cnm ya du hemen ne bu moral bozmalar yaaa
belki gç döllenmedir idrara geç yansıyabiliyor
üzülme cnm lütfenn
ben de yapıyo.halsizlik,baş dönmesi,ishal.hepsi birlikte de olduğu oluyo bazen.selam arkadaslar....benim gecen hafta idrar enfeksiyonum oldu ve doktora gittim bana antibiyotik verdi ama 3 gundur cok halsizim..antibiyotik halsizlik yaparmi bazende sanki biraz atesim cikiyor(
merhaba arkadaşlar adetime 3 gün var belim ağrıyor sırtımda ağrıyor kasıklarımda ağrıyor önceki aylarda adet belirtilerimde bel ağrısı ve sırt ağrısı olmazdı acaba hamile olabilirmiyim ümitlendim bianda ama bunların dışındada hiç hamilelik belirtisi yok
goguslerinde agri varmi??......benim her ay adetime 1 hafta kala goguslerim agrir...bu ay cok calismistik bebek icin ama yine goguslerim agriyor 3-4 gundur...adetime 2 gun kaldi yani adet belirtim basladi(
canım göğüs ağrım zaten her ay adet belirtimde olur bu ay ekstra bel ağrısı ve sırt ağrısı oldu hayırlısı bakalım inşallah yaaa.. adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyomuş sende ümidini kesme belli olmaz allahım inşallah isteyen herkese verir:Saruboceq:
yamancım sağol cnm benim desteğini esirgemediğin için ya geç döllenme yada adet düzensizliğinden kaynaklanıyor adet olacağım eğer olursam adetimin3.günü doktordayım çağırmıştı çünkümafoldumben
selam kızlar...sabah dişçiye gittim. Doktorda sıra beklerken kadın douma da gireyim bakalım ne dicek dedim bir cesaretle. Başka bir hastane ve başka bir doktor. Belki bilen vardır. Semra şentürk.
Doktora hikayemi özetle anlattım. Muayene etti. Ve hemen bugün klomene başlıyorsun günde 2 talet alacaksın dedi. Bu şekilde takip yapıcaz önce dedi. Kutu bitince 1-2 gün içinde gel . Adetinin 8.-9. Gününe denk gelecek ; gel ve yumurta takibini yapmaya başlayalım dedi. Bu ay bu şekilde takip yapıcaz . Yumurtan olursa bu şekilde günde 2 tablet denicez hamile kalana kadar. Olmaz ise basamak yolu dediğimiz max. Günde 5 tablte kadar çıkartabiliriz yumurtan gelişsin diye. Bunu da sık takip ile yapıaz dedi. Bu doktor hastanenin tanıtım sayfasında okudum 10 yıl tüp bebek tedavisinde çalışmış...
Eşim içinde spermogram testi yaptırmasını istedi. Bazen biz bayanla uğraşırken asıl sorunun erkekte olduğuu görüyoruz dedi. Eşinde testini yaptırsın dedi. Bakalım . Maltepede oturuyorum kızlar, bu civarlarda bu testi yaptığını bildiiniz bir yer var mı kızlar? Bir yer buldu istanbul labaratuvarı diye ; rakamlar çok çok uygun ama gitmemek için 2 sebebim var.
1- labaratuvar kaynananın evinin çok yakınında !!!!! Eşimin o tarafa yaklaşmasını istemiyorum.
2-eşimin en son işe başlangıcı 50 gün oldu. Sigortası 90 gün olmadı daha ... Ssk olunca 17 tl test çünkü.
Bilgilerinizi fikirlerinizi yorumlarınızı rica ederim.
canimm benimm yaaa uzulmeeeeeeeee.hayilrisi allahtannn insallah en kisa zamanda bebisin seninle olucakkkkk yeterkii sen uzulmeee tammmi canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?