Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bu arada bat ısımler cok guzel. ozellıkle EMIR.cok begendıgım ve koymayı dusundugum ısımdı ama esım ıstemedı normal olarak. cunku esımden once asık oldugum daha dogrusu asık oldugumu sandıgım kısının ısmı. Aslında benım ıcın cok degerlı bır ınsan. araada yasanmıs hıcbırsey yok. herseyın ılkı esım ama erkek ıste kıskanıyor. ben de onu anlıyorum. o yuzden o ısmı koymadım ama onerıler devam etsın

bebıs ıyı teyzesı. yarın kısmetse 10.30da doktordayız. aslında ayda bır gıtmem lazım ama en fazla 3 hafta dayanabılıyorum onu gormeden . Allah sana da nasıp etsın en kısa zamanda

bebıs ıyı teyzesı. yarın kısmetse 10.30da doktordayız. aslında ayda bır gıtmem lazım ama en fazla 3 hafta dayanabılıyorum onu gormeden . Allah sana da nasıp etsın en kısa zamanda

anlıyorum jayacım emir benim kuzenimin ismiyditrafik kazasında kaybettik geçtiğimiz mayıs ayında daha hayatının baharındaydı 18 yaşında insanlıktan çıkmışbiri aldı bizden gencecik yaşında neyse beğendiğine sevindim aklıma gelince yazarım yine isimleri bende yarın doktora gidiyorum cnm çatlama tedavisine başlanacak ama öncesinde bi muayene olacağım genel kontrol diyelim seninde dayanamaman çok normal annesin artık bebeğin için telaşlanıyorsun görmeyince özlüyorsun gitgör yiğenimi bendende slm söyle onakaydirigubbakcemile3 bekliyoruz onu özlemle...opuyorumnanaktan

mgokçecim h.g aramıza senin baya olmuş test yapmadınmı hala cevap yazarsan sevinirim...

hoşbulduk geçen ay adet olduğum tarih 19 aralık.inşallah olur ilk hamileliğim zor geçmişti düşük tehlikem vardı hemenhemen 9 ay yattım korkuyorumda aslında.ama artık oğlumda kardeş istiyor hayırlısı ile rabbim isteyen herkese versin inşallh.daha adet tarihim geçmediğinden test yapmadım.:kedi:[/QUOTE]

cnm bu ayın adet tarihini verirsen listeye eklerim ne güzel sen ikinciyi istiyorsun biz daha biricisini elimize alamadık neyse herşeyin hayırlısı...

HERKESE HAYIRLI GECELER....

cnm ya haklısın affet nolur ohaoldumsmile
acil çıktım otobüs derdi var kaçırırsam yandım
hikayemi anlatıyorum az sona

kızlar selam .
sabah eşim için renkli ulrtason çektirmeye gittik. uzman rapora şunları yazdı. biz nasıl bir yorum getireceğimizi bilemedik ...ben sevindim eşim üzüldü...

Varikosel lehine anlamlı "renkli doppler US" bulgusu saptanmadı...
Bilateral epididim ekosunda sekel değişiklik ile uyumlu sonografik görünüm ; sol kaput epididiminde milimetrik boyutlu basit kist.
Sağ minimal hidrosel...

Sözlü olarak da eşime ; varikosel yok . sadece minik minik şeyler var demiş...doktorunuzla görüşün demiş..

bu kistik yapı ilaçla tedavi edilebilir bir şey midir? mikrobik bir durummudur ki spermleri öldürebiliyor???
dünkü doktorda spermiogram her zaman istenilen neticeyi vermez ve hatalı da olabilir demiş. 3-4 hafta sonra tekrar yaptır ama daha detaylı baktır demiş. tekrar denicez bu bir anlamda umut oldu bize.

sizler ne dersiniz kızlar ???

CNM YA HİÇ ANLAMIYOM BU ŞEYLERDEN AMA ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFA VERİP MELEĞİNİZİ YOLLAR İNŞALLAH :CüvCüv: :ecrin_bebek:

kızlar bende de garip bir his var sanki yanlış sonuç çıktı gibi... bakalım bugün 10. günüm benim yarın 11. gün doktorum gel bakalım bir demişti. walla kocişimde 1 tane de sperm olsa bu ay bu ihtimali göz ardı etmicem :) %1 bile bir ihtimaldir. ne olur ne olmaz ..belki cengaver gibi bir sperme denk gelir yakalar benim kızı :) kandırır kalbine girer :)

walla bu ay bu iş kaçmaz :)

Baaaaaaaaaaaatttttttttttttt oku bak yazıyorum

benim evim eşimin hemen ön sokağındaydı yani evin üstüne çıksam bizim ev görünürdü ama 10 sene boyunca hiç bilmeden yaşamışız.hatta karşı komşumun oğlu eşimin en yakın arkadaşı olduğu halde görmedim.akannehir
13-15 yaşlarında ablamın arkadaş grubuyla denize gitmiştik 1 otobüs dolusu genç
ozaman eşim beni çok beğenmiş hatta dua etmiş allahım bu kızı bana yaz diye
ama ben tabi hatırlamıyorum onu hiç ozaman küçük olduğumdan teklif fln düşünmemiş büyüsün brz demiş :roflol:
gel zaman git zaman kayınvalidem ablamın yanında işe başladı ve bi gün ablamın rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsuna geldi işyeri orda kayınvalidem beni çok beğenmiş kaydirigubbakcemile2 eşime bahsetmiş benden eşimde zaten o aralar benim numaramı araştırıyomuş.ama annesi dedi diye nefret eder öyle şeylerden 1 sene daha beni ertelemiş ohaoldumsmile çünkü biri ayarlamasından yada annesi dedi diye yapılmasından hiç hoşlanmaz.yaklaşık 1 yıl sona benim numaramı arkadaşının ablası vasıtasıyla bulmuş tabi bu arada kulağıma geldi benim bunlar.bigün aradı.bahsetti kendinden anlattı bişeyler.sona bi müddet tlf konuştuk.sona görüştük 2 sene sona evlendik opuyorumnanaktan
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHA DAİM ETSİN ÇOOOK MUTLUYUZ UMARIM ALLAH HERKESİDE BİZİDE MUTLU EDER... Şeniz

HAKLISIN CNM İYİ ÇALIŞMALAR SİZE :CüvCüv:

yaman nasıl bir hikye bu yaaa:) kızım film çeksen 3-5 sezon gider:) ne zaman evlncekler hadi diye okudm... ben de anlatayımmı :) çok heveslendim:)

ben bilecikte çalışıyordum ailem de izmirdeydi. eşi ile facebook ta tanıştık. bir gün bana bir mesaj geldi , sende Galatasaraylısın , evlensek anlaşırız heralde diye :) bende güldüm deli heralde daha görmedi neye benziyorum bilmeden adam evlenmekten bahsediyo falan dedim . dalga geçer gibi mesaj yazdım. derken nasılsa biz yazışmaya başladık. msn de kouştuk. 2-3 gün ben hiç sallamadım kamerayı açtırdı bana yüzümü görmek içi oturdum dizi izledim falan ilgilenmedim. oda içinden engelliyim bari bunu ya kıza bak sallamadı bile beni demiş. sonra nasıl olduysa birden hoş sohbet başladı aramızda. 1 ay sadece telefon-msn ve mesajla görüştük.bi konuşma arasında bana 2 kere ben gelirim 2 kere sen gelirsin sonra ailelere söyleriz nişan falan yapar ertesi seneye de evlenirz işte demişti. 1 ay sonra beni görmeye geldi. 2 hafta sonra tekrar geldi görmeye. sonraki hafta ben gittim ailesiyle de tanıştım hatta onlard kaldım ilk gidişte... anesi beni çok sevdi ve hemen söz yüzüğü takmamızı istedi. gittik yüüzk aldık annesi takdı yüzükleri sözlendik daha bzimkiler bilmeden :) sonraki hafta ben yin geldim dayanamadım :) o gün istanbula geldiğimde ir iş teklifi aldım ve hemen görüşmeye çaırdılar hazır istanbuldayım deyip gittim. işi kabul ettm ama patrona durumu anlattım bzi daha aileme söylemedik en azından anlatıp nişan falan yapana kadar beklemem gerek çalışmak için dedim. tarih 25 haziran falandı. temmuz sonu gelicem çalışmaya söz dedim . patron güldü daha annene anlatcaksın kabul edecekler nişan falan ben pek sana ümit bağlamayayım bari dedi:)
ben hemmen annemlere yazlığa anlatmaya giitim . ben anlatırken eşim yola çıkmış geliyordu . ne olursa olsun ailem izin vermesede tanışmaya gelecekti. ailem tamam dedi gelsin dedi. geldi tanıştı ailemle sonra birlikte tatile gittik onun ailesiyle 2 gün tatil yaptık sonra bizimkilerle o 3 gün tatil yaptı birlikte. ben temmuzda istanbula geldim onlarda kalmaya başladım. 4 ağustosta işe başladım. 9 ağustosta nişan yaptık hep birlikte izmire gittik. 25 ekimde de evlendim yine izmirde:) tanışmamızla düğünümüzün arasında tam 6 ay var:) böyle işteeeeee

nasıl ??:) iy ki o gün mesajına cevap vermişim . kocişimi çok seviyorummm

kızlar yarın 9 da kontrole gidiyorum. 11.günüm inşallah yuurtam olmuştur. walla ne olursa olsun bu ay bütün fırsatları değerlendiricem . ben mucize olacak diyorum bu ay :) ben çok inandım bu ay halime kalacağıma ve vücudumu da buna hazırladım. o yüzden yumutam olduysa doktoruma söylicem çatlatma iğnemi yapsın . ve çalışma da yapıcam ...ne olur ne olmaz. kocişimin raporu ultrasonu normal gibi görünüyor. belki de spermiogram yanlıştı belki milyonlarcaaa spermimiz var:) olmasada belki bir cengaver elinde bayrağı koşarak gelirrrrr :)

yok yok ben karar verdim kızlar bu ay hamiş kalcam :) şubatta ilan eedicem :)

insallah canim allah kalbine gore versinn-...hayirlisi olsun hakkinizda

SAOL CANIM ... inşallah .....

HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR arkadaşlar bugün doktora gittim yumurtalıklarım çok tembel çalışıyomuş klomen ilacını verdi daha önceki hamileliğimden öncede onu vermişti neyse ilacı kullanıp salı günü tekrar gideceğim yine tutmazsa film çekip kanallara bakacakmış bugün baya yorucu geçti sabah 11de evden çıktım şimdi girdim eve çok yorgunum ayaklarım su topladı hep ama sonunda evimdeyimmm:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…