutluluğa kavuşacaksın allah gönlüne göre versin inşallah aminnn...

Yamancım soyadım bat o yÜzden ya onu soracaktım nasıl deĞıŞtırebılırım rumuzumu bıbılgın varmı

bat canım allah hayırlısını nasip etsin :saruboceq:
Ben de bu ay yumurtlama testi kullanacam inşallah işe yarar,
ayın 29u ya da 30 u muhtemel yumurtlama günlerim

sağol cnm doğruyu söylemek gerekirse ben yumurtlama günlerimi anlayamıyorum doktorum adetin 11.13. Ve 15. Günleri dene dedi ondan sonra gün aşırı deneyin dedi yaptık bakalım 2 sonra adet olmam gerekiyo ama adet süzensizliğide var yani karışık benim iş sabırla günümün geçmesini bekliyorum senin ne zaman adet günün bu ayın 29umuydu...

canım benim son adet günüm 17 aralıktı... internetteki hesaplayıcılara göre muhtemel yumurtlama günüm 29 aralık ama ben test yapıp işimi sağlama almayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

canım benim son adet günüm 17 aralıktı... internetteki hesaplayıcılara göre muhtemel yumurtlama günüm 29 aralık ama ben test yapıp işimi sağlama almayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

hadi bakalım cnm çalışmalara son sürrat devam inşallah yeni yılda alırız güzel haberlerini..turkbayragi

merhaba arkadaşlar bende bebek için çalışmalara başladım bu ay ocağın ikisinde adet olmam gerekiyor bakalım inşallah olmam tez elden bebeğime kavuşurum inşallah rabbim bütün isteyen herkese versin inallah :Saruboceq:

amin cnm hg aramızaaaaaaaaaaaaaaaaa

gunaydın kızlar. yaa dıkkat ettım de hamıle kalan topıgı terkdıyor. yaman candynın dogumu ne zamana denk gelıyor bılıyormusun.

gunaydın kızlar. Yaa dıkkat ettım de hamıle kalan topıgı terkdıyor. Yaman candynın dogumu ne zamana denk gelıyor bılıyormusun.

haklısın cnm hamile olan gelmiyo bidaha
candy in doğumu ne zaman bilmiyorum cnm
sen nasılsın

aleynacım hoşgeldin aramıza inşallah adet olmazsında bebişin seninledir benim yarın adet olmam gerekiyo bakalım bende beklemedeyim inşallah bebeğim benimledir dua et benim için...:CüvCüv:

hoşbulduk arkadaşlar dualarım sizinle canım allah aratmasın tez elden sağlıkla sıhhatele kavuşalım inşallah bebişlere batcım hadi bakalım inşallah yarın kırmızıların gelmez.bende ayın 2 sinde adet olcam ama hamilelik belirtisi felan yok şuanda sadece kasıklarım ağrıyo özellikle sağ taraf bu belirtimi bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum

canım inşallah yarın görmem ama benim adet düzensizliğim var o yüzden hamile olup olmadığımı öğrenmek zaman alıcak bende bir haftadır kasık batması sol tarafımda özellikle mide bulantısı çok olmasada hissedilir derecede ve karnım ve belim çok ağrıyo ilk hamileliğimde bunların dışında göğüslerim çok acıyodu ama şimdiyok öyle bişey bende ümitlenmek istemiyorum eğer hasta olursam doktor yolu gözüküyor bana tedavi görücem...

cnm evt arkadaş bırakcaktı eve gelince birden çıktım
aşkolsun küsermiyim neden küseyim
sen neler yapıyosunn

anladım cnm bende bi an üzüldüm ben ne yapayım heyecanla günümün geçmesini bekliyorum ama günler geçmek bilmiyor sen neler yapıyosun seni tanımak istiyorum kendinden bahsedermisin biraz senin gerçek adınmı yaman canım...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…