kızlar yaa cok bıtkınım ve uykum var. dun kayınpederım 12 de yatmaya gıttı. ben de odama gecıp esımın gomleklerını utuledım ve yatmaya hazırlanırken kayınvalıdem damladı yanmıza. gecenın 1ıne kadar yaaaaa. bıktım artık. gecenın 1ınde tutturmus msn yı acın kızım msn deyse goreyım. actık yoktu yıne de bır guzel oturdu kaldı. yaa ben sabah 6 da kalkıyorum ama ınsaf.......gunde 5 saat uyku.
yaa yıne bunalıma gırmek ıstemıyorum. ama artık dayanamıyorum da...
kızlar iyi akşamlar,
Bu akşamdan itibaren kendime incir kürü eşime de keçiboynuzuna başlıyorum da birşey sorucam.Ayıptır söylemesi incirin yarım kilosunu 3e aldım.20-25 bişi var zaten içinde.acaba incirleri suda kaynattıktan sonra incirleri çöpe mi atıyosunuz yoksa birşekilde değerlendiriyor musunuz merak ettim.
kızlar çok güzel yorumlarınız için teşekkür ederim...saolunnn
kızlarrr iş bakıyoruz hala ama güzel bir şey oldu..eşim dokto%100 hatalı tekrar yaptır dedi . hatta kendi hastanelerini önermemiş burda daha da yanlış çıkar başka yerde baktır demiş. bgün kadıköyde bir yer buldum orda yaptırcak eşim .
bakcaz....yarın görcezzz sonucu..bende sabah 8.30 da simir testi,kan testi( genel) ,kemik ölçümü,meme kotrolü yaptırıcam ...sıkı kontrol ettirelim kendimizi :)
görüşürüz kızlar
kızlar iyi akşamlar,
Bu akşamdan itibaren kendime incir kürü eşime de keçiboynuzuna başlıyorum da birşey sorucam.Ayıptır söylemesi incirin yarım kilosunu 3e aldım.20-25 bişi var zaten içinde.acaba incirleri suda kaynattıktan sonra incirleri çöpe mi atıyosunuz yoksa birşekilde değerlendiriyor musunuz merak ettim.
eveeet iyi fikir canım! peki acaba rondodan falan mı geçiricez kek için nasıl olur ki ben biraz kek hamur işlerinde beceriksizimdir de..aslında benim de aklıma marmelat tarzı bişi olur mu diye gelmişti.yarım lt suya 10tane attım ben günde 3kez içilcek ve her gün taze yapman gerekiyomuş.
hadi hayırlısı canım kürlerle ilgili hiç bilgim yok ben hiç yapmadım ne eşime ne kendime çok duydum ama inşallah senin işine yarar hamile kalmak için....
j
bu aradameryem yine kayıplara karıştı mmmmmmmmmeeeeeeerrrrrrrryyyyyyeeeeeeeemmmmmmm nerdesin yahu özletme kendini....delikafadulden
wala keşke bu yazdıklarını dun okusaymışım..haklısın öyle oldu...gittim gebelik var mı dei olabilir bu ay bekliyorum dedim . simir testi yapmadılar.ultrason diye kemik ölçümü e yapmadılar. sadece kan aldılar ve meme kontrolü yaptılar. adet olur hamile kalmamışsam o zaman bakacaklar. bir de klomen kullanırken simir testi yapılmıyormuş haberiniz ola...canım çok sevindim adınıza hadi hayırlısı bakalım inşallah senin testlerinde iyi çıkar ama bişey merak ettim sen bebek için denemeler yapıyormusun hani testler yaptıracağım diyosun ya zararı olmasın bebiş varsa....
bence rondo paramparca eder taneleri dağılır dediğim gibi kurut süzgeçte tatlım 3-4 parcaya böl tane tane olsun kavanoza at dolaba buzluğa koy. kek yapmak istediğin zamanda onları bir kasede azcık çıkart una bula kek malzemesinini içine unu koyduğunda onları da ilave et çırp soonra kekini pişir.incir koyduğunda hindistan cevizi veya tarçında koyarsan harika olur...incirin tadını keskinliğini azaltır....walla canım çekti yapta yolla bari tarif benden yapmak senden :)eveeet iyi fikir canım! peki acaba rondodan falan mı geçiricez kek için nasıl olur ki ben biraz kek hamur işlerinde beceriksizimdir de..aslında benim de aklıma marmelat tarzı bişi olur mu diye gelmişti.yarım lt suya 10tane attım ben günde 3kez içilcek ve her gün taze yapman gerekiyomuş.
sao l bitanemmmm inşallah hepimiz güzel haberler verirz burdaGÜnaydın kızlar
fecİ soĞuk ya dondum resmen
deryecım bu gÜzel habere Çok sevİndİm İnŞ hayırlısıyla tez zamanda gelİr meleĞİn
bat-jaya-meryem-lİthİum84 ve dİĞer arkadaŞlar hepİnİze hayırlı cumalar
jayam saolasın..inşallah öyle olur..şimdi görüşmeye gitti kocişim bakalım bugün 2 tane görüşmesi var inşallah güzel haberler verir bana...bekliyorummherkese gunaydın kızlar......
yaa bu kurler ıse yarıyormu gercekten. ben de hep okuyorum ama hıc fıkrım yok bu konuda
derya gozun aydın canım. bak Allah bır kapıyı kapatıp dıgerını acıyor. ınsallah bugun guzel haberlerını alırız canım
bat sen nasıl oldun. hastalıgın ne durumda.meryemcım bebıs nasıl
benım tembel oglum 2-3 gundur hareketsız. benı korkutuyor. ama bugun hareketlenecek gıbı ınsallah.
yaman sen nasılsın. esınle aran duzeldımı. hannem yıne kayıp. cagırsak gelırmı acaba......
burcudan olgaydan umutluyuzdan ses yok
çekme yawrummmmmmmmm ...aaa ikna etttttt...bırak artık senle yaşıyor ailesi sensin..bebeğin olacak aile artık 3ünüzün olduğu yer olmalı..her anını birlikte yaşamalı paylaşmalsınız ...bırakın artık yaaa kaynana falan bak ben attım başımdan gitti...kocama da sadece ayda 1 defa 2-3 sat göme izni verdim o kadar. ben ailemi 3-4 ayda görüyorum o da o kadara denk getirsin napıım yeteeerrr....aynı şehirde olduğunu bilmek yeter...batcım benım kocam annesıne gercekten cok duskun. ayrı evde alsak kıraya verır gıdıp oturmaz. gelıp yanınızda yatıcam dese ıtıraz etmez. abarttıgımı sanmayın. zaten her kavgamız bu sebepten kaynaklanıyor. neyse basınızı bunlarla sısırmeyeyım. bastan bı hata yaptım cezasını da cekıcem napalım
slm canim ben buralardayimm ama yazaamadimm yazilanlari okudum.nasil oldunn gectimi hastaliginn.bende iyiyim kendine iyi bakk optumm canimmm
GÜnaydın kızlar
fecİ soĞuk ya dondum resmen
deryecım bu gÜzel habere Çok sevİndİm İnŞ hayırlısıyla tez zamanda gelİr meleĞİn
bat-jaya-meryem-lİthİum84 ve dİĞer arkadaŞlar hepİnİze hayırlı cumalar
herkese gunaydın kızlar......
yaa bu kurler ıse yarıyormu gercekten. ben de hep okuyorum ama hıc fıkrım yok bu konuda
derya gozun aydın canım. bak Allah bır kapıyı kapatıp dıgerını acıyor. ınsallah bugun guzel haberlerını alırız canım
bat sen nasıl oldun. hastalıgın ne durumda.meryemcım bebıs nasıl
benım tembel oglum 2-3 gundur hareketsız. benı korkutuyor. ama bugun hareketlenecek gıbı ınsallah.
yaman sen nasılsın. esınle aran duzeldımı. hannem yıne kayıp. cagırsak gelırmı acaba......
burcudan olgaydan umutluyuzdan ses yok
batcım benım kocam annesıne gercekten cok duskun. ayrı evde alsak kıraya verır gıdıp oturmaz. gelıp yanınızda yatıcam dese ıtıraz etmez. abarttıgımı sanmayın. zaten her kavgamız bu sebepten kaynaklanıyor. neyse basınızı bunlarla sısırmeyeyım. bastan bı hata yaptım cezasını da cekıcem napalım
wala keşke bu yazdıklarını dun okusaymışım..haklısın öyle oldu...gittim gebelik var mı dei olabilir bu ay bekliyorum dedim . simir testi yapmadılar.ultrason diye kemik ölçümü e yapmadılar. sadece kan aldılar ve meme kontrolü yaptılar. adet olur hamile kalmamışsam o zaman bakacaklar. bir de klomen kullanırken simir testi yapılmıyormuş haberiniz ola...
deryacım bak iyi tahminde bulunmuşum desene boşuna gittin ama en azından bilgi edindin bizimde aklımızda bulunsun birşey soracağım sana senin ne gibi belirtilerin var bende kendimi hamiş gibi hissediyorum böyle umutlanmak istemiyorum ama elimde değil ne yapayım....
bat canım ; ( ya adıı da söylesene :)
bende belimde derin bir bıçak yarası gibi ağrı var eğildiğimde falan şiddetleniyor... uyku hali eğey var ama havalara yoruyorum onu ... kasıklarımda bir garip ağrı var. dün aşkam da eşim karnın ir gaip oldu dümdüz oldu sanki dedi. yani kilo aldım göbüş var zaten orası okey ama ...gerildi sanki biraz karnım..bir de karımın altı kasıklarımda sağ ve solda batmalar var...walla geçen ayda mitlendim karnımda pıtırtı var kapl atışı gibi demiştim hatırlarmısın o zamanda adet oldum :)
ama şimdiii günleri falan hesaladım yaaa bunca terlik yaşadık yaa sanki diyorummm olcak gbi...ama olmazsa da ümitsiz değilim . en azından bugün eşimin tstinden sonuç aldığımızda daha da rahatlıcam.spermlerimizde bişey yoksaaa klomen bu işi çözcek ben ona inanıyorummmmmm..doktoruma da inanıyorum...
başarıcaaazzzzz ANNE OLDUMMMM diye yazıcazzz; bebişlerimizin resimlerini kıoycaz burayaa; mama tarileri vercezzz; dişleri çıkıtığında diş bulguru yapcazzz toplaşcazzz; mevlüler okutucaaz...inanıyorum kızlarrrrr çok inanıyorummmmm
allah inancımızı kırmasın ; hayallerimizi hüsran etmesin..yüzümüzü güldürsün kollarımızı bebiişlerimizle doldursun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?