Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

jayacım sakın ha kendini bırakma burda eşinede büyük görevler düşüyo o görmüyomu annesinin yaptıklarını yanisen iki canlısın eşin annesine uygun bir dille anlatıp geriçevire bilirdi onuda geçtim kayınvalidenin çok çok anlayışlı olması gerekiyo sana karşı eşin neden bu kadar anneci çok merak ettim valla ama sen sakın ama sakın kendini bırakma moral senin için çok önemli inşallah bir daha olmaz böyle birşey yeterki sen kendini bırakma canım benim bunlar gelip geçici şeyler....

kızlar çok güzel yorumlarınız için teşekkür ederim...saolunnn

kızlarrr iş bakıyoruz hala ama güzel bir şey oldu..eşim dokto%100 hatalı tekrar yaptır dedi . hatta kendi hastanelerini önermemiş burda daha da yanlış çıkar başka yerde baktır demiş. bgün kadıköyde bir yer buldum orda yaptırcak eşim .

bakcaz....yarın görcezzz sonucu..bende sabah 8.30 da simir testi,kan testi( genel) ,kemik ölçümü,meme kotrolü yaptırıcam ...sıkı kontrol ettirelim kendimizi :)

görüşürüz kızlar

kızlar iyi akşamlar,
Bu akşamdan itibaren kendime incir kürü eşime de keçiboynuzuna başlıyorum da birşey sorucam.Ayıptır söylemesi incirin yarım kilosunu 3e aldım.20-25 bişi var zaten içinde.acaba incirleri suda kaynattıktan sonra incirleri çöpe mi atıyosunuz yoksa birşekilde değerlendiriyor musunuz merak ettim.

canım ben hiç kür falan yapmadım bilmiyorum ama o kürü okuduğumda bende aynı şeyi düşündüm..keçiboynuzu küründede öyle oluyor atılıyor galiba ama yumuşuyor ben bir kere yedim..neyse icirleir kaynatıp süzgece koy beklet kurusun kek yap mesela una bula kek harcıa at nefis icirli kek olur ... kurusun at buzluğa kavaoza koy kek yapcanda çıkaart 3*5 tane yap mesela..ne dersin??

canım çok sevindim adınıza hadi hayırlısı bakalım inşallah senin testlerinde iyi çıkar ama bişey merak ettim sen bebek için denemeler yapıyormusun hani testler yaptıracağım diyosun ya zararı olmasın bebiş varsa....

eveeet iyi fikir canım! peki acaba rondodan falan mı geçiricez kek için nasıl olur ki ben biraz kek hamur işlerinde beceriksizimdir de..aslında benim de aklıma marmelat tarzı bişi olur mu diye gelmişti.yarım lt suya 10tane attım ben günde 3kez içilcek ve her gün taze yapman gerekiyomuş.

hadi hayırlısı canım kürlerle ilgili hiç bilgim yok ben hiç yapmadım ne eşime ne kendime çok duydum ama inşallah senin işine yarar hamile kalmak için....

canım ben bir keresinde ablamın doğumuna yakın yapmıştım marmelat şeklinde ama nasıl yaptığımı unuttum hamur işleri yaparım ama incirli kek hiç denemedim ama rondodan geçirmek gerekir herhaldecokacimcoook

j

bu aradameryem yine kayıplara karıştı mmmmmmmmmeeeeeeerrrrrrrryyyyyyeeeeeeeemmmmmmm nerdesin yahu özletme kendini....delikafadulden

slm canim ben buralardayimm ama yazaamadimm yazilanlari okudum.nasil oldunn gectimi hastaliginn.bende iyiyim kendine iyi bakk optumm canimmm

GÜnaydın kızlar
fecı soĞuk ya dondum resmen
deryecım bu gÜzel habere Çok sevındım ınŞ hayırlısıyla tez zamanda gelır meleĞın
bat-jaya-meryem-lıthıum84 ve dıĞer arkadaŞlar hepınıze hayırlı cumalar

herkese gunaydın kızlar......
yaa bu kurler ıse yarıyormu gercekten. ben de hep okuyorum ama hıc fıkrım yok bu konuda
derya gozun aydın canım. bak Allah bır kapıyı kapatıp dıgerını acıyor. ınsallah bugun guzel haberlerını alırız canım
bat sen nasıl oldun. hastalıgın ne durumda.meryemcım bebıs nasıl
benım tembel oglum 2-3 gundur hareketsız. benı korkutuyor. ama bugun hareketlenecek gıbı ınsallah.
yaman sen nasılsın. esınle aran duzeldımı. hannem yıne kayıp. cagırsak gelırmı acaba......
burcudan olgaydan umutluyuzdan ses yok

batcım benım kocam annesıne gercekten cok duskun. ayrı evde alsak kıraya verır gıdıp oturmaz. gelıp yanınızda yatıcam dese ıtıraz etmez. abarttıgımı sanmayın. zaten her kavgamız bu sebepten kaynaklanıyor. neyse basınızı bunlarla sısırmeyeyım. bastan bı hata yaptım cezasını da cekıcem napalım

wala keşke bu yazdıklarını dun okusaymışım..haklısın öyle oldu...gittim gebelik var mı dei olabilir bu ay bekliyorum dedim . simir testi yapmadılar.ultrason diye kemik ölçümü e yapmadılar. sadece kan aldılar ve meme kontrolü yaptılar. adet olur hamile kalmamışsam o zaman bakacaklar. bir de klomen kullanırken simir testi yapılmıyormuş haberiniz ola...

bence rondo paramparca eder taneleri dağılır dediğim gibi kurut süzgeçte tatlım 3-4 parcaya böl tane tane olsun kavanoza at dolaba buzluğa koy. kek yapmak istediğin zamanda onları bir kasede azcık çıkart una bula kek malzemesinini içine unu koyduğunda onları da ilave et çırp soonra kekini pişir.incir koyduğunda hindistan cevizi veya tarçında koyarsan harika olur...incirin tadını keskinliğini azaltır....walla canım çekti yapta yolla bari tarif benden yapmak senden :)
istersen kek tarifi de veriyim hemmen :) arkadaşımın tarifi harika oluyor.

SEVDANIN YUMOŞ KEKİ ( arkadşımın adıyla koydum )
4 yumurta; 1 bardak şeker çırp....beyazlaşınca 1 bardak sıvı yağ ; 2 pk kabartma tozu ; 1 bardak süt ; 2,5 bardak un koy tekrar çırp..incirleri şimdi ekle çırp yağladığın tepsiye dök . 150 - 200 derecede 30-35 dk pişir... fırınının ayarına göre kontrol et...ben hep takip ettim .önemli olan 15-20 dk fırını hiç açmayacaksınki kabarsın..bu kek harika yumuşacık bayatlamadan kalıyor. istersen içinden biraz al kakao ile çırp kyarı yarı karıştır kakaolu yap . meyva parçaları at çikollata kırıkları at; portakal rendele :)
AFİYET OLSUN KIZLAR.........

sao l bitanemmmm inşallah hepimiz güzel haberler verirz burda

jayam saolasın..inşallah öyle olur..şimdi görüşmeye gitti kocişim bakalım bugün 2 tane görüşmesi var inşallah güzel haberler verir bana...bekliyorumm
saolun birliğiniz ilginiz dualarınız için...

çekme yawrummmmmmmmm ...aaa ikna etttttt...bırak artık senle yaşıyor ailesi sensin..bebeğin olacak aile artık 3ünüzün olduğu yer olmalı..her anını birlikte yaşamalı paylaşmalsınız ...bırakın artık yaaa kaynana falan bak ben attım başımdan gitti...kocama da sadece ayda 1 defa 2-3 sat göme izni verdim o kadar. ben ailemi 3-4 ayda görüyorum o da o kadara denk getirsin napıım yeteeerrr....aynı şehirde olduğunu bilmek yeter...

kızlar ben bugün kliniğe gititm. hamilelik varmı dediler. şu anda bilmiyorum beklemedeyim dedim . SAT sordu . o zaman dedi böyle bir ihtimal varsa bile o bölgeyi rahatsız etmememiz gerekir dedi. risk olabilir dedi. hamilellik olmaz ise o zaman gelin dedi. kemik ölçü,mü nde de radyasyon olduu iin ultrasonda tehlikeli olur onu da yapmayalım dedi.

meme kontrolü yaptı göğüs kanseri için. kan aldı şeker ve kolestrol ölçümü için...

kızlar ailesinde meme kanseri geçirmiş kişiler o kişi kaç yaşında geçirdi ise o yaşlarda muhakak mamaografi çektirmeliymiş. 35-40 yaşlarından sonra senede 1 defa mamografi çekilmeliymi. benim 2 dayımın kızındanda meme kanseri var. biri aldırdı iki göğsünü de. o nedenle mamografi çektirmiştim şimdi de elle muayene oldum... yok bişey allaha şükür. kemik erimesini engellemek içinde d vitamini ( güneşlenerek ve balık yiyerek ) almak gerekiyor. mercimek ; yeşil fasulye;kuru fasulye;nohut ;roka ;marul bunları haftada en az 3-4 kere tüketin dedi doktor. süt;yoğurt,peynir
aman kızlar kendinizei kontrol edin ;sağlıklarımıza dikkat edelim..... hormonlu şeyler tüketiyoruz hep...dikkat.
eşim iş görüşmesine gitti şimdi. öğleden sonra da görüşmesi var. inşallah güzel haber alırız bu bir kaç gün içinde..sonra onun iş durumuna paralel ev değiştirmeyi planlıyorum. daha ucuz uygun bir yerde... bakalım...
eşimde bugün başka bir labaratuvarda spermiogram yaptırıcak. doktor çok emin hatalı bu sonuç makinayla bakmışlardır mikroskopla inceletmek gerek demiş. bende hatalı olduğunu düşünüyorum . nşallah öyledir bakalım... güzel sonuçlar gelir inşallah...bende hamiş gibi hisediyorum kendimi garip bir sezi var içimde inşallah bu defa yanılmam...AMıN....

slm canim ben buralardayimm ama yazaamadimm yazilanlari okudum.nasil oldunn gectimi hastaliginn.bende iyiyim kendine iyi bakk optumm canimmm

günaydın meryemcim arayıçok açma özletme kendiniemi ben hala aynıyım ilaç kullanamadığım için düzelemiyorum ama bugün doktora gidiyorum 1.30da randevum var bakalım nasıl bi tedavi uygulayacak eee sen neler yapıyosun yiğenim nasıl moralin düzeldimi haber varmı.....

günaydın yamancım nasılsın cnm sanada hayırlı cumalar görüşemiyoruz özledim seni yahu...

jayacım sana inanıyorum neden abartasınki ama sakın kendini hatalı bulma eğer baştan bilseydin bu durumlara geleceğini kabul edermiydin ama eşine çok kızıyorum yani kızma bana ama madem bu kadar anneye düşkün biri niye evlenmiş o zaman tamam anneyide unutmayacak onu arayıp hep soracak ama sen onun hayat arkadaşısın annesi ayrı sen apayrı olmalısın onun için ben sende hiçbir hata görmiyorum bütün kabahat eşinde ve kayınvalidende kayınpederin hiçmibirşey söylemiyor ki canım ya....
bu arada acnım hala aynıyım bugün doktora gideceğim ama ilaç verirse kullanamamki nasıl olacak bende bilmiyorum dönüşte yazarım size...

bat canım ; ( ya adıı da söylesene :)
bende belimde derin bir bıçak yarası gibi ağrı var eğildiğimde falan şiddetleniyor... uyku hali eğey var ama havalara yoruyorum onu ... kasıklarımda bir garip ağrı var. dün aşkam da eşim karnın ir gaip oldu dümdüz oldu sanki dedi. yani kilo aldım göbüş var zaten orası okey ama ...gerildi sanki biraz karnım..bir de karımın altı kasıklarımda sağ ve solda batmalar var...walla geçen ayda mitlendim karnımda pıtırtı var kapl atışı gibi demiştim hatırlarmısın o zamanda adet oldum :)

ama şimdiii günleri falan hesaladım yaaa bunca terlik yaşadık yaa sanki diyorummm olcak gbi...ama olmazsa da ümitsiz değilim . en azından bugün eşimin tstinden sonuç aldığımızda daha da rahatlıcam.spermlerimizde bişey yoksaaa klomen bu işi çözcek ben ona inanıyorummmmmm..doktoruma da inanıyorum...
başarıcaaazzzzz ANNE OLDUMMMM diye yazıcazzz; bebişlerimizin resimlerini kıoycaz burayaa; mama tarileri vercezzz; dişleri çıkıtığında diş bulguru yapcazzz toplaşcazzz; mevlüler okutucaaz...inanıyorum kızlarrrrr çok inanıyorummmmm

allah inancımızı kırmasın ; hayallerimizi hüsran etmesin..yüzümüzü güldürsün kollarımızı bebiişlerimizle doldursun inşallah...

amın canım yaa ınsallah senınde bat ında ve dıger ısteyen tum arkadasların da gonlune gore olsun hersey. ınan o yazıyı---ANNE OLDUMMMM diye yazıcazzz---okumak ıcın sabırsızlanıyorum. ınsallah esınden de guzel haberler gelır. bızı merakda bırakma. sonucları hemen yaz olurmu. bu arada kek tarıfın ıcın sagol . ızne ayrılınca deneyecegım.....
bat canım sende dıkkat et kendıne . havalar ıyıce sogudu. kendınızı koruyun arkadaslarrr.
canm kayınpederım bısey demıyor cunku adamın hıcbırsey umrunda degıl. evde otorıte kaynanamda. kocasını fazla takan yok. cocuklarını da oyle alıstırmıs zaten. yamaaaannnnnnnnn sen napıyon. nasıl oldun. kocısınle aran nasılllllll

deryacım süpersin
bu inancını asla kaybetme pozitif olman süper
rabbim hayalleriniz gerçekleştirsin
bat ve derya hadi güzel bi şekilde melek haberi verin hemen bize
ve diğer arkadaşlar inşallah hayırlısıyla gelir melekleriniz
akşam misafirim vardı eşimin kuzenleri
biri 6,5 aylık hamile öyle güzelki anlatamam tekmeler süper oluyoo

umutluyuz da gelmıs. hosgeldın yaa . nerelerdesın sen. bebıs nasıl. yaa benımkı 2-3 gundur hareketsız umutluyuz korkuyorum valla. sende durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…