slm kızlarrr...uzun aradan sonra artık aktif olarak katılabileceğim aranıza..kocayı ikna ettim bu akşamdan itibaren biz de başlıyoruz çalışmalara. bu ayki yumurtlamayı kaçırmış olabilirim ama bakalım artık kısmettttttttt
hadi hayılısı olsun cnm inş ilk denemede hamiş kalırsın...
inş canım bebelerimiz kardeş olur hep aynı zamanda oluverirler:ecrin_bebek: ama benim hipotiroid falan var hemen olabileceğini düşünmüyorum.ovülasyon kiti sipariş edeceğim bidahaki ay için
geçmiş olsun cnm inş çabucak geçer bende çatlama tedavisi gördüm yumurtalıklarımda tembellik vardı neyse çatlama oldu şimdi denemelerdeyiz sen ne kadardır uğraşıyorsun bebek için...
yenı arkadaslar hosgeldınız. Hepınızın hayırlı haberlerını beklıyoruz.
Derya bu arada ne guzel takıp etmıssın valla. Supersın yaa. ınsallah tutturmussunuzdur canım.
Benım tembel oglum hala kıpırdamıyor. Yanı ıcerde hareketlıde dısardan bellı olmuyor. Tekme atsın, yumruklasın, ıtsın, vursun hareket yapsın yaa tembeeeeel
gunaydun kizlarrr nasilsinizz ben iyiyimm allaha sukurr dun rahatsizlandimm..midem bulandi cikardimm heppp bugunn iyi gibiyimm insallahh da iyi olurummm cok berbat bisey mide bulantisi.hepinizii optummm
günaydın kızlar...hastayım bugün ...işlerim de acayip yoğun..bir merhaba deyip gitmek için geldim...kendinize iyi davranın...hepinizi öperim..iyi çalışmalar bol sağlık dolu mutluluk dolu günler.....
Sevgiyle neşeyle kalın :)
derya
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasıl geçiyo gününüz kızlaaarrrrrrrrrr
yenı arkadaslar hosgeldınız. hepınızın hayırlı haberlerını beklıyoruz.
derya bu arada ne guzel takıp etmıssın valla. supersın yaa. ınsallah tutturmussunuzdur canım.
benım tembel oglum hala kıpırdamıyor. yanı ıcerde hareketlıde dısardan bellı olmuyor. tekme atsın, yumruklasın, ıtsın, vursun hareket yapsın yaa tembeeeeel
tembel diyene bakkkk.sennn daha çalışmaya başlamaya üşeniyon hatunnn jaya senden 100 karış öndeeee hamiş o hamişşşşşşşşşşşşş biz adayızzz sen aday olmaya bile üşeniyorsunnnnnnnnnn huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu YAMANSIN AMAAA ÜŞENGEÇSİN DEEEEEE :)seninki baya tembel sanırım
ama erkekler genelde daha az hareketli olur derler ama zaten 6 aylıksın normal bundan sona hissedersin bence
ayy allah yrd olsun zordur kusmak
hayırdır neyin var cnm
kolay gelsinn
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasıl geçiyo gününüz kızlaaarrrrrrrrrr
mrb kızlar allah muhabbetinizi artırsın beni soran olmamış ama bende hala hastayım bugün ses soluk çıkmıyor bizde çalışmalara son gaz devam ediyoruz 3 şubatı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım üzülecekmiyim yoksa meleğim beni sevinderecekmi....
mrhb canim cok gecmis olsunn.insallah istedigin olacakk bu ayy alla kalbine gore versin canimm optum gecmis olsun tekrar
mrb kızlar allah muhabbetinizi artırsın beni soran olmamış ama bende hala hastayım bugün ses soluk çıkmıyor bizde çalışmalara son gaz devam ediyoruz 3 şubatı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım üzülecekmiyim yoksa meleğim beni sevinderecekmi....
selam arkadaslar, ben ve esimde bir kac aydir korunmuyoruz ve SIKICI hayatimiza bir melekle renk katmak istiyoruz. insallah en kisa zamanda hamile kalmayi diliyorum ALLAHIMdan. birkacay oldu korunmayali ama simdilik daha birsey yok, olursa size haber vericem. benim gibi anne olmak isteyen arkadaslarim icin ve kendim icin dua ediyorum her gece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?