canım ben 3 yıla yakındır hapla korunduğum için bıraktıktan sonra adetlerim sapıttı.ama eski düzene göre düşünürsek 1 şubat diyelim. Ama bu aydan hiç ümidim yok
öyle olmusuz düşünme stres çocuk istemini etkiliyor iyi düşün iyi olsun
şuanda çocuk için tedavi görüyomusun ekliyorum senide listeye...
yok daha pazartesi başladık çalışmalara.bi sorun var mı onu bile bilmiyorum ki.göreceğiz artık mütakip aylarda.ama adet gecikmesi için doktora gittiğimde bir sorun yok dedi.kısmet diyorum o yüzden.en hayırlı vaktinde gelir inşallah.sen kaç yıllık evlisin bat?ve kaç aydır uğraşıyorsunuz?
Hapİnİze İyİ akŞamlar kızlar
mutlu huzurlu bebeklİ olunn
yaa kızlar hadı ama, topıge nazarmı degdı. haber beklıyoruz habeeeeer. hamıleyım dıye sıralayın bakayım suraya lsıteyı.. gercı hamıle kalan terkedıyor burayı ama olsun sız hamıle kalın da. hadı yaaaaaaaaaaa tembellık etmeyın calısmalara devam.
minozcum ben 1.5 yıllık evliyim geçtiğimiz ağustos ayında ilk bebeğimi kaybettim düşük yaptım üç ay bekledim iki aydır uğraşıyoruz ama ben normal yolla hamile kalamıyorum yumurtalıklarımda tembellik var klomen kullandım adetimin beşinci günü başladım sabah akşam bi içtim 3 gün kulandım sonra çatlama tedavisi gördüm 2.seansta çatlama oldu şimdi bizde bi haftadır deniyoruz bakalım inş şubat ayında hamile olurum sen ne kadarlık evlisin....
senin tam adet olacağın gün yani 3 şubatta 3. yılımızı dolduracağızalkisalkisalkis biz hovarda yaşadık gezdik tozduk yeterince.yaşayabileceğimiz kadar rahat yaşadık 3 yıldır. artık bir bebek tarafından rahatsız edilmeye karar verdik:ecrin_bebek: öğretmen olduğum için bu aydan itibaren nisana kadar hamile kalmam gerek.böylece yaza kadar doğum izni , rapor sonra da yaz tatiliyle ele gelebilecek bi vakitte bırakabilirim.kısmet ya ne bileyim.bu duyguya bile yeni alışmaya çalışıyorum.
minozcum senin baya olmuş evleneli allah daha nice üç senelere götürsün evliliğinizi artık bebek zamanı gelmiş geçiyo gezmeye doymuşsunuzdur 3 yılda inş gönlünde dilediğin herşey gerçek olur hakkında hayırlısı...
KIZLAR TEŞEKKÜRLER GÜZEL YORUMLARINIZA ...
o kadınla görüşme itimali sıfıra indi ...nasıl mı ??????
İŞTEN ÇIKARTILDI EŞİM.... BAYİ KAPANIYOR HERKESİ ÇIKARTMIŞLAR.... SADECE O ŞILLIK VE PATRONUN YEĞENİ KALMIŞ... HERKESE ÇIKIŞ VERMİŞLER..eşime de ay başına kadar çıkış vermeyelim iş bul ay başıda ilişiğini kesersin demişler.
o nedenle berbat moralsizim...iç keyfim yok . hem de hiç
senin tam adet olacağın gün yani 3 şubatta 3. yılımızı dolduracağız biz hovarda yaşadık gezdik tozduk yeterince.yaşayabileceğimiz kadar rahat yaşadık 3 yıldır. artık bir bebek tarafından rahatsız edilmeye karar verdik öğretmen olduğum için bu aydan itibaren nisana kadar hamile kalmam gerek.böylece yaza kadar doğum izni , rapor sonra da yaz tatiliyle ele gelebilecek bi vakitte bırakabilirim.kısmet ya ne bileyim.bu duyguya bile yeni alışmaya çalışıyorum.
inşallah hepimiz için herşey dilediğimizce olur.evet herkes çok sıkıştırmaya başladı bebek yok mu diye özellikle son 6 aydır iyice bunaldım.bi de yok deyince utanıyorlar yazık olmuyor da yaramı deşmiş gibi hissediyolar:))
KIZLAR TEŞEKKÜRLER GÜZEL YORUMLARINIZA ...
o kadınla görüşme itimali sıfıra indi ...nasıl mı ??????
İŞTEN ÇIKARTILDI EŞİM.... BAYİ KAPANIYOR HERKESİ ÇIKARTMIŞLAR.... SADECE O ŞILLIK VE PATRONUN YEĞENİ KALMIŞ... HERKESE ÇIKIŞ VERMİŞLER..eşime de ay başına kadar çıkış vermeyelim iş bul ay başıda ilişiğini kesersin demişler.
o nedenle berbat moralsizim...iç keyfim yok . hem de hiç
cnm ya gülesim geldi kızma ama
gördünmü bak eşini üzmenin bedeli ne oluyo
bi keresinde erikli su alıcaktım 7 lira diye eşimle tartıştık ne gerek varmış sanki erikli suylamı büyüdük dedi baya üzüldüm ertesi gün dükkanına 600 tl su cezası geldi
diyeceğim şu ki karısını üzen erkeğin vay haline :roflol:
tabi işsiz kalmasına da üzüldüm ayrıca inş en kısa sürede iş bulur
allah daha uzun 3 yıllar 30 yıllar nasip etsin vede minik bi meleğinizle tabiii :hulya:
günaydın kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
kızlar yaa size kafama takılan birşeyi danışmak istiyorum bebiş için çalışmalar yapıyoruz ya eğer hamilelik varsa ilişkiyi ne zaman kesmem gerekiyo yorumlarınızı bekliyorum....
ne kesmesı tatlım yaa sonunda kadar devammmmmm::----)))) ısın sakası bıryana doktor sakınca gorup yasaklamadıgı surece ılıskıyı kesmene hıc gerek yok. Valla esım korkuyor ama ben ondan daha cesurum... Eskısı kadar faal olmasak da 10 gunde 1 bazen 2 kere ancak ıste. Hamılelıge zararı yok canım bunları dusunme.vereliniortak
kızlar yaa size kafama takılan birşeyi danışmak istiyorum bebiş için çalışmalar yapıyoruz ya eğer hamilelik varsa ilişkiyi ne zaman kesmem gerekiyo yorumlarınızı bekliyorum....
ne kesmesı tatlım yaa sonunda kadar devammmmmm::----)))) ısın sakası bıryana doktor sakınca gorup yasaklamadıgı surece ılıskıyı kesmene hıc gerek yok. valla esım korkuyor ama ben ondan daha cesurum... eskısı kadar faal olmasak da 10 gunde 1 bazen 2 kere ancak ıste. hamılelıge zararı yok canım bunları dusunme.vereliniortak
çok haklısın cnm afferin size
durmak yok devam
ne kesmesi ayol devam devam
yanlız sen dikkat edersen psikolojik olarak çok takıyosun bence bu kadar ayrıtı düşünme cnm hele bi haberi gelsinde gerisi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?