Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım ben 3 yıla yakındır hapla korunduğum için bıraktıktan sonra adetlerim sapıttı.ama eski düzene göre düşünürsek 1 şubat diyelim. Ama bu aydan hiç ümidim yok

öyle olmusuz düşünme stres çocuk istemini etkiliyor iyi düşün iyi olsun
şuanda çocuk için tedavi görüyomusun ekliyorum senide listeye...

öyle olmusuz düşünme stres çocuk istemini etkiliyor iyi düşün iyi olsun
şuanda çocuk için tedavi görüyomusun ekliyorum senide listeye...

yok daha pazartesi başladık çalışmalara.bi sorun var mı onu bile bilmiyorum ki.göreceğiz artık mütakip aylarda.ama adet gecikmesi için doktora gittiğimde bir sorun yok dedi.kısmet diyorum o yüzden.en hayırlı vaktinde gelir inşallah.sen kaç yıllık evlisin bat?ve kaç aydır uğraşıyorsunuz?

Hapınıze ıyı akŞamlar kızlar
mutlu huzurlu bebeklı olunn

yaa kızlar hadı ama, topıge nazarmı degdı. haber beklıyoruz habeeeeer. hamıleyım dıye sıralayın bakayım suraya lsıteyı.. gercı hamıle kalan terkedıyor burayı ama olsun sız hamıle kalın da. hadı yaaaaaaaaaaa tembellık etmeyın calısmalara devam.

minozcum ben 1.5 yıllık evliyim geçtiğimiz ağustos ayında ilk bebeğimi kaybettim düşük yaptım üç ay bekledim iki aydır uğraşıyoruz ama ben normal yolla hamile kalamıyorum yumurtalıklarımda tembellik var klomen kullandım adetimin beşinci günü başladım sabah akşam bi içtim 3 gün kulandım sonra çatlama tedavisi gördüm 2.seansta çatlama oldu şimdi bizde bi haftadır deniyoruz bakalım inş şubat ayında hamile olurum sen ne kadarlık evlisin....

Hapİnİze İyİ akŞamlar kızlar
mutlu huzurlu bebeklİ olunn

iyi akşamlar yamancım görüşemiyoruz ne zamandır açmıyorsun eskisi gibi yada denk gelmiyoruz özletme kendini...

jayacım derya ve ben beklemedeyiz ama ben hamile kalsam bile bu topiği terk etmem çünkü topiği ve sizleri çok seviyorum bağımlılık yaptı bende merak etme çalışmalar son sürat devam ediyo ya benim kasıklarım çok sancı yapıyo hamilelik belirtileri bu kadar çabuk başlarmı adet tarihimede var baya 3 şubat bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....

senin tam adet olacağın gün yani 3 şubatta 3. yılımızı dolduracağızalkisalkisalkis biz hovarda yaşadık gezdik tozduk yeterince.yaşayabileceğimiz kadar rahat yaşadık 3 yıldır. artık bir bebek tarafından rahatsız edilmeye karar verdik:ecrin_bebek: öğretmen olduğum için bu aydan itibaren nisana kadar hamile kalmam gerek.böylece yaza kadar doğum izni , rapor sonra da yaz tatiliyle ele gelebilecek bi vakitte bırakabilirim.kısmet ya ne bileyim.bu duyguya bile yeni alışmaya çalışıyorum.

minozcum senin baya olmuş evleneli allah daha nice üç senelere götürsün evliliğinizi artık bebek zamanı gelmiş geçiyo gezmeye doymuşsunuzdur 3 yılda inş gönlünde dilediğin herşey gerçek olur hakkında hayırlısı...

inşallah hepimiz için herşey dilediğimizce olur.evet herkes çok sıkıştırmaya başladı bebek yok mu diye özellikle son 6 aydır iyice bunaldım.bi de yok deyince utanıyorlar yazık olmuyor da yaramı deşmiş gibi hissediyolar:))

KIZLAR TEŞEKKÜRLER GÜZEL YORUMLARINIZA ...
o kadınla görüşme itimali sıfıra indi ...nasıl mı ??????

ıŞTEN ÇIKARTILDI EŞıM.... BAYı KAPANIYOR HERKESı ÇIKARTMIŞLAR.... SADECE O ŞILLIK VE PATRONUN YEĞENı KALMIŞ... HERKESE ÇIKIŞ VERMıŞLER..eşime de ay başına kadar çıkış vermeyelim iş bul ay başıda ilişiğini kesersin demişler.

o nedenle berbat moralsizim...iç keyfim yok . hem de hiç

cnm ya gülesim geldi kızma ama
gördünmü bak eşini üzmenin bedeli ne oluyo
bi keresinde erikli su alıcaktım 7 lira diye eşimle tartıştık ne gerek varmış sanki erikli suylamı büyüdük dedi baya üzüldüm ertesi gün dükkanına 600 tl su cezası geldi
diyeceğim şu ki karısını üzen erkeğin vay haline :roflol:
tabi işsiz kalmasına da üzüldüm ayrıca inş en kısa sürede iş bulur

allah daha uzun 3 yıllar 30 yıllar nasip etsin vede minik bi meleğinizle tabiii :hulya:

günaydın kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt

deryaberil arkadaşım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.umarım allah en kısa zamanda yardımcısı olur da tez elden bir iş bulur eşin.

gunaydın kızlar
derya uzulme canım yaa herseyde bır hayır vardır derler ya ben buna kesınlıkle katılıyorum. suanda kotu bır olay gıbı gorunuyor ama belkı baska kotu seylerı engellemıstır. hakkınızda hayırlısı. ınsallah en kısa zamanda daha ıyı bır ıs bulur esın. Allahtan artık karı koca bırlıkte calısıyor. sen de ıssız olsaydın. hıc olmazsa o ıs bulana kadar sen ıdare edersın. bu arada da ıyıce kıymetını anlar. hem o kadını dusunmek zorunda da kalmazsın. olaya ıyı yonlerınden bak ve moralını bozma anlastıkmı.

amin canım hakkımızda herşeyin hayırlısı inş tez zamanda hamiş kalırız...

deryacım çok üzüldüm eşine ama her şerde bi hayır vardır kendini üzme inşallah eşin en kısa zamanda iş bulur o kadınında işten atılmamasına pek anlam veremedim niye herkesi çıkartıyolarda onu çıkartmıyolar ki...

günaydın yamancım naber ben hastayım hala yarın gidicem doktora sen nasılsın...:bbo:

kızlar yaa size kafama takılan birşeyi danışmak istiyorum bebiş için çalışmalar yapıyoruz ya eğer hamilelik varsa ilişkiyi ne zaman kesmem gerekiyo yorumlarınızı bekliyorum....

kızlar yaa size kafama takılan birşeyi danışmak istiyorum bebiş için çalışmalar yapıyoruz ya eğer hamilelik varsa ilişkiyi ne zaman kesmem gerekiyo yorumlarınızı bekliyorum....

ne kesmesı tatlım yaa sonunda kadar devammmmmm::----)))) ısın sakası bıryana doktor sakınca gorup yasaklamadıgı surece ılıskıyı kesmene hıc gerek yok. valla esım korkuyor ama ben ondan daha cesurum... eskısı kadar faal olmasak da 10 gunde 1 bazen 2 kere ancak ıste. hamılelıge zararı yok canım bunları dusunme.vereliniortak

çok haklısın cnm afferin size
durmak yok devam

ne kesmesi ayol devam devam
yanlız sen dikkat edersen psikolojik olarak çok takıyosun bence bu kadar ayrıtı düşünme cnm hele bi haberi gelsinde gerisi kolay

sağol yamancım nice nice yıllar görürsün inşallah sen de sevdiklerinle birlikte.

geçmiş olsun derya. arkadaşların da dediği gibi her işte vardır bi hayır.umarım en kısa zamanda öncekinden bile daha iyi bir iş bulur.bu arada hayatın ne kadar hareketli farkında mısın?:)))her girdiğinde değişik birşeyler oluyo.kendime bakıyorum bi de, son 1 yılım her gün birbirinin aynısı:bbo:

jayacım ben çok korkuyorum ya şuan kesmeyi düşünmüyorum tabiki ama ama dememende geçemiyorum yinede sağol bilgilerin için azda olsa bi cesaret geldi....

çok haklısın cnm afferin size
durmak yok devam

ne kesmesi ayol devam devam
yanlız sen dikkat edersen psikolojik olarak çok takıyosun bence bu kadar ayrıtı düşünme cnm hele bi haberi gelsinde gerisi kolay

yamancım çok haklısın ben herşeyi kafasına takan bi insanım çok ince düşünürüm herşeyi bu bana bazen artı bazende eksi olarak geri döner hiç sevmiyorum bu huyumu ama ne yapayım böyleyim ben sanada yorumlarında dolayı teşekkür ederim cnm beni cesaretlendirdiğiniz için......alkisalkisalkis

bu aradameryem yine kayıplara karıştı mmmmmmmmmeeeeeeerrrrrrrryyyyyyeeeeeeeemmmmmmm nerdesin yahu özletme kendini....delikafadulden

kızlar yaa cok bıtkınım ve uykum var. dun kayınpederım 12 de yatmaya gıttı. ben de odama gecıp esımın gomleklerını utuledım ve yatmaya hazırlanırken kayınvalıdem damladı yanmıza. gecenın 1ıne kadar yaaaaa. bıktım artık. gecenın 1ınde tutturmus msn yı acın kızım msn deyse goreyım. actık yoktu yıne de bır guzel oturdu kaldı. yaa ben sabah 6 da kalkıyorum ama ınsaf.......gunde 5 saat uyku.
yaa yıne bunalıma gırmek ıstemıyorum. ama artık dayanamıyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…