Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

uzulme canim ya benimde ilk ayimda olmamistii ama ikincide olduu umidini kesmeee allah en kisa zamanda verir insallahhh

bence de canım 1 ay umutsuzluğa kapılmak için çok kısa bir süre.aslında ilk ay kalabilmek mucize bile sayılabilir:))sen bakma tv lerde 1 tecavüzle hamile kalan kızlara :roflol: hepimizin olacak inşallah Allah en hayırlı vakitte en hayırlı evlatları versin cümlemize inşallahhhhh

gunaydın kızlar. bat canım uzme kendını. bekle bakalım. belkı gec dollenmedır. 3-5 gun sonra tekrarlarsın testı. ama moral bozmak yok
umutluyuz sukur kavusturana. valla meraktan catlatırsın ınsanı. olgay zaten ıyıce terkettı bızı. bebıs nasıl. benım yaramaz dun baya yordu benı. epey hareketlıydı. sıkayetlerımı duydu sanırım.
deryacım sorma benım de keyfım kactı. dogumu ozel okmeydanında dusunuyordum. sımdı napıcam bılmıyorum. hayat her gecen gun zorlasıyor.....Allah yardıımcımız olsun

Slm kızlar
2010 yılı hepımıze hayırlı olsun
2009 dan daha Çok baŞarı huzur geÇım mutluluk gÜzellık getırsın ınŞallah rabbım bahtımızı aÇık etsın

Yeni yılda herşeyin gönlünüzce olmasını diler,
Tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.

Mutlu Yıllar...

merhaba kizlar yeni yiliniz kutlu olsun.
umarim 2010 isteyen herkese bebek getirir.
2010da bebek yapicam anne olucam derdim hep insallah hayalim gerceklesir.

herkese ıyı bır yıl dılıyorum. 2010 da bol hamılelı bır topıgımız olur ınsallah. Allah hepınızın gonlune gore versın.
bat canım agrın neden bılmem ama hamılelık hemenm belırtı vermez. adet olacagın zamankı belırtılerı yasarsın. bende de boyle oldu. yanı ıstıyordum ve sırf bu yuzden gunum gelırgelmez test yapıyordum. belırtım fılan olmadı benım...
bebegımı ozledım yaa. 10 gun sonra gıdıcem gormeye. 15ını beklemek ıstemıyorum. zaman gecmıyor. dogum hıkayelerını okudukca ıcım tuhaf oluyor. her hıkayeyı gozlerım akarak okuyorum. ıcımde bırıktırdıklerım canımı yakıyor. hepınızı opuyorum........... kendınıze cok ıyı bakın.

gecikmiş bir mutlu yıllar temennisi de benden arkadaşlar. umarım bol hamişli bir yıl geçiririz. Ama öncelikle hepinize sağlık , mutluluk ve huzur diliyorum.... bebişimiz nasılsa kısmetiyle gelir zamanı gelince:))))

herkesin 2010 yılını kutlar bu yeni yılın hepimize hayal ettiğimiz tüm güzelliklerini getirmesini tüm bebek isteyen anne adaylarınında kucaklarını doldurmasını temenni ederim hepinize çok güzel bir yıl diliyorum topik arkadaşlarım yaman.jaya.meryem .dumtumt.umutluyuz.burcu.olgay minnoz alenam daha ismin hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım hepiniz yeniyılı kutlu olsunnnnnn....

gunaydın kızlar. ben suanda ısdeyım maleseeeeeeeef. kocacım da ısde. sız neler yapıyorsunuz. hala uyuyormusunuz yoksa. yenı bır yıla, yenı bır aya gırdık. nısana az kaldı. oleeeeeeeeeeyyy.
hepınız yenı yılda hamıle kalırsınız ınsallaaaaaaah. amııııııınnnnnn

tsk ederim canim seninde yeni yilin kutlu olsun.insallah bu 2010 yili sana ve topikteki herkeze ugurlu gelir....hepinizin yeni yili kutlu olsun allah isteyen herkeze bebek versin hayirli zamanda insallahhhhhhhhh

kızlar yarın doktora gideceğim. sonunda dün adet oldum ve yarın adetimin 3 günü olduğundan hormon testi yaptıracağım...umarım pko değilimdir. çoğu belirtileri uyuyor ama inşallah yoktur çok korkuyorum ya!!! bana şans dileyin lütfennn

günaaaaaayyydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar napıyonuz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…