hadi bakalım hayırlısı canım.
canım 2 gündür bende hastayım..bu akşamda benimkiyle tartıştık..şimdi de konuşmuyorum... keyfim yok .. canım inşallah güzel haberler vercez birbirimize...haydi bakalım bol şannnssss
deryacım geçmiş olsun cnm umarım ciddi bişey değildir valla benimde pek keyfim yok bu aralar havalardanmıdır nedir eşinle niye tartıştın inşallah çok uzun sürmeden barışırsınız inşallah cnm ya iyi haberleri ilk senden duyacağız sen benden öndesin inş bu ay hamiş kalırsın cnm sanada bol şanscnm iyi geceler.....
kkkkkkkkkkııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzlllllllllllllaaaaaarrrrrrrrr kar yağıyor sonunda istanbul yıllardır kar görmedi ya sonunda yağıyo durmaksızın sabaha tutacak gibi inş tutarda bizde kar topu oynarız....:teytey::dance:
kızlar sizinle özel herşeyimizi paylaşıyoruz burda bunu da paylaşmak istedim...fikirlerinizi bekliyorummmmmmmmm
eşim iş yerinden bir çalışma arkadaşıyla birlikte gelip gidiyor. adam bizi sabah alıyor akşam da alıp eve brırakıyor. ama orda muhasebede çalışan bir ( şırpıntı) kadın var onu da ara bir yerden alıyorlar işe götürüyorlar akşam evine bırakıyorlar falan ben görmüyorum daha evvel indiğim için arabadan ... bir kaç defa eşimin hem iş hem de özel telefonndan aradığını gördüm ve kızdım neymiş çıksın diye aramış çok sinirlendim...almaya gideceğiniz saat aşağı yukarı belli en fazla 10-15 dk oynar bekleyiversin aptmanının kapısına kadar gidilior beklesin sanane sen neden aramıyorsun kouşma arama istemiyorum diye uyardım....
akşam beni almaya gelecekler kar var die bende dolmuşla gitmedim bekledim. iş yerimde herkes çıktı bina boşaldı bede çıktım mecbur kapının önünde birini bekleyen bir abi vardı iş yerinden onla beklemedim murat huzursuz olmasın şimdi ahmet abiyle bekliyorum dersem dedim yürüdüm durağa orda bekledim buz soğukta... geldiler araba kango arkası yatırılmış malzemeler var benimki önce oturuyor bende mecbur yanına sığıştım elini omzuma attı gidiyoruz... arabadan indik sen böyle mi geldin deidm . evet dedi ne varki dedi ...eve gittim işten çıktığından beri böyle i geldin sen dedim evet ne var ki bunda kadriyede benim yanıma oturdu işte dedi. kış günü montlarla bir kişilik ön koltukta 2 kişi biri bayan biri erkek...ne dersiniz??????????
sarıldınmı ona da dedim bastım cıngarı ...delirdimmmmmmmmmmm ne yapcaktım ya dedi...binmeseydin başka arabayla gitseytdin arabayı ben kullanırım ben öyle oturramam sen geç otur deseydin yapmak istemedikten sonra çözüm çok dedim. ben sen huzursuz olma diye iş yerinde beklemedim geldim soğukta durakta bekledim dedim .
vıdı vıdı vıdı koptu kavga ordaaaaaaaaaaaan çocuk isteğime kadar geldi...acayip doluyum anlayacağınız........evli olduğunu unutma ve bir şey yaparken derya böyle yapsa ben ne derim diye düşün dedim . ben gidip iş yerinde bir erkekle aynı koltuğa otursam ne dersin dedim....
bugün de 2 tane yüklemem ihracatım var inşallah hatam olmaz sıkıntı yaşamam . böyle işyte kızlar yapın yoprumlarınızı
canım yaa. yasadıgın sey gecekten can sıkıcı. erkekler malesef kendılerıne gelınce guvenılmek ıstıyorlar ama sen aynı seyı yapsan neler hıssedıp nelerle suclarlar. zor bır durum ama esıne guven bence. yıne de gozun ustunde olsun. ben de esımınfacebookda bırıne yazdıgı cevabı yakaladıgımda ortalıgı bırbırıne kattım. kıza cevap yazdım. esım yemınler ettı. yanlıs anladıgımı soyledı ama ben sıfresını degıstırıp , benım sıldıgım mesajı bulup o kıza cevap yazmasını unutmadım. sımdı ona caktırmadan herseyını gozlem altında tutuyorum. esımı cok sevıyorum . ama ıhanet ettıgıne emın oldugum gun arkama bıle bakmadan bebegımle bırlıkte cıkarım hayatından. oda bunu bılıyor. ama benım de yapmam gerekenler var dıye dusunuyorum. ozellıkle hamılelıkte kendımı cok bıraktım.
dogumdan hemen sonra sporda ve dıyete baslayacagım. bıraz once gozlugumu tamırden alırken lenslere baktım. sacımı boyatıp guzel bır model kestırmek ıstıyorum. cılt bakımı yaptırmak , dıs ttemızlıgı, yenı kıyafetler (once zayıflama tabı), vs . kendımı bakıma sokucam yanı. bu arada fıkırlerınızı beklıyorum. bızım en buyuk eksıgımız sanırım bu. yada kendı adıma soyleyeyım. bekarken ve cıkarken herseye dıkkat edıp kı evlenınce de boyle devam edecek dıyoruz ama evlendıkten sonra kendımızı bosluyoruz. bu konuda fıkırlerınızı ve onerılerınızı beklıyorum arkadaslar
bat canım gecmıs olsun yaa. kusura bakma atlamısım. ınsallah duzelmıssındır.
yaman sen nıye kavgalısın esınle. gecen haftada ben oyleydım. hatta nefesım bıle kesıldı kavga sırasında.
jayacım çok teşekkür ederim ama hala düzelemedim sanki dahada kötüye gidiyorum çok kötü öksürüyorum ilaçta kullanamıyorum bebiş vardır belki diye hasta hasta dolaşıyorum etrafta neyse konuya geçeyim haklısın çıkarken sevgilime güzel görüneyim diye neler yapmadık ki bizi en güzel halimizle görsün yeniden aşık olsun diye bi giydiğimizi bir daha giymiyorduk evlenincede böyle devam edecek sanıyorduk ama hiçbirşey planlandığı gibi olmuyor eşine güveniyorsun nede olsa beni seviyor başka kadınlara bakmaz diyerek kendimizi salıveriyoruz ama yanlış yapıyoruz bi erkek aldatıyorsa bunda kadınında payı büyük bence kadın kendine bakmazsa kadınlık görevlerini yerine getirmezse kocada kadınından bekleyipte göremediği isteklerini dışarda aramaya başlar jayacım sana birşey diyeyimmi bence kadının en güzel hali hamilelikteki halidir sen hiç canını sıkma eminimki o tombiş halinle bile çok güzel görünüyosundur seni hiç tanımasam bile opuyorumnanaktan....
mrb arkadaşlar ben de 7.5 aylık evliyim bu ay ilk bebek denememizi yapıcaz.
deryaberil arkadaşım yazdığını okudum ve ben de çok sinirlendim.eşinin üstüne çok gidip kendinden soğutma belli ki kadın .......... hiçbir aklı başında kadının elalemin evli erkekleriyle bir koltuğa sıkışmaz.neyse canım takmamaya çalış.
canım yaa ıhmal etme gıt doktora. suanda kullanacagın ılacın bebıse zararı olmuyor. doganın garıp bır mucızesı ama hamıle kaldıgını ogrenene kadar yıyıp ıctıklerın bebıse zarar vermıyor. benım abımın esı avuc dolusu ılac kullanıyordu bagırsaklarındakı yara ıcın ve 4 aylık hamıleyken ogrendı yegenımı. Allaha sukur o kadar ılaca ragmen en ufak bır puruz cıkmadı. ıcını rahat tut ve tedavını ol. vucudun boyle kırık ve bıtkınken de bebıs varsa ıyı olmaz, bıde boyle dusun.
bu arada esım de hep dıyor zaten ben senı her halınle begenıyorum dıye.kendımı cırkın buldugumu soyledıgımde bana kızıyor. ama ınsanın kendını ıyı hıssetmesı, hayatını monotonluktan kurtarması ıcın gereklı bence. sacıma fon cektırmek bıle bana ıyı gelıyor. esım ıltıfat edıyor. hosuma gıdıyor.
hoşgeldin aramıza lithum84 inşallah ilk denemede hamiş kalırsın gelecek olan adet tarihinisöyle listeye ekleyelim..
Hoşbulduk canım
Beklenen sat 19 şubat.Hepimizin gazası mübarek ola:ecrin_bebek:
mrb kızlar hakikaten bu aralar tartışma günleri galiba bende eşimle tartıştım akşam saçma bişey yüzünden beni çok kızdırdı ama o bana hiç kızmıyor küs kalamıyoruz..
deryacım sen yerden göğe kadar haklısın ama yamana katılıyorum sakince anlat ne kadar üzüldüğünü kızdığını ya anlamıyorum erkekler yapınca hiç birşey olmuyor hatalarını kabul etmiyorlar ama aynısını kadın yaptımmı kıyametler kopuyo inşallah eşin yaptığı hatayı anlar ve gelip özür diler deryacım....
yamancım siz neden tartıştınız cnm ya ne oluyo bize böyle ya.....
canım yaa. yasadıgın sey gecekten can sıkıcı. erkekler malesef kendılerıne gelınce guvenılmek ıstıyorlar ama sen aynı seyı yapsan neler hıssedıp nelerle suclarlar. zor bır durum ama esıne guven bence. yıne de gozun ustunde olsun. ben de esımınfacebookda bırıne yazdıgı cevabı yakaladıgımda ortalıgı bırbırıne kattım. kıza cevap yazdım. esım yemınler ettı. yanlıs anladıgımı soyledı ama ben sıfresını degıstırıp , benım sıldıgım mesajı bulup o kıza cevap yazmasını unutmadım. sımdı ona caktırmadan herseyını gozlem altında tutuyorum. esımı cok sevıyorum . ama ıhanet ettıgıne emın oldugum gun arkama bıle bakmadan bebegımle bırlıkte cıkarım hayatından. oda bunu bılıyor. ama benım de yapmam gerekenler var dıye dusunuyorum. ozellıkle hamılelıkte kendımı cok bıraktım.
dogumdan hemen sonra sporda ve dıyete baslayacagım. bıraz once gozlugumu tamırden alırken lenslere baktım. sacımı boyatıp guzel bır model kestırmek ıstıyorum. cılt bakımı yaptırmak , dıs ttemızlıgı, yenı kıyafetler (once zayıflama tabı), vs . kendımı bakıma sokucam yanı. bu arada fıkırlerınızı beklıyorum. bızım en buyuk eksıgımız sanırım bu. yada kendı adıma soyleyeyım. bekarken ve cıkarken herseye dıkkat edıp kı evlenınce de boyle devam edecek dıyoruz ama evlendıkten sonra kendımızı bosluyoruz. bu konuda fıkırlerınızı ve onerılerınızı beklıyorum arkadaslar
bat canım gecmıs olsun yaa. kusura bakma atlamısım. ınsallah duzelmıssındır.
yaman sen nıye kavgalısın esınle. gecen haftada ben oyleydım. hatta nefesım bıle kesıldı kavga sırasında.
söyledim ben bayanmışım yanıma erkek oturursa etkilenirmiş de ama o hiçbirşey hisetmmemiş beni seviyormuş.....kendilerine oldumu bahane çokkkkkWalla ben olsam bende kızardım aÇıkcası
ama İlla aynısını mı yapmak gerekİyo onların anlaması İÇİn ya
sen otursan Öyle hepten kıyamet kopardı kesİn
bence sakİn bİ anda anlat ne kadar kızdıĞını sİnİrlİyken ÜstÜne gİtme fazla emİ cnm ayrıca Çok stres yapma kendİne
akŞam bende tartıŞtım eŞİmle hemde saÇma bİ nedendİİ
ama yaŞanıyo İŞte napalım
kızfgınken hakİm olamıyo İnsan dedİklerİne malesef
Üzme knd dÜzelİr elbet cnm
mrb arkadaşlar ben de 7.5 aylık evliyim bu ay ilk bebek denememizi yapıcaz.
deryaberil arkadaşım yazdığını okudum ve ben de çok sinirlendim.eşinin üstüne çok gidip kendinden soğutma belli ki kadın .......... hiçbir aklı başında kadının elalemin evli erkekleriyle bir koltuğa sıkışmaz.neyse canım takmamaya çalış.
Ama Şu da bİr gerÇek kızlar hep fedakarlık Özverİ ve yapıcılıĞı kadın dan beklİyorlar.ya kendİlerİ ???
Benİmde sudan bİ sebeptİ ama kızdım İŞte hala bozuk aramızzzz
rabbİm hepİmİzİn yardımcısı olsun
aaa çocuk isteyenlerin ettikleri işe bak:))) alsanaalsanasmile hepimiz çocuk istiyoruz (yaman hariç:)) bu kocalara mecburuz kızlar aramızı iyi tutalım yaa..lazımlar valla köprüyü geçene kadar misali idare ediverin evdeki hazır çocukları vereliniortak
HAYDı KIZLAR LıSTEMıZ ÇOĞALIYO SıZDE GELıN KATILIN LıSTEYE..
14 OCAK 2010 BURCUBURCU??? HALA HABER YOK
19 OCAK 2010 MGÖKÇE???? BELıRSıZ
29 OCAK 2010 DERYABERıL
1 ŞUBAT 2010 MıNOZ
03 ŞUBAT 2010 BAT
08 ŞUBAT 2010 FERHATINSIRINIYIMBEN
19 ŞUBAT 2010 LıTHıUM84
HADı ARKADAŞLAR LıSTEMıZE BEKLıYORUZ ANNE ADAYLARI..
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesin ya regl oldunmu olamdınmı listenin başındasen varsın ama ses soluk yok senden öldük merakta yaaaa hamilemisin yoksa reglmi oldun bir haber ver bize çatlatma bizi burda hadi amaaaaaa..
MGÖKÇE SENDE KAYIPLARA KARIŞTIN YA Bı CEEE DEDıN SONRA GıTTıN ...
bak doğru söyledin minnoz kocalarımız büyümüş ama çocuklukları devam ediyo benim eşimde çocuk gibi ilgi alaka bekliyo ona bazen koca bebeğim diye seviyorum.... sen regl tarihini vermişmiydin listeye ekliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?