canım benım yaa bu ne guzel bır haber. ve ne kadar guzel hazırlamıssın haberı gercekten cok sevındım gozun aydın. Allah sonuna kadar hayırlısıyla gotursun canım. darısı tum ısteyenlerın basına.
hannemcım sen nasılsın. senı topıkte gorunce hosuma gıdıyor valla. olgay senı de ozledık artık bebısımız ne durumda . terkettın bızı sımdıden. umutluyuz... oglumun kankası napıyor yaa sen nerelere kayboldun. valla sız yoksunuz dıye gelesım yok buraya. yaman zaten tembel. hadı basla artık calısmalara neyı beklıyorsunkı. az kaldı az. burcu, bat, yaman baska kım kaldı kızlar takıp etsenıze yaa. hazırlayın lısteyı hadı canlanın hareketlenın.
benım oglusum 5,5 ayını bıtırıdı teyzelerı. artık yavas yavas hareketlenmeye basladık. tekmelerımızde baslarsa ne guzell. du hafta yalancı dogum sancıları oluyormus. dun tanıstık o sancılarla da. herkese mutlu bır gun dııyorum
jayacım ben burdayım benden çok giren yoktur herhalde topiğe benim adetime 3 gün var daha beklemedeyim ama ümidim yok çok fazla belirtide yok önceki hamileliğimde göğüslerim çok ağrımıştı el vurulmuyodu o derece kasıklarım ve karnım çok ağrımıştı ama şimdi yok değişiyormu acaba belirtiler hamileliklerde senin ne güzel yolu yarılamışsın allah sağlıkla kucağına alacağın günleride çabuk getirsin inşallah kızlar toplanın sohbet edelim ya canım çok sıkılıyo benim midem bulanıyo bi kaç gündür bugünde kasıklarım acayip sancı yapıyo adet olucam galiba rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimiz için aminnnnn...:saruboceq:
hannemcim sana birşey diyeyimmiaslında bende hiç güçlü bir kadın değilim ama atlattım zorda olsa atlattım tabisenin durumun daha zor canım benim eşinden daha evliliğinin cicim ayında ayrı kalman seni dahada güçsüz kılıyo ama güçlü olamasanda gayret et güçsüzlüğe inat sabır et unutma sabrın sonu selametir en kısa zamanda eşine kavuşursun inşallah dularım seninle canım....:Saruboceq:
canım benım yaa bu ne guzel bır haber. Ve ne kadar guzel hazırlamıssın haberı gercekten cok sevındım gozun aydın. Allah sonuna kadar hayırlısıyla gotursun canım. Darısı tum ısteyenlerın basına.
Hannemcım sen nasılsın. Senı topıkte gorunce hosuma gıdıyor valla. Olgay senı de ozledık artık bebısımız ne durumda . Terkettın bızı sımdıden. Umutluyuz... Oglumun kankası napıyor yaa sen nerelere kayboldun. Valla sız yoksunuz dıye gelesım yok buraya. Yaman zaten tembel. Hadı basla artık calısmalara neyı beklıyorsunkı. Az kaldı az. Burcu, bat, yaman baska kım kaldı kızlar takıp etsenıze yaa. Hazırlayın lısteyı hadı canlanın hareketlenın.
Benım oglusum 5,5 ayını bıtırıdı teyzelerı. Artık yavas yavas hareketlenmeye basladık. Tekmelerımızde baslarsa ne guzell. Du hafta yalancı dogum sancıları oluyormus. Dun tanıstık o sancılarla da. Herkese mutlu bır gun dııyorum
progesteron hormonu hakkında yardım kızlar
1.5 yıllık evliyim artık bir bebeğimizz olsun istiyoruz bu ay korunmayı bıraktık ben polikistik over hastasıyım ve geçen gün dr.a gittiğimde adetimin 3. günü bende bir takım tahliller yaptırmamı istedi ve sadece progesteron yüksek çıktı tam olarak bir şey söylemedi dr.ama merak ediyorum sizler yardımcı olabilir misiniz...benim sonucum 4.55 çıktı aralık değerleri ise
referans değer 0.4-4.28
oral kontraseptif 0.14-1.11
foliküler faz 0.40-1.02
lutefal faz 1.26-4.28
post menapoz 0.23-1.36 sizce bu ne demek yumurtlamama oluyor mudur?
jaya canım nasılsın bebiş nasıl tekmelemeye başladı mı ,,,,ben buralarda olduğumda siz yoksunuz ve hep misafirlerim oluyor nete girmeye pek vaktim olmadı o yüzden de pek görüşemedik arkadaşlar hepinizi çok özledim umarım herkes de güzel haberler vardır Allah hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?